Çok üzüldüm yaşadıklarınıza. Allah kolaylık versin. Bu saatten sonra kızsanız öfkelenseniz de yapacak bişey yok malesef. Umarım pişman olmaz çok mutlu olur ama pişman olursa onun geleceği yer sadece sizin yanınız olmalı. Üzüldüğünüzü ne düşündügünüzü anlatın susup oturmayın ama sakin kalın ve onu her ne koşulda olursa olsun hep çok seveceğinizi söyleyin. İnsanlar eninde sonunda anne babasına hak verir bir şekilde. Yeter ki anne babası çocuklarına sırt çevirmesinBir anne olarak fikirlerinize ihtiyacım var canımdan çok sevdigim kızım 2 yıl önce aile olarak tasvip etmesekte seviyorum dedigi gencle sözledik tek şartımız okulunu bitirmesiydi ama kızım gitti bizden habersiz nikah kıydı bizede sosyal medyadan evlilik cüzdanının fotografıni atti tabii biz şok zira böyle birşey yapmasıni gerektirecek bir dirum yoktu.En önem verdigimiz şey eğitim hayatıydı 3 yıl yemedim içmedim yurtdışında okuttum 2 yılda türkiyede egitimini tamamlaması gerekiyordu ve gitti evlendi.Çok agladım çok üzüldüm ama elimden hiç birşey gelmedigi gibi bizimle görüşmekte istemedi ama bu gün mesaj atmış gelmek istiyorum diye bende gel dedim çok kızgınım çok öfkeliyim ama cokta özledim geldiğinde bu ihanetinin yaptıklarınin hesabını sorayım yoksa hiç birşey olmamış gibi davranayım ne yapayım bilemedim lütfen bana fikirlerinizle yardımci olun
Ayni sey yakinimizin basina geldi. Yapacaginiz ters tepki iyi sonuclar vermez. Siz tavir aldikca karsi taraf daha cazip gelecektir ona.Sakinliginizi koruyun. Inanin evlenince sizin sinirinizi bile ozleceyek.Insan yasamadan anlamiyo.Genclikte soylenilenler hikaye gibi geliyo onlara.Malesef yasayarak ogrenmesi lazim.Ayrica evlenince egitimine devam etmeyi sizden daha cok isteyecek.Oyle bi sansi varmi.Bide yanlis anlamayin ama nikah icin acele etmesininbaska sebepleri olabilirmi.
Ben sağlıkçı bir anneyim kızımıAyni sey yakinimizin basina geldi. Yapacaginiz ters tepki iyi sonuclar vermez. Siz tavir aldikca karsi taraf daha cazip gelecektir ona.Sakinliginizi koruyun. Inanin evlenince sizin sinirinizi bile ozleceyek.Insan yasamadan anlamiyo.Genclikte soylenilenler hikaye gibi geliyo onlara.Malesef yasayarak ogrenmesi lazim.Ayrica evlenince egitimine devam etmeyi sizden daha cok isteyecek.Oyle bi sansi varmi.Bide yanlis anlamayin ama nikah icin acele etmesininbaska sebepleri olabilirmi.
Kızımı ,başına ne gelirse gelsin yanında dururum diyerek büyüttüm olur ya insanlık hali istenmiyen bir durumda bile kimseye duyurmadan halledebilirdik bunu kendiside çok iyi bilirdiAyni sey yakinimizin basina geldi. Yapacaginiz ters tepki iyi sonuclar vermez. Siz tavir aldikca karsi taraf daha cazip gelecektir ona.Sakinliginizi koruyun. Inanin evlenince sizin sinirinizi bile ozleceyek.Insan yasamadan anlamiyo.Genclikte soylenilenler hikaye gibi geliyo onlara.Malesef yasayarak ogrenmesi lazim.Ayrica evlenince egitimine devam etmeyi sizden daha cok isteyecek.Oyle bi sansi varmi.Bide yanlis anlamayin ama nikah icin acele etmesininbaska sebepleri olabilirmi.
egitimini bıraktı zaten 2 yıl oldu evleneli üstüne üstlük evde bir çorabını bile yikamamışken şimdi kaynanasıyla oturuyorKızınız acaba evlendikten sonra eğitimini tamamlayacak mı yoksa yarım mı bırakacak sizin emekleriniz heba mı olacak endişesi mi duyuyorsunuz ben de merak ettim.
Evleneli iki yıl oldu yeni mi görüşeceksiniz doğru mu anladımegitimini bıraktı zaten 2 yıl oldu evleneli üstüne üstlük evde bir çorabını bile yikamamışken şimdi kaynanasıyla oturuyor
Maalesef öyle bir acı ki tarifi yok hani ölse mezarına gidersiniz bir şekilde kabullenirsiniz takdiri ilahi dersiniz ama böylesi daha çok acıtıyor2 yıldır görmediniz mi hiç? Cok üzüldüm ya
EvetEvleneli iki yıl oldu yeni mi görüşeceksiniz doğru mu anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?