Ben masal i secerdim cnm :) bizim henüz cinsiyet belli değil kız olursa ela veya mina düşünüyorum hayırlısı olsun cnm :)
Ela ve Mina da güzel isimler, sizin de bebişiniz hayırlı olsun :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben masal i secerdim cnm :) bizim henüz cinsiyet belli değil kız olursa ela veya mina düşünüyorum hayırlısı olsun cnm :)
masal kulağa daha hoş geliyor.![]()
Defne masal
Masal Defne
İki isim olmaz mı?
Ben Özüm ismini çok severim. Soyadınızla da daha çok uymuş bence. Defne'de isim soyisim aynı harfle başlamasından çok hoşlanmadım ben.
Aslında güzel bir isim ama herkes koyuyor, sınıfında 4 defne olacaklar kesin, geriye kalanlar Mira olur herhalde.
Neyse kısacası ÖZÜM dedim ben :)
Defne Özüm kulaga cok daha hos geliyor. Soyadınıza da oldukca uygun sanki.. :)
Çok teşekkür ederim canım Allah sağ saglim kucagimiza almayi nasip etsin inşallah :)Ela ve Mina da güzel isimler, sizin de bebişiniz hayırlı olsun :)
Çok teşekkür ederim canım Allah sağ saglim kucagimiza almayi nasip etsin inşallah :)
Peki böyle bir durumda defne özüm diye seslenilir mi sizce, yoksa biri mi kullanılır? Ya da 2. yi kullanmak mıdır uygun olan?
miRayÖncelikle hepinize iyi geceler, Konuyu ait olduğu yere açamadım, biraz daha kişiye ulaşabilsin diye, en azından bir kaç saat burada kalabilirse çok memnun olurum...
Çünkü son ana kadar isimde karar veremedik ve her an doğuma gidebilirim, azıcık sinyallerini alıyor gibiyim bakalım eli kulağında küçük hanımın :)
Bu süre zarfında da belki bir fikir olur, akıl akıldan üstündür, en azından içimde kalmasın diye, sizlere de sormak istedim....
O kadar isim seçeneği arasından eleyerek içimize en çok sinen isimleri sıralayacağım, yardımcı olursanız ve var ise fikir sunarsanız çok sevinirim....
Soy ismimiz olduğundan, soyismine uygun olan öncelik olsun dedik:
Defne (Eşim istiyor)
Özüm ( Ben istiyorum)
Masal, Ada ve Güneş isimlerini kızlara çok yakıştırıyorum ama ilk iki isim arasında daha yogun gidip geliyoruz,
Son olarak ta içinde R olmaması gerekiyor, halbuki yağmur, ırmak ve nehir ne güzel isimlerdir :)
Şimdiden teşekkürler, bakalım ne olacak ismimiz :))
hangi ismi kullanacaksiniz :)Kizimin ismi Defne Özüm oldu. Bugün 6 günlüğüz :)