Doğuma Hazırlık kızıma isim...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ayss33

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2013
4
0
16
Manisa
kızlar bir türlü karar veremedik isim konusunda.Ben Mihri Nisa istiyorum.Anlamını da beğeniyorum.Babamız ikisi birlikte biraz uzun olur mu acaba diyor.Siz ne dersiniz?Önerileriniz var mı?

Mihri ismi biraz yarım gibi geliyor bana,Nisa ile birlikte kullanılacak başka bi isim düşünmediniz mi hiç?

Mihriban' a alışkın olduğumuz için yarım olmuş demiş sanırsam arkadaş, ben de katılıyorum, benim kızımın adı da Nisa, bu isim çok fazla var, ama ben iyi ki de koymuşum diyorum, çok seve seve kullanıyoruz, bence ya "mihri " yi tek başına düşün, ya da "Nisa" yı

ne bileyim sevdim bu ismi Mihri Nisa anlamı da kadınlığın güneşi,erdemli kadın demek. Benim terettüdüm ikisini bir kulllanılır mı.Sadece Nisa mı derler arkadaşları acaba.Sizce kimliğine birleşik mi yazdırsam ayrı mı( Mihri Nisa mı Mihrinisa mı)

Mihrican ve Mihrihan demişsiniz evet 3 heceli onlar daha kolay söyleniyor.Ama benim Mihri Nisa 4 heceli zor olur mu sizce sizde sesli bir şekilde söyler misiniz nasıl geliyor kulağınıza :)

Back
X