- 17 Aralık 2015
- 3.878
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.077
- 208
- Konu Sahibi Yakamoz5424
-
Zeynep ısmını bende cok severım ama yegenımın adı oldugu ıcın listeye alamadım . Allah bagıslasın kızlarınızıBen Zeynep ve azra ismilerini çok seviyorum ama koyamadik cunku yakin akrabalarda var. Bizim kizlarin adi hira ve duru.
Amin. Sizinkini de ins.Zeynep ısmını bende cok severım ama yegenımın adı oldugu ıcın listeye alamadım . Allah bagıslasın kızlarınızı
Cok haklısınız bende hıc hoslanmıyorum ama zevkler tartısılmaz tabı kı . Geleneksel ısımlerı bende severım ama o kadar var kı cevremde bu yuzden bulamıyorumÇevremde olan kız isimlerini paylaşsam ki cogunu telaffuz bile edemiyorum aklınız durur
Artık anneler öyle garip isimler buluyor ki o çocuklar adına çok üzülüyorum
Ben geleneksel isimlerden yanayım
Kulaga hos gelıyor
İnsallah sizede nasip olurda isteginizi gerceklestirirsinizKizim olcaksa adini hep Melek Duru koymak istiyorum bence cok sempatik
İkiside cok guzel ama cevremde cok varZeynep ve Elif güzel :)
Hüma sankı cok olgun bır ısım gıbı gelıyor bana . Tesekkur ederımHüma ismini duymuştum gecenlerde
Iclerınde en guzelı bade benceKumsal
Alara
Ceren
Melike
Bade
Defne yı dusunebıırdım ama yakın bır arkadasım kızına bu ısmı verdı . Tesekkur ederımNur, Sare, Defne güzel isimler bence.
Iclerınde en guzelı bade bence
Hepsı cok guzel ama gel gelelım ıcıme sınmıyorElif cemre ceren İpek Ayşe isimleri güzel bence
Yegenım Var Ilgım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?