Doğuma Hazırlık Kızıma isim!!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

xx_pitircik_xx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
303
57
38
33
Doğuma az kaldı ama biz hala isim bulamadık dün bir kaç tane bulmuş eşim ama bilemedim ki Sizce nasıllar??
Bunların hepsinden vazgeçtik:)))) daha iyi isimler arıyoruz
RİMA
PARLA
SUKAYRA
TALİA
SELİS

Son düzenleme:
değişik olsun istiyor diye bulmuş bunları anlamlarına yeni bakıyorum da benimde pek hoşuma gitmedi zaten

Birde sizide uyarmak isterim yaninda erkek ismide bulundurun nolur nolmaz,zaten dogmadanda kizim oglum demeyin bebek olarak dusunun cinsiyet yanilgilari pskolojik olarak etkiliyor dogumdan sonra:KK46:

Yani bu isimlerin hiç birini beğenmedim. :110:
Çok güzel kız isimleri varken bunlara gerek yok.
mesela Damla, Öykü, Gülce, Asya, Çağla :anneadayı:

Doğuma az kaldı ama biz hala isim bulamadık dün bir kaç tane bulmuş eşim ama bilemedim ki Sizce nasıllar??
RİMA
PARLA
SUKAYRA
TALİA
SELİS

kayınvalidenin adının sonuna naz yada nur ekle :D şaka şaka tabikide genelde küçük yerlerde öyle yapıyorlarya.ben kızım olursa yüsra koymak isterdim nedense çok hoşuma gidiyor.kısmet tabi

RİMA
PARLA
SUKAYRA
TALİA
SELİS
mutlaka bunları beğenenler var ,saygı duyuyorum ama çocuğa telaffuzu zor isim koymak iyi değil diye düşünüyorum.anlamlarınada bakmak lazım tabi.daha bilindik kulağa aşina isimler daha makul bence . bende arıyorum küçüğüme isim .henüz bişey bulamadık ama ... melike ,gökçe ,melisa ,Zeynep ,yağmur ,duru ,ceylin gibi isimlere bakıyoruz ..karar vermek çok zor :):nazar::anneadayı:

Öncelikle ismin anlamı önemli çünkü üzerinde sirayet ediyo insanın buna dikkat ederek isim ara bence.

RİMA
PARLA
SUKAYRA
TALİA
SELİS

Bence hepsi kötü,
Ben olsam bunları asla koymazdım, tabii sizin düşünceniz önemli olan da ..
Benim en hoşuma giden isimler şuara;
Bade, Mina, İpek, Bahar, Cemre ..

çocuk size küfreder valla.söyler ismini kimse anlamaz.dikkat edin lütfen anlaşılır bir isim koymanızı öneririm.kızım olursa elif veya naz ismini çok istiyorum...hayırla gelsin bebeğiniz

Back
X