- Konu Sahibi pamukprenses2011
-
merhaba kızlar ben yeni üye oldum ve sizden fikirlerinizi bekliyorum
ben 5 yıllık evliyim ve 1 yaşında kızım var kızıma 2 görümcem bakıyor ücretli tabiii
ben 18 yıldır çalışıyorum ama kızıma belli bir süre kendim bakmak istiyorum kayınvalidem sürekli bizde doğal olarak kızıma çok karışıyor bana da tabiiii aynı apartmandayız malesef
evde olursam sürekli gelemez diye düşünüyorum
ısten cıkıp cocuguna bakabılırsın o zman tabı calısmadan gecınebılıyorsanız cocuguna bakmak senın en dogal hakkın kımseyı karıstırma bı ıkı terslersın anlarlar sonra karısamazlar
aksine evde olursanız daha sık gelir bence ,
evde olursanız yemeğinizden temizliğinize kadar karışabileceği çok şey var ve sizin çalışma bahanenizde olmaz.
merhaba kızlar ben yeni üye oldum ve sizden fikirlerinizi bekliyorum
ben 5 yıllık evliyim ve 1 yaşında kızım var kızıma 2 görümcem bakıyor ücretli tabiii
ben 18 yıldır çalışıyorum ama kızıma belli bir süre kendim bakmak istiyorum kayınvalidem sürekli bizde doğal olarak kızıma çok karışıyor bana da tabiiii aynı apartmandayız malesef
evde olursam sürekli gelemez diye düşünüyorum
maddi durumun elveriyorsa bence çocuğuna kendin bak bende doğuma kadar çalıştım ama kimse çocuğuna senden iyi bakamıyor malesef bende kayın valideme ücret karşılığı çocuğuma bakmasını teklif etmiştim kabul etmedi sonra eltim çocuğunu emanet ettiğinde hiç ilgilenmediğini altını kirletip ortada dolaştığını gördüm o günden sonra da kendim bakıcam dedim bi ara maddi zorluk çektik ama şimdi rahatız eskiden aile apartmanında oturuyordum çatkapı gelmeler herşeye karışmalar falan banada oldu ben eşimle gayet sakin bişekilde konuştum burası benim evim benim kurallarım geçerli. görmüş geçirmiş bile olsa hatada yapsam benim evim onun evi değil dedim eğer karışsın istiyorsan biz neden evlendik dedim bişi demedi annesiyle konuştu benle konuşmadı eşime kılıbık dedi karılafı dinliyondedi küstü sonra alıştı. bide çocuk ne kadar çok insanla muhatap olursa o kadar arsız oluyor kızım 33 aylık ve ben ne dersem o geçerli eşim bile yetiştirmemle ilgili karıştırmamaya çalışıyorum şimdi kreşe verdim sosyelleşsindiye ordaki pedogogda eşime karışmaması gerektiğini eğitimi birkişiden alması gerektiğini anlattı yerine göre kendi annemlede tartıştım. ben hayır demişsem bi başkası evet derse çocuk arsız şımarık uslanmaz bi çocuk olur ki bir pedegogla konuşursan sana daha ayrıntılı anlatır. görümcemi severim kendisi bu taktikle aralarında 2 yaş olan2 erkek çocuk yetiştirdi. çocukları ergenlikte ve anneleri bişey dediğinde ikiletmezler okulda oldukça başarılar herkes parmakla gösteriyor haniderler ya çocuğu beşikteyken eğiteceksin bu doğru bi söz bence
bir çocuğa en iyi annesi bakar. çocuk ne kadar çok kişi ile muhatap olursa o kadar şımarık oluyor.
ben şunu herkese ısrarla söylüyorum.
ister çalışırken ödensin isterse dışarıdan sen öde, ama MUTLAKA SGK nı prim ödeme gününü tamamla. emekliliğe hak kazan.
yaşını beklersin o ayrı.
dünyanın binbir türlü hali var. kendini mutlaka garantiye al.
zaten çocuk 4 yaşında kreşe başlayacak.
Her nekadar ücretlide olsa kimse yakınlarımız gibi bakamaz onlara.
Öncelikle böyle bir durumunuz olduğu için şanslısınız..Bakıcılardan neler çekiyor çalışan anneler duyuyoruz.
Ya çalışmayıp kızınıza bakacaksınız, ya da şikayet etmeden devam edeceksiniz.
Biliyorum sizde bunun kararını vermeye çalışıyorsunuz fakat bencilce düşünüyorsunuz.
Hem aileye baktıryorsunuz çocuğunuzu, hemde yok kimse karışmasın diyorsunuz.
Siz gelene kadar evladınızın herşeyiyle onlar ilgileniyor, ister istemez bir sahiplenmeye neden olur.
aslında evliliğ,m boyunca hep çalıştım eşim idare ederim diyor ama sen normalde işi bırakmazdın niye böle davranıyosun felan diyo
ailesini şikayet ettiğim zaman suçlu ben oluyorum
öncelikle hepinize teşekkür ederim kızlar cevap verdiğiniz için
ben k.v ile konuştum bu konuyu bana işten çıkmamın doğru olduğunu söylüyor ben zaten belli bir süreliğine çıkmak istiyorum çünkü çok bunaldım onlardan şimdi karışıyolar çünkü kızım bütün gün onlarla ama ben evde olursam laf söyleme hakları olmayacak
kreş yaşına bir getirebilsem kızımı sorun kalmayacak
ben şanslıyım kabul ediyorum ama benim şikayetim şöyle mesela ben eve geldikten sonra zırt pırt arayıp uyudumu yemeğini yedimi yok altını değiştirdin yemeğini pişirdin mi sorular sorular.....
yada kızım yeni birşey öğrendiğinde birbirlerine haber vermeler ben orda olsam bile ben yokmuşum gibi davranıyolar
bu da beni rahatsız ediyor
hafta sonları bir tek ben ilgileniyorum kızımla pzt sabah ilk lafları şu:
aaa bu kıza ne olmuş solmuş bakamamışsın bu kıza ooo kilo vermiş valla
gel de çıldırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?