- 28 Kasım 2014
- 694
- 762
- 33
- 37
- Konu Sahibi Yakamoz5424
-
Ben ikizlere hamileyim oglumun ismi iki isimtek isim mi düşünüyorsunuz:))
Tabi kiRica ederim :) Neva :Ses, ahenk; Güç, zenginlik, servet anlamına geliyor, bebişinize seçtiğiniz ismi bizimle de paylaşın olur mu :) Önerdiklerimden biri olur belki :)
Tabi kionerılerınızın mutlaka faydası olur . 4.5 aylıgım su an .karar verdıgımde yazacagım
oğlunuzun ismi nedir, ona uyumlu öneriler yapmak için..Ben ikizlere hamileyim oglumun ismi iki isim
Oldu esimin babasinin ismi, kizimada ben koyacagim uyumlu olmasi acisindan 2 isim olabilir ama benim tercihim
Tek isim.
Mehmet Emin olacak nasipseoğlunuzun ismi nedir, ona uyumlu öneriler yapmak için..
arkadaslar merhabalar , kızıma isim konusunda kararsızım . Kardelen cok ıstıyordum ama uzun ve ka ile basladıgı ıcın eşim kaba buldu . Mina ,lina,alya gibi ısımlerden hoslanmıyorum .Zehra,züleyha , fatma gibi isimlerde dusunmuyorum . Sempatik kulağa hosgeldin sıcak bır ısım ıstıyorum ama bır turlu heh işte bu dıyemıyorum . Lütfen cevrenızde olan kız ısımlerını paylasın belkı bır fıkır olur banada . Sımdıden tesekkurler .
Rica ederim. Tabiki diller kültürler etkileşim halinde olduğu çok olası:)Ne güzel... ...farklı dillerde aynı anlama gelmesi çok hoşuma gitti :)
Teşekkür ederim bunu ogrenmemi sagladigin için
Bazı isimlerde hiç duyulmamış gibi söylüyorlarda mesela alya arkadaş annemin çok arkadaşı vardı aliye diye sen tut modernleştireceğim diye 40 senelik Aliye'yi Alya yap:)) sonrada anlamayıp Aliye mi diyince yok anacım benim çocuğun adı hiç duyulmamış isim Alya demiyorlar mı Güler misin Ağlar mısın
Aslinda kulaga hos geliyor ama fazla yabanci durmuyor muLadeyna
ingilizce karakter disi noktali hahahahHahaha ama lina noktalı :)
yooo gayet ciddiyim klavyem bozuk noktali uarften kastim icinde u dan sonra geln ve o den sonra gelen var. yani ne bileyim oyku mesela umit mesela sengul mesela.Kinaye mi ciddi mi anlayamadim
Ben kızımın ismini Miray koyacağım :) belki begenirsinarkadaslar merhabalar , kızıma isim konusunda kararsızım . Kardelen cok ıstıyordum ama uzun ve ka ile basladıgı ıcın eşim kaba buldu . Mina ,lina,alya gibi ısımlerden hoslanmıyorum .Zehra,züleyha , fatma gibi isimlerde dusunmuyorum . Sempatik kulağa hosgeldin sıcak bır ısım ıstıyorum ama bır turlu heh işte bu dıyemıyorum . Lütfen cevrenızde olan kız ısımlerını paylasın belkı bır fıkır olur banada . Sımdıden tesekkurler .
Aslinda kulaga hos geliyor ama fazla yabanci durmuyor mu
Bizde Eylül düşündük ama Gökçe de kararsız kaldık. Ondan ötürü bi anket açayım dedimSaglikla olsun dogumunuz insallah. Sanirim iclerinde en cok Eylul u sevdim.
Ezel Eren koyacaktık. Selen de hoş isim. Erkek annesi pek yok varya. Çoğu gebelerin bebeki kız. Erkek nesli azalıyor, kıyamet alametlerindenmişErkek olsaydi hangi isimde karar kilmistiniz :)
Biz de kizin ismini hazirlamistik ama erkekte hicbi fikrimiz yok desek yeridir.
Biz kiz olsaydi Selen koyacaktik. Hem Turkce hem anlamini da cok begenmistik. Mujde varlik bolluk anlamina geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?