Doğuma Hazırlık Kızıma,minik bebeğime isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Yüsra tanem
belinay tuğsem
almina meyra
buğlem tuğsem
echer
elise
eslem
gülefşan
rana
rümeysa
milena
seyla

biraz fazla oldu ama bunlar bi sitede buldum paylaşmak istedim çok farklı isimler karar vermek çok zor kolay gelsin..

BERRA : doğru sözlü hayır işleyen kimse.. berra güzel isim ama e harfi ile başlayan dersen;

ELA
EKİN
EMEL
EMRA
ESENGÜL
EYLEM
EZGİ

Son düzenleme:
- enise : sevimli, dost, cana yakin arkadas
- ela: sariya calan kestane rengi
- eslem su veya eslem rana
- eylül
- eda naz

- selin dua

cnm bende kız bebek bekliyorum galiba netleşmedi ama içimden hiç erkek ismi bakmak gelmiyo. senin sayende bende sebepleniyorum..

elanur
ecrin
merve
defne

güzel ama bende senin gibi işte budur diyebileceğim isim omadı..:18:

elvin
elcin
emral
eylem
ekin
esrahan
eda
defne
deniz
duru
derin
berrak
ferah
naz
yekta
miray
aylin
acelya
gozde

aklima gelen sevdigim isimler.
Bu arada farkli olsun diye uyduruk isimler koymayin cocuklariniza.
Rastliyorum bu isim topiklerinde, guluyorum valla.

canım eliz,elfe(amanca peri),eyla, yulet ismi de güzel.sana söylediğim almina isminin orjinali kabedeki mina dağıyla da benzerlik taşıdığından el-mina olarakta kullanılıyor.çağla ismini de severim..derin ya da duru da güzel.hatta bu 2 isin yanına deniz eklenince daha anlamlı oluyor.yni durudeniz-derin deniz-su vs. öptüm tatlım mucxs....

e ile başlayan bi isim var ESA.ablamın komşusunun birinci kızının ismi nisa,ikincininkinide esa koymuş uysun diye heralde

"Eliz" koyucam ben; el izi göz nuru demekmiş. Belki yanına bir de "ece" ekleyebilirim :) Eliz Ece. Tabi bunların olması icin benim önce bir kızım olması gerekiyor hahahha

kızlar hepiniz çok tatlısınız yorumlarınız için de ayrıca çok teşekkür ederim ama hala karar veremedim aslında elvin ismini beğendim şimdiye kadar ama oda populer olmayamı başladı ne?genelde herkesten bu ismi duyuyorum sizce nasıl ? olumlu olumsuz yorumlara açığım ha bide kızlar soyismime uuyuyoda elvin :) evin soyismim acil yorumlarınızı bekler 33 haftaya girerim bebeğimle beraber hepinizi öpüyorum mucka :) ha bide evin ya soyismim buna uygun isimlerede açığım :86:

ece-gülce benim favoriler
bu arada kız çocuğa sakın çift isim koyma tam bir karmaşa evlenince. benim iki isim iki soy isim zor oluyor. bekli sizin soy adınızı da kullanmak isteyecek engel olmasın:))
Allah analı babalı büyütsün şimdiden.

teşekkürler cvp için ama soyismimle alakalı daha güzel isimler bulabilirz diye düşünüyorum.ya birde kızlar ultrasonda 30 haftalık olan bebeğim adet tarihine göre 32 hafta yani 2 hafta geride gözüküyo bebeğin boy ve kilosu bu durumlar karşılaşan varmı tırstım ya imdat

soyadına uygun olsun nevin koy
ben mina düşünüyorum yada ceren kızım olursa elvin yabancı isim gibi elvanın degişmişi gibi bence pek güzel gelmedı bana

BEN ŞU AN 8 HAFTALIK HAMİLEYİM HENÜZ BİLMİYORUM YAVRUMUN CİNSİYETİNİ AMA KIZIM OLURSA

MİHRİMAH

OĞLUM OLURSA

RÜZGAR AHMET KOYACAĞIM İNŞAALLAH..

cnm korkçak bi şey yok.sıkma canını böyle seylere...olur bu tarz durumlar.elvin adnı ben sevmediğim birinde duyduğum için pek beğenemiyorum psikolojik olarak ecrin ismi de uyabilir.ecrin evin diye.çok fazla kararsızsın başka da isim gelmiyor aklıma artık en iyisi soyadını ver en uygunu o

gelincim canım tşk ederim yorumun için rahatladım ama bi an doktor normalden minik diyince insan tırsıyo ya bi isim bulamadım ya ne kararsızım :) sende bebiş varmı ismi ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…