Kızıma isim yardımı lütfen arkadaşlar

hepyek-34

Hamd olsun Bugünlerimize...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2007
1.068
1.259
333
8
Doğuma sayılı günümüm kaldı fakat hala isim konusunda emin değilim ne olır fikir verin banada kızlar...
Ebrar Liya
Ebrar Bensu
Bensu Liya
Cansu Liya
Bu isimlerde takılı kaldık sizce hangisi daha güzel yada başka isim altarnatifi ne olabilir...

Liya sabrın en güzeli demek ilk kızımda iki isimli bunada iki isim düşünüyoruz kısmetse.

Ebrar ve liya telafuzu hos degil. Anlami guzel olsada. Zorlama duruyor biraz. İclerinden bensu iyi. İlla iki isim olacaksa bendunun yanina baska telafuzu duzgun bir isim olsun derim. . Bu isimde sabitseniz. Bensu lu olanlardan birini secin.

Ebrar tek başına güzelmiş

Alternatif Asya, Doğa, sude olabilir

Sabır gerektiren bir enerji mi yükleyeceksiniz kızınıza? Dert gelsin o da sabır mı etsin? Bu anlam çıkıyo sanki. Başka bi alternatif yok mu
Hiç öyle düşünmemiştim açıkcası sadece uzun zaman sabıtla bekledim kızımı o yüzden

Hiç öyle düşünmemiştim açıkcası sadece uzun zaman sabıtla bekledim kızımı o yüzden
Hiiiiç çekmeyin derim öyle enerji. Adıyla yaşasın denir çünkü bebeklere... madem çok beklediniz daha müjdeli bir isim koyabilirsiniz. Müjde güzel hatta:)))

Bir de 10 sene sonra bir sınıfta 5 ebrar 5 ecrin olacak, kesin bilgi:)))

Sağlıkla büyütün inşallah

10 tane de eymen :)))

Sizin cocuklarinizin ismini merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…