- 9 Mart 2011
- 12.005
- 9.631
- 448
yav he he gerçekten deAaa pardon. Gene unuttum. Karşımızdaki dünyanın en mükemmel, en iyi kalpli, en doğru, hayatında hata yapmamis annesiydi ve kızı da çok hayırsız bir kızdı. Okumayıp evlenip gitmiş. Bi de üstüne utanmadan annesini 2 yıl sonra arıyor gelmek istiyor.
Anne o kadar iyi kalpli ve mükemmeldi ki ne yapacağını bilemedi buraya sordu.
Bizler de yorumlarda ağlayıp sizlayip, ayyy canım kızın çok hayırsız çıkmış ama gençliktir. Sen büyüklüğünü göster, kabul et biraz kızarsın, kulağını çekersin sonra da affedersin. Mutlu mesut yaşamaya devam edersiniz. Ya da şöyle mi diyelim. Allah evladın hayırlısıni versin, seninki gene dönmüş seni aramış, komşununki nerde bilen yok.
Hanımefendi kız ne kadar hatalıysa anne de en az onun kadar hatalıdir.
Peki siz etrafa bulasmaktan başka, ağlamaktan sizlamaktan başka nasıl bir çözüm yolu öneriyorsunuz? Bir fikriniz var mı? Bu anne ne yapsın? Bu anne ne yapmalı ki hem hem kendini, hem kızını, hem de kızıyla ilişkisini düzeltebilsin? Sizin bir fikriniz var mı?
anne olmak ömür boyu eziyet çekmek mi
sadece anne mi sevip sayacak annenin aynısını beklemeye hakkı yok mu
işte bu zihniyet kocasına da köle olan zihniyet
ben öle doğuştan anne olan çocuk için ölüp biten biri falan değilim
çocuğum büyüdükçe onu tanıdıkça onunla bi şeyler paylaştıkça anneliği anladım
bi zahmet ben tam da soylendiği gibi yemeyip yediriyor giymeyip giydiriyor
sağlığı eğitimi mutluluğu için her şeyi yapıyorsam o da yapacak
hayır bunca insan anne baba ne için yaşıyor çocuklarını ayakları yere basan bireyler haline getirmek için değil mi
ee bunu elinin tersiyle iten onca emeği hiçe sayan her şeyden önce kendine saygısı olmayan evlada sırf evlat diye aa yavrum az yaptın gel biraz daha ağzıma et mi dicez
yok öle bi dünya
tabi ki evladımı sokağa atmam kapımı da açarım kalbimi de
ama yok soylenme yok sorma yok kızma kızın mutlu olsun
mutluluk olmaz o enayilik olur