Doğuma Hazırlık Kızıma isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Doğum yapan annelerin listelerine (ocak,subat,mart vs anneleri) bakabilirsiniz..Hoşunuza giden bir isim cikabilir..
Kızım olsaydi Işıl Hüma koyardım Hayat,Beril isimlerini de begeniyorum..
Itır, Ahlem kulağa hoş gelen isimlerden ve kesinlikle katiliyorum Arya, Alya, Mina isimlerini göre göre baydım artık..

arkadaslar merhabalar , kızıma isim konusunda kararsızım . Kardelen cok ıstıyordum ama uzun ve ka ile basladıgı ıcın eşim kaba buldu . Mina ,lina,alya gibi ısımlerden hoslanmıyorum .Zehra,züleyha , fatma gibi isimlerde dusunmuyorum . Sempatik kulağa hosgeldin sıcak bır ısım ıstıyorum ama bır turlu heh işte bu dıyemıyorum . Lütfen cevrenızde olan kız ısımlerını paylasın belkı bır fıkır olur banada . Sımdıden tesekkurler .
Allah aşkına Elif koymayın da ne koyarsanız koyun, Arabistanda akrabamız oturuyor orada kimse Elif ismini koymazmış sadece bi harf diyo, kızına sen a, b, c koyar mısın dedi. Tam olarak öyleymiş. Herkes anlamına bakarak koyuyor ama artık fenalık geldi, servisimde 5 Elif, sınıfımda 5 Elif, komşularım etrafımdakiler hep Elif, başka güzel, anlamlı, Kur'an da geçen isim mi kalmadı da Elif koyuyolar fenalık geldi

arkadaslar merhabalar , kızıma isim konusunda kararsızım . Kardelen cok ıstıyordum ama uzun ve ka ile basladıgı ıcın eşim kaba buldu . Mina ,lina,alya gibi ısımlerden hoslanmıyorum .Zehra,züleyha , fatma gibi isimlerde dusunmuyorum . Sempatik kulağa hosgeldin sıcak bır ısım ıstıyorum ama bır turlu heh işte bu dıyemıyorum . Lütfen cevrenızde olan kız ısımlerını paylasın belkı bır fıkır olur banada . Sımdıden tesekkurler .
Yağmur,su,kayla,kumsal

Mila güzel bir isim aşk demek neva ses tınısı, linet de güzel

Allah aşkına Elif koymayın da ne koyarsanız koyun, Arabistanda akrabamız oturuyor orada kimse Elif ismini koymazmış sadece bi harf diyo, kızına sen a, b, c koyar mısın dedi. Tam olarak öyleymiş. Herkes anlamına bakarak koyuyor ama artık fenalık geldi, servisimde 5 Elif, sınıfımda 5 Elif, komşularım etrafımdakiler hep Elif, başka güzel, anlamlı, Kur'an da geçen isim mi kalmadı da Elif koyuyolar fenalık geldi
resmen aklimdan geceni yazmissiniz birde demezler mi cok guzel yahu neresi guzel sen kizina vav koyarmisin mim koyarmisin diyorum yok diyor ee bu ne o zaman birde moda oldu ya 2 kitap yazip kendisini yazar sinifina koyanlarin kamyon arkasi gibi sozleri iyice arttilar :KK11: ve su son zamanlarda trend olan isimler hangisinin anlamini sorsam yok cennetteki kapi yok cennetteki yagmur tanesi bir arastirayim diyorum alakasi yok soylenen anlamlarla en kolayindan adini cennet koysunlar bari tamam bitti :halay:

Back
X