- 2 Mart 2014
- 420
- 857
- 303
- Konu Sahibi Yakamoz5424
Duru
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederım :)elif, zeynep, deniz,
ece, eda, ela, selin, pelin,
idil, umay, defne, ruya
benden bu kadar :)
sürekli bana isim bulup geliyor erkekolsaydı Rüzgar ya da Bulut istiyor duOglunuzunkileri daha cok sevdim
:) kesınlıkle kız cok zormus
Teşekkür ederim :) inşallah sizde gönlünüze göre bir isim bulursunuz.Hayirli olsun hamileliginiz . Mercan ismi hos bir isim .
Cok yaratıcı bır oglunuz varsürekli bana isim bulup geliyor erkekolsaydı Rüzgar ya da Bulut istiyor du![]()
Daha küçükken de kız olursa Şeker erkek olursa Çikolata diyordu![]()
İnci ismi gercekten çok zarif . TesekkurlerBnm kizimin adi Zeynep, ruyamda gordugum icin koydum, yoksa hic aklimda yoktu ama cok sevdim ismini sonradan.
Eger ruyamda gormeseydim ismini Inci koyardim, zarif cok hos bir isim bence![]()
Alya, Mira olmasın![]()
Güneşarkadaslar merhabalar , kızıma isim konusunda kararsızım . Kardelen cok ıstıyordum ama uzun ve ka ile basladıgı ıcın eşim kaba buldu . Mina ,lina,alya gibi ısımlerden hoslanmıyorum .Zehra,züleyha , fatma gibi isimlerde dusunmuyorum . Sempatik kulağa hosgeldin sıcak bır ısım ıstıyorum ama bır turlu heh işte bu dıyemıyorum . Lütfen cevrenızde olan kız ısımlerını paylasın belkı bır fıkır olur banada . Sımdıden tesekkurler .