O zaman kızınız cinselliği çok yanlış öğrenmiş.Denedim faydasiz uzak dur dyr
Bilemedim şimdiSize anlatamadığı bir şey yaşamış olabilir mi?
Aynen sınavada girecek haklısınız onu öyle yapayım yada destek alalimO zaman kızınız cinselliği çok yanlış öğrenmiş.
Evet anne, babayı kiskanabilir,düşünmek istemez ama şuan beyni gelişmiş bir genç kız normal olduğunun farkına varır.
Regl oldu mu?nasıl tepki verdi?
Ders veren öğretmeniyle konuşun derste normal olanı anlatırsa biraz etki eder.
Rehberlik öğretmeniyle konuşun faydasını gördük biz.
Bu sene sınava girecek kızınızın durumu bana normal gelmiyor,destek alın mutlaka.
Evet regl olduO zaman kızınız cinselliği çok yanlış öğrenmiş.
Evet anne, babayı kiskanabilir,düşünmek istemez ama şuan beyni gelişmiş bir genç kız normal olduğunun farkına varır.
Regl oldu mu?nasıl tepki verdi?
Ders veren öğretmeniyle konuşun derste normal olanı anlatırsa biraz etki eder.
Rehberlik öğretmeniyle konuşun faydasını gördük biz.
Bu sene sınava girecek kızınızın durumu bana normal gelmiyor,destek alın mutlaka.
Bilemiyorum belkide olabilir sürekli dikkat li davranmaya çalışıyorum amaKızınız sizi birlikte olurken görmüş olabilir.
Cinselliği öğrendikten sonra gece,yada bir firsatta sizi dinlemiş yada görmüş olabilir mi.
Yani bir süredir böyleNe zaman başladı bu tavırları? Psikoloğa götürün bence maddi durumunuz elverişliyse
Benim kızım olsa ne kadar dikkat etsek de istese bizi dinleyebilir,görebilir diye düşünüyorum.Bilemiyorum belkide olabilir sürekli dikkat li davranmaya çalışıyorum ama
Bu eski konunuz. Acaba kızınız artık büyüdüğü ve her şeyin farkında olduğu için o adamı affetmenizi kaldıramıyor olabilir mi? Babasına öfkeli sanki14 senelik evliligm 2 tane çocuğum var biri 13 biri 8 yasinda 10 gün once eşimin ayni yerde çalıştığını bir kadinla 1 seneye yakındır konuştuğunu öğrendim ve bu kişide evli iki çocuğu var eşimden küçük bir bayan bana üzüm zamandır ilgisiz soğuk tavırları vardı sonra tlfnnunu kurcalayinca bu kişinin numarasını gördüm face üzerinden görüşmelerini gördüm çok büyük kavga ettik iş için evden çıkınca ailemi aradim onların yanına gittim.sonra beni aramaya başladı ailem dedim haberim yok deyin heryerde beni aramış ortak bir arkadaşimiz vardi esiyle birlikte terminalleri falan beni aramışlar sonra kardeşim aramış ağlamış ne olur ordaysa söyleyin diye oda burda seninle görüşmek.istemiyor demis geldi sonra ağlıyor yalvarıyor sen olmazsan ölürüm biterim ne olur affet ben yanlış yaptım beni kendi aradi Bende karşılık verdim yanlış yaptım pişmanım çocuklarımız icin bana 1 şans ver diye bende aklımdan çıkaramıyorum bana soğuk davranıp yanımda olmadigi zamanlar geliyor aklıma sana herseyi unutturacagim kendimi affetirecegim diyip duruyor silemiyorum kafamdan kabullenemyrm ama çocuklarım anne babamla ayrılacakmsn ne yapacağız biz babam.olmayacakmi deyip duruyor lar ailemin yanına gitsem bir isim yok durumum yok
Çok mutsuzum çok kötüyüm hayattan yaşayacak olduğum olacak olan hicbirsey den hickimseden umudum yok çocuklarım var onlar için nasıl ayakta kalırım nasıl huzursuz etmeden bunu atlatırım kimsem yok yanımda
Ne yaparsam yapayım olmuyor olmayacakta sanırsam hayatım yaşadıklarım gözümün önünden geçiyor boşuna çabalıyorum aldatildim belkide çok kez ben öğrenene kadar gidemedim gidemyrm yanimda kimse yok arkamda kimse yok çocuğun var otur sana iyi bakıyor ne yapalim deniyor şu evde öyle yalnız hissediyorum ki birde bunu yapan kendi değilmiş gibi her fırsatta tavırlar haller umursamaz haller yok saymalar hersey iyi olacak diyip beni oyalamak bildiğini sonuna kadar yapmaya çalışıyor ister ol ister olma der gibi ben de bunu yapmak istiyorum yoksun benim canim yandığı kadar seninkide yansin istyrm kimseye birsey anlatamyrm
