Doğuma Hazırlık Kızıma isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bnm kizimin adi Zeynep, ruyamda gordugum icin koydum, yoksa hic aklimda yoktu ama cok sevdim ismini sonradan.
Eger ruyamda gormeseydim ismini Inci koyardim, zarif cok hos bir isim bence:KK200:

Bnm kizimin adi Zeynep, ruyamda gordugum icin koydum, yoksa hic aklimda yoktu ama cok sevdim ismini sonradan.
Eger ruyamda gormeseydim ismini Inci koyardim, zarif cok hos bir isim bence:KK200:
İnci ismi gercekten çok zarif . Tesekkurler

arkadaslar merhabalar , kızıma isim konusunda kararsızım . Kardelen cok ıstıyordum ama uzun ve ka ile basladıgı ıcın eşim kaba buldu . Mina ,lina,alya gibi ısımlerden hoslanmıyorum .Zehra,züleyha , fatma gibi isimlerde dusunmuyorum . Sempatik kulağa hosgeldin sıcak bır ısım ıstıyorum ama bır turlu heh işte bu dıyemıyorum . Lütfen cevrenızde olan kız ısımlerını paylasın belkı bır fıkır olur banada . Sımdıden tesekkurler .
Güneş

Beril,Elçin,Ilgın,Beliz,Evin,İzem,Verda,Zümra değişik olsun istedim umarım hoşunuza gider

Ben kızım olursa Karen koymayı düşünüyorum, ablam da hamile şu an, kızı olursa Zeynep istiyor.. fikir olur diye yazdım, Allah analı babalı büyütsün :KK200:

sevde ismine bayılıyorum. Rabbim bi kız nasip ederse inşallah sevde olmasını çok istiyorum.
ayrıca son zamanlarda inci ve ipek te hoşuma gidiyo. çok kibar ve zarif

Back
X