evet canım çok şükür sakin bir kızım var bana hiç sıkıntı vermiyor işlerimi rahat yapabiliyorumdarısı herkesin başına. evet kızım oyun halısında oynadıkça benim çok hoşuma gidiyor. şimdi yeni bir oyuncak ekledim onunla çok oynuyor
amin canım Allah daha tatlısını versin inşallah. teşekkür ederim.
teşekkür ederim canım. aminnnnn. Allah'ım sana da bebeğinin sağ salim kucağına almayı nasib etsin inşallah.
teşekkür ederim canım beğenmene sevindim.
teşekkür ederim
teşekkür ederim canım. evet alt minderin ince olması benim de hoşuma gitmemişti. o yüzden böyle yaptım. tabi istersem bunun içindeki minderi çıkarıp içerisine daha ince bir şey koyarak inceltebilirim de ama gerek duymadım şimdiye kadar. şu an gayet güzel oynuyor. ama artık dönüyoruz bakalım ne kadar daha oynar.
teşekkür ederim canım beğenmene sevindim. çerçeve kısmı için öyle boruların satıldığı yerden boru aldım ne çok sert ne çok esnek, ne borusu bilmiyorum su borusu olabilir. istediğim büyüklüğü ayarladım iki parçaya ayırdım. diyelim ki 1.5 metre iki boru. onları çarpraz şekilde bir birine bağladım sonra da minderin köşelerine bağladım. tabi önce boruların etrafına kılıf dikip geçirdim.boru kısmı çok kolay.
bu resimlerdeki oyuncakları kurdaleyle bağlamıştım şimdi değiştirdim lastikle bağladım böyle daha iyi oldu çocuğum istediği oyuncağı ağzına götürebiliyor böylece
nerde satılıyorki acaba....
eşime göstereyim bi..
bilir belki o..
remin birini kopyalayaladım
işim bitince silerim
sakıncası olmaz değilmi:26:
çok beğendim süper olmuş elinize sağlık:)
boruları köşelere nasıl bağladınız. bağlantı yerininde yakından fotosunu çekip koymanız mümkün mü?
teşekkür ederim canım beğenmene sevindim. fotoğraf koyarım tabi ama haftaya koyabilirim ancak çünkü evde değilim. ama anlatayım. minderin köşelerine kurdaleyi diktim boruların uçlarına da kurdale bağladım sonraa da bu kurdaleleri birbirine bağladım. umarım anlatabilmişimdir.
çok beğendim ben genel olarak elleriniize sağlık yalnız bebek oyuncakları çektiğinde boru kurdeleden kurtulabilir gibi duruyor sanki, aman sakatlık olmasın da :26:
valla on numara olmuş eline sağlık
bence de süperr olmuş eline sağlık :)) bende heveslendim almayı düşünüyordum ama yapılabiliyor muş demek ki evde de :)
harika olmuskendi el emeği bir başka oluyor insanın ellerine sağlık
çok beğendim, ellerinize sağlık..ben birkaç gün önce deli gibi oyun halısı arıyordum,her çeşit oyun halısını inceledim internette..ama küçük,naylonumsu ve ince bulmuştum çoğunu..sonunda büyük bir oyun minderi buldum, içi elyaf dolu..sizin oyun halınızı görseydim,uğraşıp yapmak isterdim valla..güle güle kullansın kuzucuğun :)
teşekkür ederim canım. Allah'ım senin de bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin.ellerinize emeğinize sağlık çok güzel olmuş ve de kullanışlı rabbim bebişinle ağız tadıyla kullanmayınasip etsin ayrıca bebişinede maşşallah süphannallah çok tatlı
ayyyy resmen bayıldım yaa çok güzellelinize sağlık
çok güzel olmuş elinize sağlık güle güle kullansın bebişiniz..
çok beğendim kzında cok tatlı bende kucağıma alırım inş kızımıfikir oldu banada bende yapmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?