Barbie için büyük degilmi artık ?
Yaşıtlarından daha mı çocuksu ?
Bence büyük degil, bende o yasta barbi bebek istemistim. Oynamadim ama aynamin önünde cocuklugumun anısına hatira olarak sakladim. Hala sakliyorumBarbie için büyük degilmi artık ?
Yaşıtlarından daha mı çocuksu ?
11 yasımı tam hatırlamıyorum barbie oynarmıydım evcilik falan oynardık heraldeBen anlayamadım dün bir yaşıtı ben büyüdüm artık sokakta oynamayacagım demiş.Aynı zamanda bu kız da hala bebk felan oynuyor özeniyor mu ona acaba bilemedim.
Benim 6. sınıfta Barbie koleksiyonu yapan öğrencilerim var. Demek ki o yaşlarda henüz bizim beklediğimiz kadar olgun olamıyorlar. 11 yaş tam sınır, bir anda değişiveriyorlar o yaştan sonra..
Barbie ile oynamasını garip bulmadım ben özetle ama istekleri için normal diyemem. Şimdiki çoğu çocukta bu tatminsizlik var ama bir önlem alınması gerekiyor. Eğer en baştan sıksaydınız sizin için en kolayı olurdu ama bu saatten sonra biraz daha zor olacak kısıtlamak.. O videoların sadece reklamdan ibaret olduğunu, kendisinin halihazırda pek çok çocuktan çok daha fazla imkana sahip olduğunu, zaten isteklerini fazlasıyla yerine getirmeye çalıştığınızı oturup yüz yüze konuşursanız kesinlikle anlayacaktır. Çünkü yaşı ufak değil. Konuşarak problem çözecek yaşa gelmiş. Bir konuşmada çözülmese bile birkaç konuşma sonunda epey düzeleceğini düşünüyorum.Teşekkür ederim öğretmensiniz anladıgım kadarıyla ben o yaşta genelde bebekle oynamak değilde bisiklet top oynamak felan bunlarla ilgilenirdim.Bir de sürekli youtubede oyuncak tanıtıyorlar işte aileri her şey alıyormuş büyük havuz felan halbuki kendisinin de havuzu var ben tatminsizlik olarak görüyorum ,bana soruyor biz de yapalım bunlardan onlar çok zengin çeçişt çeşit var diyor.Hatta kanala baktım bende gerçekten abartmışlardı sırf kızın akülü araba,motor,bisiklet garajı vardı en az 4 tane akülü arabası vardı acaba bunlardan mı etkileniyor.
Lütfen bırakında çocuğunuzu çocukluğunu yaşamasına engel olmayın kızım 22 yaşında hala sürpriz yumurta alsam sevinir ne var bunda ?
Barbie ile oynamasını garip bulmadım ben özetle ama istekleri için normal diyemem. Şimdiki çoğu çocukta bu tatminsizlik var ama bir önlem alınması gerekiyor. Eğer en baştan sıksaydınız sizin için en kolayı olurdu ama bu saatten sonra biraz daha zor olacak kısıtlamak.. O videoların sadece reklamdan ibaret olduğunu, kendisinin halihazırda pek çok çocuktan çok daha fazla imkana sahip olduğunu, zaten isteklerini fazlasıyla yerine getirmeye çalıştığınızı oturup yüz yüze konuşursanız kesinlikle anlayacaktır. Çünkü yaşı ufak değil. Konuşarak problem çözecek yaşa gelmiş. Bir konuşmada çözülmese bile birkaç konuşma sonunda epey düzeleceğini düşünüyorum.
Demede zaten büyüdün şöyle güzelsin genç kızsın fian dersen 11 yaşındaki çocuğa dersende komşudan biliyorum ele avuca sığmaz erkek delisi bir kız olur çıkar Allah korusunBen bir şey var kesinlikle oynamasın demedim zaten yaşına uygun olup olmadıgını normal mi onun için sordum.Zaten büyüdün oynama otur gibi şeyler demiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?