Doğuma Hazırlık kizima isimmmm :)) anketime katilin

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sizce hangisi arkadaslar ? cok kararsiz kaldim

• Zümra

OY: 8 14,0%
  • Hazel Sare

OY: 11 19,3%
  • Elvin

OY: 10 17,5%
  • Simay Nisa

OY: 21 36,8%
  • Erva

OY: 7 12,3%

• Ankete Katılan
    57
Bende kolay bulurum diye dusunuyodum ama secemiyorum bir turlu :) tesekkurler

Neden bu kadar zor isimler? :KK64:Elbette ki zevk meselesidir ama yorum yapmadan geçemedim o_O

Neden bu kadar zor isimler? :KK64:Elbette ki zevk meselesidir ama yorum yapmadan geçemedim o_O
Bilmem. Hic oyle dusunmedim. Anlamlari hosuma gittigi icin, begendigim icin sadece. Hamile kalmadan oncede duydugum isimler. Baska oneriniz varsa alabilirim :)

hepsi güzel isimler simayı seçtim. ama erva isminin anlamını bilmiyorum.açıklarsanız sevinirim o_O

Elvini begenmedim bi korku filmi vardiya uzaylı bisey onun adi gibi.. Sare güzel zumrada toplantı demek bildiğim kadar anlamı hoş degil

Oyumu Hazel Sare ye verdim
Sare ismini beğenirim:nazar: ama Hazel yerine Hazal ya da Hazan gerek söyleyiş kolaylığı açısından gerekse güzellik açısından daha iyi olur diye düşünüyorum :KK68:

Bilmem. Hic oyle dusunmedim. Anlamlari hosuma gittigi icin, begendigim icin sadece. Hamile kalmadan oncede duydugum isimler. Baska oneriniz varsa alabilirim :)
Anlamlarının güzelliği kadar söylenişlerinin ve kullanımlarının da kolay olması gerek bana kalırsa. Tabii ki yineliyorum bu çok kişisel bir durum. Bence daha basit isimler koyulabilir, klasik isimler de tercih edilebilir modern isimler de. Bilge, Duru, Ayşegül, Zeynep benim önerebileceğim isimler:KK52:

Simay : ay isiltisi, yuzu ay gibi parlak kiz cocugu.
Zümra : guzel iyi ahlakli, zeki, bilgili kadin.
Erva: cok guzel genç, peygamber efendimizin halasinin ismi
Nisa : kuran 'i kerimin 4. Suresi, kadin.
Hazel : iz birakan, guzel yaratilan iyi, sevimli kisi
Sare : saf, temiz

Anlamlarının güzelliği kadar söylenişlerinin ve kullanımlarının da kolay olması gerek bana kalırsa. Tabii ki yineliyorum bu çok kişisel bir durum. Bence daha basit isimler koyulabilir, klasik isimler de tercih edilebilir modern isimler de. Bilge, Duru, Ayşegül, Zeynep benim önerebileceğim isimler:KK52:
Zeynep benim ismim, bilge, duru, aysegul hep ailemizde oan isimler :) ayni olabilir tabi ama karisiklik olsun istemiyorum. Tesekkur ederim

Neden bu kadar zor isimler.? Bunlar çok rahatlıkla yanlış telaffuz edilebilecek isimler. Çocuk sonra habire ismini duzeltmekle ugrasmasin?

Neden bu kadar zor isimler.? Bunlar çok rahatlıkla yanlış telaffuz edilebilecek isimler. Çocuk sonra habire ismini duzeltmekle ugrasmasin?
Yukarida bir arkadas daha yazdi isimler zor diye cevap verdim. Ben zor oldugunu dusunmuyorum, adliyede calisiyorum, yuzlerce isim duzeltme davasina girdim. Ordaki isimleri gorseydiniz zor isimler hangileri karar verebilirdiniz. Cevremde cogu insanda olan isimler bunlar. Ben kararsiz kaldigim icin secenek sunup fikrinizi almak istedim ama bu tur yorumlardan inanin yoruldum. Kirici olmak degil amacim yanlis anlamayin. Tesekkurler

Yukarida bir arkadas daha yazdi isimler zor diye cevap verdim. Ben zor oldugunu dusunmuyorum, adliyede calisiyorum, yuzlerce isim duzeltme davasina girdim. Ordaki isimleri gorseydiniz zor isimler hangileri karar verebilirdiniz. Cevremde cogu insanda olan isimler bunlar. Ben kararsiz kaldigim icin secenek sunup fikrinizi almak istedim ama bu tur yorumlardan inanin yoruldum. Kirici olmak degil amacim yanlis anlamayin. Tesekkurler
Tekrar merhaba, asıl ben sizi kirdiysam kusura bakmayın. Sadece fikrimi belirtmek istedim, üzmek değildi amacım. İsmi ne olursa olsun, sağlıklı, mutlu, hayırlı bir evlat olsun inşallah :) tekrar kusura bakmayın. Sevgiler .

Hazel yerine Hazal çok güzel
Hazal Sare hem güzel hem anlamlı
Sare ismi Hz. İbrahim 'in eşinin ismi hemde. Hazal Sare çok güzel

Back
X