- Konu Sahibi Yakamoz5424
Benim kızım olsaydım eğer düşündüğüm tek isimdi ama oğlum oluyor :)İpek ismini severım kulağa zarif gelıyor .
İpek deyince narin tatlı güzel bir kız çocuğu geliyor aklıma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kızım olsaydım eğer düşündüğüm tek isimdi ama oğlum oluyor :)İpek ismini severım kulağa zarif gelıyor .
Kinaye mi ciddi mi anlayamadimdunya giderek globallesiyor koyacaginiz isimde mail adresi almak kolay olsun. yurtdisinda yasayacagini farzedin belki kanatlari coookkk genis olacak ona gore bor isim koyun. alya gibi lina gibi asya gibi yani noktali harf olmasin.
Allah aşkına Elif koymayın da ne koyarsanız koyun, Arabistanda akrabamız oturuyor orada kimse Elif ismini koymazmış sadece bi harf diyo, kızına sen a, b, c koyar mısın dedi. Tam olarak öyleymiş. Herkes anlamına bakarak koyuyor ama artık fenalık geldi, servisimde 5 Elif, sınıfımda 5 Elif, komşularım etrafımdakiler hep Elif, başka güzel, anlamlı, Kur'an da geçen isim mi kalmadı da Elif koyuyolar fenalık geldiarkadaslar merhabalar , kızıma isim konusunda kararsızım . Kardelen cok ıstıyordum ama uzun ve ka ile basladıgı ıcın eşim kaba buldu . Mina ,lina,alya gibi ısımlerden hoslanmıyorum .Zehra,züleyha , fatma gibi isimlerde dusunmuyorum . Sempatik kulağa hosgeldin sıcak bır ısım ıstıyorum ama bır turlu heh işte bu dıyemıyorum . Lütfen cevrenızde olan kız ısımlerını paylasın belkı bır fıkır olur banada . Sımdıden tesekkurler .
Yağmur,su,kayla,kumsalarkadaslar merhabalar , kızıma isim konusunda kararsızım . Kardelen cok ıstıyordum ama uzun ve ka ile basladıgı ıcın eşim kaba buldu . Mina ,lina,alya gibi ısımlerden hoslanmıyorum .Zehra,züleyha , fatma gibi isimlerde dusunmuyorum . Sempatik kulağa hosgeldin sıcak bır ısım ıstıyorum ama bır turlu heh işte bu dıyemıyorum . Lütfen cevrenızde olan kız ısımlerını paylasın belkı bır fıkır olur banada . Sımdıden tesekkurler .
Mila güzel bir isim aşk demek neva ses tınısı, linet de güzelarkadaslar merhabalar , kızıma isim konusunda kararsızım . Kardelen cok ıstıyordum ama uzun ve ka ile basladıgı ıcın eşim kaba buldu . Mina ,lina,alya gibi ısımlerden hoslanmıyorum .Zehra,züleyha , fatma gibi isimlerde dusunmuyorum . Sempatik kulağa hosgeldin sıcak bır ısım ıstıyorum ama bır turlu heh işte bu dıyemıyorum . Lütfen cevrenızde olan kız ısımlerını paylasın belkı bır fıkır olur banada . Sımdıden tesekkurler .
Senin saçların ne durumda:) uzatmada bana bi yardımcı olur musun:)İnci
Duru
Bir tane daha varda kimseye söylemiyorum bana kalsın diye![]()
Saçlar istediğim boyutta uzatma işini bıraktım kendim adına çok sukurSenin saçların ne durumda:) uzatmada bana bi yardımcı olur musun:)
resmen aklimdan geceni yazmissiniz birde demezler mi cok guzel yahu neresi guzel sen kizina vav koyarmisin mim koyarmisin diyorum yok diyor ee bu ne o zaman birde moda oldu ya 2 kitap yazip kendisini yazar sinifina koyanlarin kamyon arkasi gibi sozleri iyice arttilarAllah aşkına Elif koymayın da ne koyarsanız koyun, Arabistanda akrabamız oturuyor orada kimse Elif ismini koymazmış sadece bi harf diyo, kızına sen a, b, c koyar mısın dedi. Tam olarak öyleymiş. Herkes anlamına bakarak koyuyor ama artık fenalık geldi, servisimde 5 Elif, sınıfımda 5 Elif, komşularım etrafımdakiler hep Elif, başka güzel, anlamlı, Kur'an da geçen isim mi kalmadı da Elif koyuyolar fenalık geldi