Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizce hangi isim kizlar ?
Bilmem. Hic oyle dusunmedim. Anlamlari hosuma gittigi icin, begendigim icin sadece. Hamile kalmadan oncede duydugum isimler. Baska oneriniz varsa alabilirim :)Neden bu kadar zor isimler?Elbette ki zevk meselesidir ama yorum yapmadan geçemedim
![]()
Anlamlarının güzelliği kadar söylenişlerinin ve kullanımlarının da kolay olması gerek bana kalırsa. Tabii ki yineliyorum bu çok kişisel bir durum. Bence daha basit isimler koyulabilir, klasik isimler de tercih edilebilir modern isimler de. Bilge, Duru, Ayşegül, Zeynep benim önerebileceğim isimlerBilmem. Hic oyle dusunmedim. Anlamlari hosuma gittigi icin, begendigim icin sadece. Hamile kalmadan oncede duydugum isimler. Baska oneriniz varsa alabilirim :)
Zeynep benim ismim, bilge, duru, aysegul hep ailemizde oan isimler :) ayni olabilir tabi ama karisiklik olsun istemiyorum. Tesekkur ederimAnlamlarının güzelliği kadar söylenişlerinin ve kullanımlarının da kolay olması gerek bana kalırsa. Tabii ki yineliyorum bu çok kişisel bir durum. Bence daha basit isimler koyulabilir, klasik isimler de tercih edilebilir modern isimler de. Bilge, Duru, Ayşegül, Zeynep benim önerebileceğim isimler![]()
Isimlerin anlamlarini yazdim canim. Cok tesekkurler :)hepsi güzel isimler simayı seçtim. ama erva isminin anlamını bilmiyorum.açıklarsanız sevinirim![]()
Yukarida bir arkadas daha yazdi isimler zor diye cevap verdim. Ben zor oldugunu dusunmuyorum, adliyede calisiyorum, yuzlerce isim duzeltme davasina girdim. Ordaki isimleri gorseydiniz zor isimler hangileri karar verebilirdiniz. Cevremde cogu insanda olan isimler bunlar. Ben kararsiz kaldigim icin secenek sunup fikrinizi almak istedim ama bu tur yorumlardan inanin yoruldum. Kirici olmak degil amacim yanlis anlamayin. TesekkurlerNeden bu kadar zor isimler.? Bunlar çok rahatlıkla yanlış telaffuz edilebilecek isimler. Çocuk sonra habire ismini duzeltmekle ugrasmasin?
Tekrar merhaba, asıl ben sizi kirdiysam kusura bakmayın. Sadece fikrimi belirtmek istedim, üzmek değildi amacım. İsmi ne olursa olsun, sağlıklı, mutlu, hayırlı bir evlat olsun inşallah :) tekrar kusura bakmayın. Sevgiler .Yukarida bir arkadas daha yazdi isimler zor diye cevap verdim. Ben zor oldugunu dusunmuyorum, adliyede calisiyorum, yuzlerce isim duzeltme davasina girdim. Ordaki isimleri gorseydiniz zor isimler hangileri karar verebilirdiniz. Cevremde cogu insanda olan isimler bunlar. Ben kararsiz kaldigim icin secenek sunup fikrinizi almak istedim ama bu tur yorumlardan inanin yoruldum. Kirici olmak degil amacim yanlis anlamayin. Tesekkurler