anne karnında anlaşılması mümkün degil
canım benım bız senınle sanırım oglunun tanısı konulmadan once konusmustuk yanlısta hatılıyor olabılrım kusura bakma bır arkadasının farketmesıyle mı farktemıstınız oglunun adıda Alıydı galıba dımı
yanlıssa nolur kusuruma bakma
bır zamanlar bende oglumdan suphelınıyordum sukur kı yokmus ama senın ıcın ınan cok uzuldum ama asılamayack bır hastalık degıl egıtımle cok guzel yerlere gelınebılıyor
senın gıbıde bılınclı bır annesı var emınım kısa zamanda cok ıyı olacatırr
dualarım senınle ve oglunlaa
evet canım ali oglumun adıteşhis konuldu hacettepeye götürüyorum 3 ayda bır kontrollerı ıcın ali yaklasık 8 aydır egitim alıyo, onun yanı sıra özel ders alıyo.. bende evde sakin oldugu zamanlar çalıştırıyorum,
pazartesi ankaraya gidiyoruz kontrollere
sagol canım duaların için.. oglunda bısey cıkmamasına cooook sevindim, allah korktugun yere ugratmasın..
geçen gün okulda alinin ögretmenı ıle durum degerlendırmesı yapıyoruz.. birisi demişki cocugunun neyi var duymamısım, yanımdan biri OTİSTİK, ONUN ÇOCUGU DEDİ.. ne kolay söyledi otistik onun çocuguotistik degil benım çocugum OTİZMLİ dedin, cok sey farketti dedi,
servisten eve nasıl girdim, kedımı o servıste nası aglamadan durdurdum hiç bilmiyorum., eve girmemle bosalmam bir oldueşim ne oldu ne oldu diye soruyo.. benim çoçugama otistik diyolar dedim ...
eşimle sarılıp agladık.. oglumda aramıza geldi girdievin antresınde kenetlendik
ay gene başladım.. allahım kımseye vermesin
geçen gün okulda alinin ögretmenı ıle durum degerlendırmesı yapıyoruz.. birisi demişki cocugunun neyi var duymamısım, yanımdan biri OTİSTİK, ONUN ÇOCUGU DEDİ.. ne kolay söyledi otistik onun çocuguotistik degil benım çocugum OTİZMLİ dedin, cok sey farketti dedi,
servisten eve nasıl girdim, kedımı o servıste nası aglamadan durdurdum hiç bilmiyorum., eve girmemle bosalmam bir oldueşim ne oldu ne oldu diye soruyo.. benim çoçugama otistik diyolar dedim ...
İnsanın evladıyla sınanması çok zor gerçekten.
Ama bu tarz insanları dinleyip, morelinizi bozmayın lütfen.
Böyle konuşabilen insanların insanlığından şüphe etmek lazım.
Önemli olan oğlunuz ve gelişimi, bundan başka birşey düşünmeyin.
Benim oğlumda henüz 1.5 yaşını doldurmadı ama bazı sıkıntıları var,
genetik olduğu düşünülüyor, henüz net bir teşhis yok, şuan sadece gelişim geriliği var,
ileri de bizi neler bekliyor bilemiyorum, mesela şuan yürümüyor, çevreden neden yürümüyor diye
konuşmalar oluyor ama ben önemsemiyorum, kimse umrumda değil, oğlumdan daha önemli değil,
onda ki en ufak gelişmeyi gördüğümde şükür edip mutlu oluyorum, daha iyi olacağını düşünüyorum
ve şükür daha da iyiye gidiyor.
Rabbim yardımcın olsun,Aliciğe güç versin, gelişimine yardımcı olsun inş,
Dualarım sizinle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?