- 18 Ağustos 2014
- 2.087
- 1.884
- 108
- Konu Sahibi Yakamoz5424
Söyleyin merak ettim ileride kızım olursa mila koyacağım ben ama bilinmedik isimleri merak ediyorumİnci
Duru
Bir tane daha varda kimseye söylemiyorum bana kalsın diye![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Söyleyin merak ettim ileride kızım olursa mila koyacağım ben ama bilinmedik isimleri merak ediyorumİnci
Duru
Bir tane daha varda kimseye söylemiyorum bana kalsın diye![]()
Çok eski beaMihrimah ve piraye![]()
Bilinmedik bir isim değil aslında ama ömrü ismi gibi olsun diye Huzur koyacağım :)Söyleyin merak ettim ileride kızım olursa mila koyacağım ben ama bilinmedik isimleri merak ediyorum
Valla güzel şimdiden huzur veriyorBilinmedik bir isim değil aslında ama ömrü ismi gibi olsun diye Huzur koyacağım :)
Çok eski bea![]()
Sülümanla hürrem eksikMihrimah
Bade
Aybüke
Piraye
İnci
Umay
Despina
Hatun
Nilüfer
Helen
Mahidevran
Visal
Bu tarz isimleri severim ben o yüzden göstermek istedim belki biri hoşunuza gider :)
Öyle :)Sülümanla hürrem eksik![]()
Siz kızınız olursa koymazsınız artık :)Öyle :)
Olur mu bilmiyorum mila ismini çok seviyorumSiz kızınız olursa koymazsınız artık :)
Olur mu bilmiyorum mila ismini çok seviyorum
Birde sahil istiyorum sizin beğendiniz isimlerde güzel nazımın pirayesi o kızıl saçlı büyülü kadın nedense ağır geliyor piraye yada öykünün sonundaki hazin sonu mu ağır olan Onuda bilemiyorum
Ceylan kizkardesimin ismi ,amine sevdiğim bı isimdir,asya ,Sinem,seher,duygu,,Seval,bı de kendi ismimi yaziyim belki hoşunuza gider Emel :))arkadaslar merhabalar , kızıma isim konusunda kararsızım . Kardelen cok ıstıyordum ama uzun ve ka ile basladıgı ıcın eşim kaba buldu . Mina ,lina,alya gibi ısımlerden hoslanmıyorum .Zehra,züleyha , fatma gibi isimlerde dusunmuyorum . Sempatik kulağa hosgeldin sıcak bır ısım ıstıyorum ama bır turlu heh işte bu dıyemıyorum . Lütfen cevrenızde olan kız ısımlerını paylasın belkı bır fıkır olur banada . Sımdıden tesekkurler .