Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç öyle düşünmemiştim açıkcası sadece uzun zaman sabıtla bekledim kızımı o yüzdenSabır gerektiren bir enerji mi yükleyeceksiniz kızınıza? Dert gelsin o da sabır mı etsin? Bu anlam çıkıyo sanki. Başka bi alternatif yok mu
Hiiiiç çekmeyin derim öyle enerji. Adıyla yaşasın denir çünkü bebeklere... madem çok beklediniz daha müjdeli bir isim koyabilirsiniz. Müjde güzel hatta:)))Hiç öyle düşünmemiştim açıkcası sadece uzun zaman sabıtla bekledim kızımı o yüzden![]()
10 tane de eymen :)))Hiiiiç çekmeyin derim öyle enerji. Adıyla yaşasın denir çünkü bebeklere... madem çok beklediniz daha müjdeli bir isim koyabilirsiniz. Müjde güzel hatta:)))
Bir de 10 sene sonra bir sınıfta 5 ebrar 5 ecrin olacak, kesin bilgi:)))
Sağlıkla büyütün inşallah
Sizin cocuklarinizin ismini merak ettimHiiiiç çekmeyin derim öyle enerji. Adıyla yaşasın denir çünkü bebeklere... madem çok beklediniz daha müjdeli bir isim koyabilirsiniz. Müjde güzel hatta:)))
Bir de 10 sene sonra bir sınıfta 5 ebrar 5 ecrin olacak, kesin bilgi:)))
Sağlıkla büyütün inşallah
Olduğunda bunlardan biri olmayacak:)) dua edelim de olsun hayırlısıylaSizin cocuklarinizin ismini merak ettim
İnsallah :)Olduğunda bunlardan biri olmayacak:)) dua edelim de olsun hayırlısıyla