Doğuma Hazırlık kızıma isimde karasızım....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kızıma için isimde kararsızım sizce ne olsun...

• Ankete Katılan
    69
  • Anket Kapalı .

serpil21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2010
348
1
46
Hakkari
slm arkadalşar kızıma için bu isimler araından birini düşünüyoruz ama karar veremedik bana yardımcı olursanız çok sevirim
1: ceren
2:melis
3: nisa nur
4: eylül
5: görkem
6: ela

melis haricinde hepsi güzel ama görkem daha güzel geldi bana

canım sen ankete onaylamamışsın ben senin yerine onayladım çünki banada görkem daha güzel geliyor. babamız şu senin kadınlar klübüne koy bakalım dedim koydum burdan ne sonuç çıkarsa onu koycakmış:)))

bence eylül ki kızım olursa eylül naz düşünüyorum daha hafif daha kibar ne bileyimm öle işte...allah bağışlasın bu arada dilerim rabbim en kısa zamanda banada verir.

slm arkadalşar kızıma için bu isimler araından birini düşünüyoruz ama karar veremedik bana yardımcı olursanız çok sevirim
1: ceren
2:melis
3: nisa nur
4: eylül
5: görkem
6: ela

Arkadaşım merhaba,
Nacizane fikrim, Ceren ismi çok sevimli gelir bana. Melis ismini sevmem hiç. Nisa Nur güzel ama çocuk bu ismi kaldıramaz. Eylülde ay ismi olduğu için bana sıcak gelmiyr. Görkem hem erkek hem kız ismi olduğu için o da güzel değil. Elada yanlış anlama bana hela ve sela kelimesini çağrıştırıyor.
İşin özü arkadaşım hangi ismi arzu ediyorsan çocuğun için onu koy.

Benim Kiz yegenimin ismi eyLül ..
eylül ayinda dogdu icin o ismi koyduk ona .. evimizin sonbahari o ..

cok gidip geldim eylül mü görkem mi diye ama en son görkeme oy verdim ..
Eylülde Görkem de kulaga cok hos geliyor .. ikiside moderen bi isim bence ..
Görkem ve Gökce ismi oldum olasi cok hosuma gider zaten .. [
Saglicakla gelsin melegin cnmm /COLOR]

Bence Eylül güzel kızımın adıda Tuana Eylül ama Eylül ayında doğdu bi anlamı olmalı koyduğumuz isimlerin diye düşünüyorum ben Ela' ya oy verdim hem söylenmesi kolay hemde hoş bir tınısı var ben kızıma Lal ismini de düşünüyordum ama söylenmesi zor olduğundan vazgeçtim.

ya ben yazdığımda anket yoktu:))
tamam şimdi onayladım.
inşallah istediğiniz olur
ama görkem güzel yaa:))

ben melis dedim....

eylül çok fazla koyulmaya başladı...eskiden bende eylül derdim....

görkem daha çok erkek ismi gibi....

bence melis.....sağlıkla doğsun inşallah....

Bende kzımın ismini Melis koyacağım Allah nasip ederse
Melis en güzeli canım Sağlıcakla gelsin meleğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…