- 10 Ocak 2017
- 1.050
- 791
- 73
- Konu Sahibi Yakamoz5424
Çocuğum yok ama olursa ben kızımın adını ȘAFAK koyacağım inşallah .. erkek olursa da UFUK
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zülal "saf, temiz, güzel su" demek canım.Zulal ve berrak ayni anlamda degil sanirim.. Zulal ay'ın bi ismi.. Berrak daha baska..
Belçim de kürtçede kucuk çimen manasina geliyor..
ARVEN -ADA-NAZ-İPEK-arkadaslar merhabalar , kızıma isim konusunda kararsızım . Kardelen cok ıstıyordum ama uzun ve ka ile basladıgı ıcın eşim kaba buldu . Mina ,lina,alya gibi ısımlerden hoslanmıyorum .Zehra,züleyha , fatma gibi isimlerde dusunmuyorum . Sempatik kulağa hosgeldin sıcak bır ısım ıstıyorum ama bır turlu heh işte bu dıyemıyorum . Lütfen cevrenızde olan kız ısımlerını paylasın belkı bır fıkır olur banada . Sımdıden tesekkurler .
Zulal benim bir arkadaşımın kızımın adı bahsettiğiniz anlamı Ermenice de ki anlamıZülal "saf, temiz, güzel su" demek canım.
Hem kendi adım, hem de karnimdaki melegimin adı olacak kısmetse: Aslı Zülal
Nil olsun mu :)arkadaslar merhabalar , kızıma isim konusunda kararsızım . Kardelen cok ıstıyordum ama uzun ve ka ile basladıgı ıcın eşim kaba buldu . Mina ,lina,alya gibi ısımlerden hoslanmıyorum .Zehra,züleyha , fatma gibi isimlerde dusunmuyorum . Sempatik kulağa hosgeldin sıcak bır ısım ıstıyorum ama bır turlu heh işte bu dıyemıyorum . Lütfen cevrenızde olan kız ısımlerını paylasın belkı bır fıkır olur banada . Sımdıden tesekkurler .
Benim bahsettigim ü ile, arapça anlami canım.Zulal benim bir arkadaşımın kızımın adı bahsettiğiniz anlamı Ermenice de ki anlamı
Ü U farkediyor mu bilmiyorum
Yok canım benim dediğim Zulal ve Ermenice sözlükte de geçer aynı senin dediğin anlamıyla.Benim bahsettigim ü ile, arapça anlami canım.
Arap komşularımızdan öğrendiğim, yumurta akı anlamına da geliyormuş.
Kuranda da gölgelik anlamında 2yerde geçiyor.
Zuhal ay ile ilgili farklı bir isim. Acaba zuhal mi?
Çok güzel bir seçimEğer Allah nasip ederde bir kızım olursa adı Dünya olacak
İnslah nasip olur cok guzel bir isim.Eğer Allah nasip ederde bir kızım olursa adı Dünya olacak
Saglikla olsun dogumunuz insallah. Sanirim iclerinde en cok Eylul u sevdim.Bizde Eylül, Gökçe, derin ve Yağmur arasında kaldık. Anket açtım bunun için. Begenirsen önerim olsun. Hepinizden anketi oylamanizi rica ediyorum. Erkek ismi hazırdı ama kız olunca zorlandık. Hepinize teşekkür ederim![]()
Bende sizin gibi dusunuyorum bu isimlerden uzagim.Farklı olsun diye bu isimleri koyacaksınız ama bugün herkes bu isimleri koyuyor Mina, Lina, Alya, Arya, Erva, Sare, Ela, Buğlem, Hira vs.
O kadar çok var ki çevremde... He yine de siz bu tarzdan hoşlanıyorsanız fikir olsun. Ama ben bu isimlerin gelecekte en çok kullanılan isimler olacağını düşünüyorum.. Buradaki geçmiş konulara da bakarsanız hemen hemen hepsi bu isimler üzerinde düşünüyor..
Olabilir :)Nil olsun mu :)