Doğuma Hazırlık Kızıma isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bengisu
Begüm
Günsu
Miray
Mina
Erva
Ebrar
Meryem
Seda
Beril
Elif
Zeynep
Nihan
Funda
Fulya
Cevremde hosuma giden iismler bunlar

Bizde Eylül, Gökçe, derin ve Yağmur arasında kaldık. Anket açtım bunun için. Begenirsen önerim olsun. Hepinizden anketi oylamanizi rica ediyorum. Erkek ismi hazırdı ama kız olunca zorlandık. Hepinize teşekkür ederim:KK54:

Farklı olsun diye bu isimleri koyacaksınız ama bugün herkes bu isimleri koyuyor Mina, Lina, Alya, Arya, Erva, Sare, Ela, Buğlem, Hira vs.
O kadar çok var ki çevremde... He yine de siz bu tarzdan hoşlanıyorsanız fikir olsun. Ama ben bu isimlerin gelecekte en çok kullanılan isimler olacağını düşünüyorum.. Buradaki geçmiş konulara da bakarsanız hemen hemen hepsi bu isimler üzerinde düşünüyor..

arkadaslar merhabalar , kızıma isim konusunda kararsızım . Kardelen cok ıstıyordum ama uzun ve ka ile basladıgı ıcın eşim kaba buldu . Mina ,lina,alya gibi ısımlerden hoslanmıyorum .Zehra,züleyha , fatma gibi isimlerde dusunmuyorum . Sempatik kulağa hosgeldin sıcak bır ısım ıstıyorum ama bır turlu heh işte bu dıyemıyorum . Lütfen cevrenızde olan kız ısımlerını paylasın belkı bır fıkır olur banada . Sımdıden tesekkurler .
ARVEN -ADA-NAZ-İPEK-

arkadaslar merhabalar , kızıma isim konusunda kararsızım . Kardelen cok ıstıyordum ama uzun ve ka ile basladıgı ıcın eşim kaba buldu . Mina ,lina,alya gibi ısımlerden hoslanmıyorum .Zehra,züleyha , fatma gibi isimlerde dusunmuyorum . Sempatik kulağa hosgeldin sıcak bır ısım ıstıyorum ama bır turlu heh işte bu dıyemıyorum . Lütfen cevrenızde olan kız ısımlerını paylasın belkı bır fıkır olur banada . Sımdıden tesekkurler .
Nil olsun mu :)

Zulal benim bir arkadaşımın kızımın adı bahsettiğiniz anlamı Ermenice de ki anlamı
Ü U farkediyor mu bilmiyorum
Benim bahsettigim ü ile, arapça anlami canım.
Arap komşularımızdan öğrendiğim, yumurta akı anlamına da geliyormuş.
Kuranda da gölgelik anlamında 2yerde geçiyor.
Zuhal ay ile ilgili farklı bir isim. Acaba zuhal mi?

Benim bahsettigim ü ile, arapça anlami canım.
Arap komşularımızdan öğrendiğim, yumurta akı anlamına da geliyormuş.
Kuranda da gölgelik anlamında 2yerde geçiyor.
Zuhal ay ile ilgili farklı bir isim. Acaba zuhal mi?
Yok canım benim dediğim Zulal ve Ermenice sözlükte de geçer aynı senin dediğin anlamıyla.

Dogumum nisan ayına denk gelşyor. Bir kızın olursa ismini Ela yada Nisan koymak istiyorum.
Öneri olarak
Afra
Asya
Asrın
Arya
Alya
Almira
Ahsen
Ayda
Belis
Belinay
Belçim
Beren
Burçe
Burçak
Defne
Derin
Doğa
Duru
Destina
Dalya
Eflin
Ecrin
Esila
Esin
Ekin
Ezel
Eylül
Gaye
İnci
Sevde
Melina
Mısra
Lina
Ladin
Lidya

Bizde Eylül, Gökçe, derin ve Yağmur arasında kaldık. Anket açtım bunun için. Begenirsen önerim olsun. Hepinizden anketi oylamanizi rica ediyorum. Erkek ismi hazırdı ama kız olunca zorlandık. Hepinize teşekkür ederim:KK54:
Saglikla olsun dogumunuz insallah. Sanirim iclerinde en cok Eylul u sevdim.

Farklı olsun diye bu isimleri koyacaksınız ama bugün herkes bu isimleri koyuyor Mina, Lina, Alya, Arya, Erva, Sare, Ela, Buğlem, Hira vs.
O kadar çok var ki çevremde... He yine de siz bu tarzdan hoşlanıyorsanız fikir olsun. Ama ben bu isimlerin gelecekte en çok kullanılan isimler olacağını düşünüyorum.. Buradaki geçmiş konulara da bakarsanız hemen hemen hepsi bu isimler üzerinde düşünüyor..
Bende sizin gibi dusunuyorum bu isimlerden uzagim.

Back
X