KevserS Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Aralık 2010 81 0 36 İstanbul 20 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi SuRMeLi66 #21 SuRMeLi .!.: Kizima isim olarak Yazel düsünüyorduk fakat internette tam olarak anlamini bulamadik. Birde Yazelin söyleni$i farkli yazili$i farkli. Söylerken iki tane aa ile söyleniyor. Ama kimse Yaazel diyemiyor. Kisaca Yaz el diyorlar. Neyse biz bir kaç isim begendik. Sizlerede sormak istedikk Genişletmek için tıkla... Yazel benim yeğenimin ismi.. bence çok farklı kulağa hoş gelen bi isim. ilk söylediğinde insanlara çok farklı ve güzel geliyo. telaffuzu da dediğin gibi olmuyo çoğu zaman. yaazel dediğinde karşındaki de söyleyebiliyo..ben tavsiye ederim güzel isim..
SuRMeLi .!.: Kizima isim olarak Yazel düsünüyorduk fakat internette tam olarak anlamini bulamadik. Birde Yazelin söyleni$i farkli yazili$i farkli. Söylerken iki tane aa ile söyleniyor. Ama kimse Yaazel diyemiyor. Kisaca Yaz el diyorlar. Neyse biz bir kaç isim begendik. Sizlerede sormak istedikk Genişletmek için tıkla... Yazel benim yeğenimin ismi.. bence çok farklı kulağa hoş gelen bi isim. ilk söylediğinde insanlara çok farklı ve güzel geliyo. telaffuzu da dediğin gibi olmuyo çoğu zaman. yaazel dediğinde karşındaki de söyleyebiliyo..ben tavsiye ederim güzel isim..
KevserS Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Aralık 2010 81 0 36 İstanbul 20 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi SuRMeLi66 #22 Ayrıca yazelin anlamı cennet kapısı..
nisnur Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Kasım 2010 188 0 116 İstanbul 20 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi SuRMeLi66 #23 bende kızım olursa adını dila koyucam
Tatlim_10 Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2010 608 1 66 Almanya 20 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi SuRMeLi66 #24 bennn dila ya oy verdim bir kizin daha olursa ela koyarsin dila ve ela uyumlu olur bence allah anali babali büyütsün Son düzenleme: 20 Aralık 2010
bennn dila ya oy verdim bir kizin daha olursa ela koyarsin dila ve ela uyumlu olur bence allah anali babali büyütsün
oranje Guru Kayıtlı Üye 20 Şubat 2009 4.097 77 363 29 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi SuRMeLi66 #25 bende DİLA ya oyladım güzel bi isim..ama ELA isiminide tek olarak çok beğeniyorum....