- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
- Konu Sahibi Yakamoz5424
-
Zeynep /İpek/derin/arkadaslar merhabalar , kızıma isim konusunda kararsızım . Kardelen cok ıstıyordum ama uzun ve ka ile basladıgı ıcın eşim kaba buldu . Mina ,lina,alya gibi ısımlerden hoslanmıyorum .Zehra,züleyha , fatma gibi isimlerde dusunmuyorum . Sempatik kulağa hosgeldin sıcak bır ısım ıstıyorum ama bır turlu heh işte bu dıyemıyorum . Lütfen cevrenızde olan kız ısımlerını paylasın belkı bır fıkır olur banada . Sımdıden tesekkurler .
Anlamı kısılıgını olusturacsksa seve seve koyarım :)Mutlu
:)) bayiliyorum bu isme
Hahaha ama lina noktalı :)dunya giderek globallesiyor koyacaginiz isimde mail adresi almak kolay olsun. yurtdisinda yasayacagini farzedin belki kanatlari coookkk genis olacak ona gore bor isim koyun. alya gibi lina gibi asya gibi yani noktali harf olmasin.
İpek ismini severım kulağa zarif gelıyor .Zeynep /İpek/derin/
Bende doğacak kızıma Ilgın ismini düşünüyorum :)Yegenım Var Ilgım :)
Denizarkadaslar merhabalar , kızıma isim konusunda kararsızım . Kardelen cok ıstıyordum ama uzun ve ka ile basladıgı ıcın eşim kaba buldu . Mina ,lina,alya gibi ısımlerden hoslanmıyorum .Zehra,züleyha , fatma gibi isimlerde dusunmuyorum . Sempatik kulağa hosgeldin sıcak bır ısım ıstıyorum ama bır turlu heh işte bu dıyemıyorum . Lütfen cevrenızde olan kız ısımlerını paylasın belkı bır fıkır olur banada . Sımdıden tesekkurler .
Bade nin anlamı içki mi demekti arastırmadan yazıyorum su an ama aklımda oyle kalmısBade kulağa ve dile öyle güzel geliyor ki bayılıyorum
İnci kibar ve naif bir isimDeniz
Ipek
Eylül
İnci
Zeynep
Deniz ısmını cokk severım , ama erkeğe daha cok yakıstırıyorum . TesekkurlerDeniz
Ipek
Eylül
İnci
Zeynep
Aaa öyle mi ben bilmiyorum çoçuğum yok uzun zamanda düşünmediğim için hiç araştırma gereği duymadım İnanın ama bakıcam merak ettimBade nin anlamı içki mi demekti arastırmadan yazıyorum su an ama aklımda oyle kalmıs
Güneş cok guZelmıs . Allah bagıslasınKızımın adı Güneş cok memnunum
Allah bagıslasın , saglıkla dogum olsun ınsallahBende doğacak kızıma Ilgın ismini düşünüyorum :)
Bana da cok sempatık ve sıcak gelmıstı , ama cevremdekıler hep olumsuz konusunca soguttular ısımden beniKardelen ismi de güzelmiş hic kaba degil aslinda naif bir isim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?