Doğuma Hazırlık Kızıma isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Mihrimah

Bade

Aybüke

Piraye

İnci

Umay

Despina

Hatun

Nilüfer

Helen

Mahidevran

Visal

Bu tarz isimleri severim ben o yüzden göstermek istedim belki biri hoşunuza gider :)

Siz kızınız olursa koymazsınız artık :)
Olur mu bilmiyorum mila ismini çok seviyorum
Birde sahil istiyorum sizin beğendiniz isimlerde güzel nazımın pirayesi o kızıl saçlı büyülü kadın nedense ağır geliyor piraye yada öykünün sonundaki hazin sonu mu ağır olan Onuda bilemiyorum

Olur mu bilmiyorum mila ismini çok seviyorum
Birde sahil istiyorum sizin beğendiniz isimlerde güzel nazımın pirayesi o kızıl saçlı büyülü kadın nedense ağır geliyor piraye yada öykünün sonundaki hazin sonu mu ağır olan Onuda bilemiyorum

Mila daha modern bi isim inşallah Allah nasip eder kız çocuğu isteyen herkese benim de yok olma ihtimali de yok daha ama isimlerim belli :D

arkadaslar merhabalar , kızıma isim konusunda kararsızım . Kardelen cok ıstıyordum ama uzun ve ka ile basladıgı ıcın eşim kaba buldu . Mina ,lina,alya gibi ısımlerden hoslanmıyorum .Zehra,züleyha , fatma gibi isimlerde dusunmuyorum . Sempatik kulağa hosgeldin sıcak bır ısım ıstıyorum ama bır turlu heh işte bu dıyemıyorum . Lütfen cevrenızde olan kız ısımlerını paylasın belkı bır fıkır olur banada . Sımdıden tesekkurler .
Ceylan kizkardesimin ismi ,amine sevdiğim bı isimdir,asya ,Sinem,seher,duygu,,Seval,bı de kendi ismimi yaziyim belki hoşunuza gider Emel :))

Back
X