Doğuma Hazırlık kizima isimmmm :)) anketime katilin

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sizce hangisi arkadaslar ? cok kararsiz kaldim

• Zümra

OY: 8 14,0%
  • Hazel Sare

OY: 11 19,3%
  • Elvin

OY: 10 17,5%
  • Simay Nisa

OY: 21 36,8%
  • Erva

OY: 7 12,3%

• Ankete Katılan
    57
Tekrar merhaba, asıl ben sizi kirdiysam kusura bakmayın. Sadece fikrimi belirtmek istedim, üzmek değildi amacım. İsmi ne olursa olsun, sağlıklı, mutlu, hayırlı bir evlat olsun inşallah :) tekrar kusura bakmayın. Sevgiler .
Hepimizin evladi saglikla dogar, hayirli bir evlat olur insallah. Tesekkur ederim :)

listede olmayan bir isim önericem ben anlamını ve ismi çok beğeniyorum ama eşim beğenmedi Zeren (anlayışlı kavrayışlı zeki )

simay nisa bence çok hoş kulağada çok güzel geliyor tabiki soyadıda önemli onada uyuyorsa bence çok güzel... allah hayırlısıyla bebişinizi kucağınıza almayı nasip etsin:nazar::nazar::nazar:

simay nisa bence çok hoş kulağada çok güzel geliyor tabiki soyadıda önemli onada uyuyorsa bence çok güzel... allah hayırlısıyla bebişinizi kucağınıza almayı nasip etsin:nazar::nazar::nazar:
Aminn. Hepimize nasip etsin insallah. Tesekkur ederim :))

isimler zor bence tabı keyif sizin.. hele ıkı tane olanlar soylenıs acısından da anlama acısından da zor ılk etapta bence..

Sare sare sareee.
Kizimin adi Ayse Sare..
Cok severek koydum.. Cok guzel bir isim Sare..
Anlam olarak da cok guzel..

bence erva su ismini ekleyebilirsiniz bir arkadaşımın bebeğinin adı ervasu kendide ismi gibi çokk güzel bebek maşallah :))

Back
X