Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları kızıma oyun halısı yaptım sizce nasıl olmuş?

nerde satılıyorki acaba....
eşime göstereyim bi..
bilir belki o..
remin birini kopyalayaladım
işim bitince silerim
sakıncası olmaz değilmi:26:

nerde satılıyorki acaba....
eşime göstereyim bi..
bilir belki o..
remin birini kopyalayaladım
işim bitince silerim
sakıncası olmaz değilmi:26:

yok canım sakıncası olmaz. dün dükkanın önünden geçerken baktım elektrikçi yazıyordu.

çok beğendim süper olmuş elinize sağlık:)

boruları köşelere nasıl bağladınız. bağlantı yerininde yakından fotosunu çekip koymanız mümkün mü?

teşekkür ederim canım beğenmene sevindim. fotoğraf koyarım tabi ama haftaya koyabilirim ancak çünkü evde değilim. ama anlatayım. minderin köşelerine kurdaleyi diktim boruların uçlarına da kurdale bağladım sonraa da bu kurdaleleri birbirine bağladım. umarım anlatabilmişimdir.

çok beğendim ben genel olarak elleriniize sağlık yalnız bebek oyuncakları çektiğinde boru kurdeleden kurtulabilir gibi duruyor sanki, aman sakatlık olmasın da :26:

çok beğendim ben genel olarak elleriniize sağlık yalnız bebek oyuncakları çektiğinde boru kurdeleden kurtulabilir gibi duruyor sanki, aman sakatlık olmasın da :26:

beğenmene sevindim canım biz borulardan tutup taşıyoruz oyun halısını kurdaleler sağlam merak etme

valla on numara olmuş eline sağlık

teşekkür ederim canım beğenmene sevindim

bence de süperr olmuş eline sağlık :)) bende heveslendim almayı düşünüyordum ama yapılabiliyor muş demek ki evde de :)

çok beğendim, ellerinize sağlık..ben birkaç gün önce deli gibi oyun halısı arıyordum,her çeşit oyun halısını inceledim internette..ama küçük,naylonumsu ve ince bulmuştum çoğunu..sonunda büyük bir oyun minderi buldum, içi elyaf dolu..sizin oyun halınızı görseydim,uğraşıp yapmak isterdim valla..güle güle kullansın kuzucuğun :)

harika olmus kendi el emeği bir başka oluyor insanın ellerine sağlık

teşekkür ederim canım. evet kesinlikle başka oluyor. o oyun halısıyla oynadıkça ben mutlu oluyorum. ama artık dönüyor içinden çıkıyor. olsun iyi oynadı yeter o bana

teşekkür ederim canım. ben de almak için araştırınca gördüm oyun halısını kendisi yapmış bir kaç kişi öylelikle karar verdim kendim yapmaya. iyiki de öyle olmuş

Son düzenleme:
ellerinize emeğinize sağlık çok güzel olmuş ve de kullanışlı rabbim bebişinle ağız tadıyla kullanmayınasip etsin ayrıca bebişinede maşşallah süphannallah çok tatlı

ellerinize emeğinize sağlık çok güzel olmuş ve de kullanışlı rabbim bebişinle ağız tadıyla kullanmayınasip etsin ayrıca bebişinede maşşallah süphannallah çok tatlı
teşekkür ederim canım. Allah'ım senin de bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
ayyyy resmen bayıldım yaa çok güzell elinize sağlık

teşekkür ederim

çok beğendim kzında cok tatlı bende kucağıma alırım inş kızımı fikir oldu banada bende yapmak istiyorum

çok güzel olmuş elinize sağlık güle güle kullansın bebişiniz..

teşekkür ederim. evet kızım tahmin ettiğimden de çok kullandı . kızımın onunla oynaması benim çok hoşuma gidiyor

çok beğendim kzında cok tatlı bende kucağıma alırım inş kızımı fikir oldu banada bende yapmak istiyorum

teşekkür ederim canım beğenmene sevindim. Allah'ım kızını kucağına almayı, kokusunu doya doya içine çekmeyi nasip etsin inşallah. oyun halısı yapmanı tavsiye ederim iyi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…