Doğuma Hazırlık Kızıma isim.....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

modyad

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2013
1.401
968
248
Öncelikle hepinize iyi geceler, Konuyu ait olduğu yere açamadım, biraz daha kişiye ulaşabilsin diye, en azından bir kaç saat burada kalabilirse çok memnun olurum...

Çünkü son ana kadar isimde karar veremedik ve her an doğuma gidebilirim, azıcık sinyallerini alıyor gibiyim bakalım eli kulağında küçük hanımın :)

Bu süre zarfında da belki bir fikir olur, akıl akıldan üstündür, en azından içimde kalmasın diye, sizlere de sormak istedim....

O kadar isim seçeneği arasından eleyerek içimize en çok sinen isimleri sıralayacağım, yardımcı olursanız ve var ise fikir sunarsanız çok sevinirim....

Defne (Eşim istiyor)
Özüm ( Ben istiyorum)
Masal, Ada ve Güneş isimlerini kızlara çok yakıştırıyorum ama ilk iki isim arasında daha yogun gidip geliyoruz,
Son olarak ta içinde R olmaması gerekiyor, halbuki yağmur, ırmak ve nehir ne güzel isimlerdir :)

Şimdiden teşekkürler, bakalım ne olacak ismimiz :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle Masal diyorum..
Ben çok istedim ama eşim Linda olmasında kararlıydı

Defne bana her zaman çok naif ve etnik bir isim olarak gelmiştir.

Defne tabi ki kızımın ismi :) bu arada seni gelinlerin tatlı telaşında gördüm :) buradaki avatarından tanıdım. Kızınla ve eşinle çokkk Mutlu bir hayatın olur inşallah sağlıkla gelsin güzellik.

Bir tanıdığımızın ikizlerinin adı Defne ve duruydu. Birlikte çok hoş oluyorlar.

Aman Allahım :))))))))) İnternet dünyası ne kadar da küçükmüş haha :)))) evet bir kaç gün önce öyle bir çılgınlık yaptım evde can sıkıntısından :))))))))
Çook teşekkür ederim....... Yavaş yavaş gelecek gibi ama ismi yok hala bir de buraya sorayım dedım artık karar vermek gerek :)))))) Size de mutluluklar dilerim ailenizle

Bir tanıdığımızın ikizlerinin adı Defne ve duruydu. Birlikte çok hoş oluyorlar.

Eşim de sadece defne ile yakıstırıyor soy ismini... onun da içinde kalmasın istiyorum, benim de kalmasın istiyorum, iki isim de olmasın istiyorum :)))))))))) off cok sey ıstıyorum :))

Neden içinde R olmasın, o saydığınız isimlerde çok yakışıyor soyadınıza bence. Ama ilk iki seçenekten derseniz, "Defne" derim ben.

Evet ama telafuzumuz zor :) Kızımız da bize çekerse Harf konusunda o zaman iyi olmaz :)) en iyisi hiç riske atmayalım, hem cagıramadıgımız ismi niye koyalım dimi :)))) r harfli isimleri çok severim o ayrı...

Ben masal i secerdim cnm :) bizim henüz cinsiyet belli değil kız olursa ela veya mina düşünüyorum hayırlısı olsun cnm :)

Defne masal

Masal Defne

İki isim olmaz mı?

Ben Özüm ismini çok severim. Soyadınızla da daha çok uymuş bence. Defne'de isim soyisim aynı harfle başlamasından çok hoşlanmadım ben.
Aslında güzel bir isim ama herkes koyuyor, sınıfında 4 defne olacaklar kesin, geriye kalanlar Mira olur herhalde.

Neyse kısacası ÖZÜM dedim ben :)

Defne Özüm kulaga cok daha hos geliyor. Soyadınıza da oldukca uygun sanki.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…