Doğuma Hazırlık Kızıma,minik bebeğime isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canımcm en beğendiklerini yaz bir kağıda içlerinden ele.şimdi sen hiçbir ismi layık göremezsin,doğaldır no panic bu isimleri tekrarla sürekli hangisinin söylemi kulğına daha hoş geliyorsa koy bi kenara yeni isimler gelene kadar beklet.evinsu da koyabilirsn mesela...evin aşk demek evinsu evin değişik bi isim ve akıllarda kalıcı olur.evin de bir isim sonucta benim akadasım vardı evin diye.

eylül bencede güzel eylem sen fazla abarttın bence bu isim olayını bulman lazımdı şimdiye kadar ben hamıle kalmadan kızda erkekte hazırlamıstım bıle adını ultrasonda cinsiyet bellı olunca o an koydum ismini zaten oglumun

ya kızlar napıyım kararsızım işte ben e ile benim bilmediğim kimbilir ne isimler çıkar kızlardan diye düşünmüştüm ondan açtım bu forumu.olsun ama destekleriniz için saoluın yinede umarım en kısa zamanda karar verebilirim belkide bebeğimi görünce bu olsun dicem ama e ile bulaydık iyidi :) herkesi öpüyorum

bende isim konusunda kararsız olan olayı abartan tek benim sanıyodum 31 haftalık hamileyim bende hala içime sinecek bir isim bulamadım, hem anlamı güzel olsun hem ismime uysun hem şirin olsun hem değişik olsun derken isimsiz kalıcaz bu gidişle fikirlerden bende kendime pay çıkarırım diye bütün isim konularını didik didik okuyorum ama nafile kolay gelsin canım sanada takipteyim buarada seda isminme uyan bir isim olursa bende talibim :)

tatlışkom sıkma canını sen,ben yeni isim duyarsam yazarım sana yine

Arkadaşlar selam..

Kızınıza yeni değişik bir isim arıyorsanız ben değişik bir isim duydum..Belki biliyor olabilirsiniz ama ben ilk defa duydum..

LİYA: Sabrın en güzeli demekmiş.. Arapça kökenli.. Bana ilginç geldi..İlgili annelere duyurulur

Bu arada benim ilerde bi kızım olursa ismi hazır inşallah..

NEVRA :ışıltı,parlaklık..Beyaz çiçek demek...

Kuzucuklarınıza sağlıklı güzel ömürlerrr..

Erva
Ebru
Elçin
Eşay Ayin güzelliğiyle eşdeğer güzelliğe sahip olan
Ezra Sözü, konuşması düzgün

Canım bunlar bana güzel ve farklı geldı içinde bi ebru eskı ısım ama o da güzel bence

16 yaşında biri olarak bence
Arya
Eylül
Ela (buda güzel ama etraf ela doldu artık çok var bence koyma)
İrem Sultan - neden bilmiyorum ama bu ismi çok seviyorum :))
Bi arkadaşımın ailesi bi isim uydurmuştu ablasının ismine uysun diye. " Eliz " buda bence güzel isim

bide bişey söylemek istiyorum lütfen eski isimler koymayın. çünkü çağ devamlı değişiyor kim bilir 7 sene sonra nasıl bi çağda olcaz eski isimler devamlı sorun oluyor okulda falan. Modern bi isim koyarsanız iyi olur genç biri olarak benden küçük bi önerii :)

Son düzenleme:

Sizede Eda olabilir o zaman. seda eda hahahah

e elif guzeldir hem kuranı kerımın ılk harfı ecrin de guzel ama onun anlamı ucuz kadın dıye bılıyorum ondan pek emindegılım Hande de guzel isimdir e degıl ama olsun anlamın (gülenç´gülmek) bebegınızde guler yuzlu olur ben ısımlerın kısılerın karakterını etkıledıgını dusunuyorum ondan boyle dedım beren ısmı nasıl pekı :82::82:

AY bide yıgenımın ısmı olur bu aralar pek populermiş Derin adı bız ıkı ısım koyduk ona ELİF DERİN diye size bır fıkır olur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…