- 28 Kasım 2014
- 694
- 762
- 33
- 37
- Konu Sahibi Yakamoz5424
-
Doğa ısmınıde listeye ekleyeyım. TesekkurlerZelal zülal berrak bu üç ismin anlamları aynı ve üçüde birbirinden hoş
Yaprak belçım bu iki isminde anlamı aynı ve güzel
Irmak nehir doğa su dılşa
Son dönem duyduğum isimler
Bu acıdan hıc bakmamıstımdunya giderek globallesiyor koyacaginiz isimde mail adresi almak kolay olsun. yurtdisinda yasayacagini farzedin belki kanatlari coookkk genis olacak ona gore bor isim koyun. alya gibi lina gibi asya gibi yani noktali harf olmasin.
Haklisiniz bende boyle dusunuyorum . Cok egzantirik bir isim koymak istemiyorum ama ortasini bulamiyorum :)Anlamı güzel olsun yarın büyüdüğünde çocuğunuz ve çevresi ismi yadırgamasın güneş falan son dönemlerde moda oldu bana itici geliyor lütfen akıma değilde anlama önem verin
Kardelenden uzaklasiyorumÖykü
Duru
Yaren
Ela
Ada
Asya
Elif
Kardelen bence de guzel bir isim degil. Kulaga arabesk geliyor.
Hem zarif hem klasik hem de modasi gecmeyen isimler.. Deniz bana temizligi, durulugu ve derinligi çağrıştırıyor..Deniz ısmını cokk severım , ama erkeğe daha cok yakıstırıyorum . Tesekkurler
Baya degisik isimler varmis ilk defa duyuyorum. Beliz kulaga hos geliyor ama anlami hosuma gitmemisti. Tesekkur ederimEla
Elida
Elisa
Lişa
Nilay
Hira
Beliz
Nil
Alisa
Nelan
Elizan
Eliza
Tuana
Yaren
Talin
Talia
Arkadaşlardan kopyaladığım isimler
Bana da cok sempatık ve sıcak gelmıstı , ama cevremdekıler hep olumsuz konusunca soguttular ısımden beni
Zulal ve berrak ayni anlamda degil sanirim.. Zulal ay'ın bi ismi.. Berrak daha baska..Zelal zülal berrak bu üç ismin anlamları aynı ve üçüde birbirinden hoş
Yaprak belçım bu iki isminde anlamı aynı ve güzel
Irmak nehir doğa su dılşa
Son dönem duyduğum isimler
Zülal in anlamı berak tatlı sudur bildiğim kadarı ile kürtçeye zelal olarak geçmiştirZulal ve berrak ayni anlamda degil sanirim.. Zulal ay'ın bi ismi.. Berrak daha baska..
Belçim de kürtçede kucuk çimen manasina geliyor..
Hayirli olsun hamileliginiz . Mercan ismi hos bir isim .Mercan :) hamileyim henüz cinsiyeti belli değil, eğer kızsa Mercan koyacağım :)
Oglunuzunkileri daha cok sevdimoğlumun istediği isimler Yağmur Güneş Sevgi
benim istediklerim Almıla Aybüke Umay Nurşah
erkek ismi kolay ama kız isimleri çok zoor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?