Kesinlikle Masal diyorum..
Ben çok istedim ama eşim Linda olmasında kararlıydı
Masal ı begenen de yıne benım, eşim cok istekli değil isme :) Linda da güzel isim ama :)
Defne tabi ki kızımın ismi :) bu arada seni gelinlerin tatlı telaşında gördüm :) buradaki avatarından tanıdım. Kızınla ve eşinle çokkk Mutlu bir hayatın olur inşallahsağlıkla gelsin güzellik.
Bir tanıdığımızın ikizlerinin adı Defne ve duruydu. Birlikte çok hoş oluyorlar.
Neden içinde R olmasın, o saydığınız isimlerde çok yakışıyor soyadınıza bence. Ama ilk iki seçenekten derseniz, "Defne" derim ben.
Ne biliyim içimde kaldı işte..
Alıştım artık ismine gerçi..
sağlıklı doğumlar dilerim.
Ben masal i secerdim cnm :) bizim henüz cinsiyet belli değil kız olursa ela veya mina düşünüyorum hayırlısı olsun cnm :)Öncelikle hepinize iyi geceler, Konuyu ait olduğu yere açamadım, biraz daha kişiye ulaşabilsin diye, en azından bir kaç saat burada kalabilirse çok memnun olurum...
Çünkü son ana kadar isimde karar veremedik ve her an doğuma gidebilirim, azıcık sinyallerini alıyor gibiyim bakalım eli kulağında küçük hanımın :)
Bu süre zarfında da belki bir fikir olur, akıl akıldan üstündür, en azından içimde kalmasın diye, sizlere de sormak istedim....
O kadar isim seçeneği arasından eleyerek içimize en çok sinen isimleri sıralayacağım, yardımcı olursanız ve var ise fikir sunarsanız çok sevinirim....
Soy ismimiz olduğundan, soyismine uygun olan öncelik olsun dedik:
Defne (Eşim istiyor)
Özüm ( Ben istiyorum)
Masal, Ada ve Güneş isimlerini kızlara çok yakıştırıyorum ama ilk iki isim arasında daha yogun gidip geliyoruz,
Son olarak ta içinde R olmaması gerekiyor, halbuki yağmur, ırmak ve nehir ne güzel isimlerdir :)
Şimdiden teşekkürler, bakalım ne olacak ismimiz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?