Bakın hepsi eski konularınız. Bu çocuk içinizde kopan fırtınanın farkında benceBunu ne için yazdığımı bilmiyorum ama sebebini bilmediğim bir boşluğun içindeyim kendimi kurulmuş robot gibi hissediyorum neyi ne için yaptığımı bilmeden ne için yaşadığımı bilmeden amaçsızca aslında ne hissettiğimide bilmiyorum bazen delirecek gibi oluyorum yatağa uzandigimda gece kendimi sanki çocukluğumda gibi hissediyorum yada farklı bir zamanda huzursuzum ama ne için bilmiyorum içimde tarif edemediğim bir gariplik var neden böyle oluyor ne sebeb buna bilmiyorum bazen beni kimsenin duymadığı bilmediği biryere gidip avazım çıktığı kadar bağırıp çağırıp ağlamak istiyorum neden böyle ki acaba
Arkadaş yazdiktan sonra benim de aklıma bu geldi. Yok çok şükür diyorsunuz ama kizinizla aranız çok çok iyi mi ki bunu sizinle paylaşsın? Ben mesela zorbalık vs gördüm o yaşlarda, başka bir çocugun benimle kendi hakkımda olmayan hikayeler anlattigini falan duydum. Annemin hiç birinden haberi yoktur,hepsini kendim çözdüm. Ablam biraz daha küçükken öğretmeninden dayak yemiş,bunu annem yirmi sene sonra falan öğrendi. Yani cocuklar çok fazla şeyi içine atar, sandığınızdan dah ketumdurlar. Belki hoş olmayan bir şeye tanık olmuştur, ya da kötü bir olay yaşamıştır. Ne bileyim, benim zamanımda -milenyumda teshirciler vardı mesela, okulun etrafinda gezip şeyini çocuklara acarlardi. Hani böyle sapik da çok. Belki böyle bir şey görmüştür.. çocuklar neler neler yaşıyor bu ülkede. Yok çok şükür diye geçiştirmeyin, her ihtimali düşünün.Yok çok şükür
Bu eski konunuz. Acaba kızınız artık büyüdüğü ve her şeyin farkında olduğu için o adamı affetmenizi kaldıramıyor olabilir mi? Babasına öfkeli sankisaçmaladım belkide bilemiyorum ama bende eski konunuzu okuyunca bu his uyandı
Böyle bi embesille nasıl arkadaş olunur ya. Ben kiskanclik oldugunu düşünmedim konu sahibinin anlattiklarindan. Bence bi öfkesi var ikinize karşı.Ortaokuldayken bir arkadaşım okul çıkışı koştur koştur eve giderdi. Belki babası eve erken gelmişse annesiyle yalnız kalmasin diye. Çok güzel bir aileydiler fakat arkadaşım babasını paylaşamaz kıskandığını acikca söylerdi.
Hala görüşürüz telefonlaşirz. Annesi kaza ile hamile kaldı diye depresyona girdi koskoca evli arkadaşım ve annesine bebeği aldirtmak için elinden geleni yaptı. Annesinin resmen sınavı gibi.
Velhasıl kelam annesini çok sevmesine rağmen hala daha burnundan getirir. Ve kendine engel olamadığını da söyler. Kardeşlerini de babasına yaklaştırmak istemez . Tam bir babaci
Hergun babasını arayıp biktirdiğini ama babam ya annem ya kardeşimle benden çok konuşursa der.
Liseye de birlikte yazılmıştık. Okul tam gün ve trafik falan geç eve varış saatimiz oluyordu.
Ee babası çoktan evde diye içi içini yedi . Veee okulu bıraktı.
Düşünün çocukları var hala aynı. Telde konuşurken babam da babam diye mutlaka anlatır.
Bazı kişiler böyle ve çok zor . Annesinin ne kadar bu durumdan yorulduğunu o ufak yaşımda gözlemlemistim.
Hayatımda gördüğüm en güzel ailelerdendi. İşte tek sorunları bu durumdu.
Umarım sizin kızınız bu boyutta ilerlemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?