Doğuma Hazırlık Kızıma,minik bebeğime isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
e harfıyle cok ısım yok e de sartlanma bence bızım bır tanıdıkta ısım bulamamıstı son anda ınternetten nilsu ismini bulup koydu

peki e ile olmasın desek hiçbiyerde bu ismi bulamassın ve anlamıda çok güzel söylenişide dediğiniz isim varmı klasikler dışından bişey kızlarrrrrr:26:

ya benim kızın adı melike. azra naz, ecem, melis,ceren,aslı,asu beğendiğim isimler. ha bide elfin ismi hoşuma gitmişti. elif'le eş anlamılıymış.

evet tatlım elfin de değişikmiş.yaw bebişim doğucak daha isim bulamadım :) ama fikirleriniz için tşk devam kızlar devam :):82:

gelincim canım tşk ederim yorumun için rahatladım ama bi an doktor normalden minik diyince insan tırsıyo ya bi isim bulamadım ya ne kararsızım :) sende bebiş varmı ismi ne

yok cnm benim düğünüm eylülün 9 unda ama 4 tane yeğen var.hepsi de cocuğum gibi oldu artık.en küçüğü 2 yaşında.o yüzden fazlasıyla aşinayım böyle durumlaraayrıca bebekler çbuk büyür.küçük bile olsa emin ol ki 1. ayın sonunda diğerlerinden hiçbir farkı kalmıycaksen isim düşün

ha bu arada ağbimin kızı var yurtdışında onlar.kolaylık olsun diye almina koymuştk kızımıza.onu da yazmıştm zaten.bana göre en değişik isimleri yazdım san yin tkrarlayayım elmina-yulet-liva-elfe-talya-sare-özüm bu kadar yavru kuşum zorluyorum ama cıkmıyo daha fazla beğen artık az kaldııııııı amaaannn en kötü ihtimal şişşt pişttt derizz kız

güzelım hıcbıryerde bulamaazsın denılcek isim nıye arıyosunkı hos güzel olsun yeter bak dogumunu bebegıne kavuscagın günü düşün artık isimdede bul gitsin artık azra ismide belkı duyulmus ama hosuma gıdıyor benım anlamıda güzel ben minayı cok begenıyorum güncel bir isim asırıda yok

Asya: Yeryüzünün anakaralarından (kıta) birinin adı
Maya: Asıl, öz, kendi, yaradılış. İktidar, güç. Bilgi. Para, mal.

ikiside çok sevdiğim isimler:) en güzel isim kızınızın olması dileğiyle...

canım teşekkür ederim fikirlerin için.buldum ben çözümü hepinizin fikirlerini bi kağıda yazıyorum en son karar vericme bu gidişle e harfi ile başlasın tabumu yıkabilirsem bakalım artık :) gelinn bu arada senin yorumların ayrıca rahatlatıyo beni :) bekliyorum güzel bayanlar hala güzel düşüncelerinizi :)muck

canım benim her zaman sitece yanındayız.bak kaç kişi günlerdir sana isim bulmaya çalışıyoruz eliz de güzel bu arada ela yı da beğendim ben

ya banane ya :) hala bulamadık ama ben en iyisi isim koymıyım ben birsürü değişik isim gelir diye düşündüm 4 5 tane geldi bulamıcam ben anlaşıldı

ya banane ya :) hala bulamadık ama ben en iyisi isim koymıyım ben birsürü değişik isim gelir diye düşündüm 4 5 tane geldi bulamıcam ben anlaşıldı

canım naptın?bulabildin mi bi şeyler???dediğim gibi yap sen en iyisi önce şişt sonra pişt dersiniz

Merhabalar. Ben yeni üyeyim. Herkes üstün bir çaba ile isim bulmaya çalışıyor, gerçekten çok etkilendim. Ben bebeğime Şiir ismini koyacaktım ama ailede benden başka kimse beğenmediği için koyamadım aile dışında herkes çok beğenmişti. Sonuç olarak Elif Su oldu. Ben Şiir ismini önerebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…