Doğuma Hazırlık kızıma isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

gulsah_3486

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2012
11
0
36
38
İstanbul
merhaba kızlar kızıma hala bir isim bulamadım babası başımın etini yiyor artık bir isim koyalım diye ama ben hala birşeye karar veremiyorum karar veremediğim gibi eşimede izin vermiyorum isim koymasında hergün bir isimle geliyor hiç birisini begenmiyorum son iki gün bana acil isim bulun kızkardeşinin adı azra nazlı ona uygun bir isim istiyorum :D

merhaba kızlar kızıma hala bir isim bulamadım babası başımın etini yiyor artık bir isim koyalım diye ama ben hala birşeye karar veremiyorum karar veremediğim gibi eşimede izin vermiyorum isim koymasında hergün bir isimle geliyor hiç birisini begenmiyorum son iki gün bana acil isim bulun kızkardeşinin adı azra nazlı ona uygun bir isim istiyorum :D
öncelikle ALLAH analı babalı büyütsün biavazda kurtul :nazar: nazar degmesin kuzucuna eger benim kızım olsaydı hira veya alya diye düşünmüştüm umarım birazda olsa yardımcı olmusumdur

Benimde kızım olacak inşallah ama bende şimdidien isim telaşına girdim eşimin beğendiklerini ben beğenmiyorum benim bulduklarımıda eşim beğenmiyor ..şimdilik düşündüklerim bunlar
Alara
Dilara
Tuana

Back
X