Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları kızıma oyun halısı yaptım sizce nasıl olmuş?

valla ben oyun halını da bebısınıde cok begendım ama kutuphanene bayıldııımmm

sağol canım. kitapları ben de çok severim hep bir kütüphane odam olsun istemişimdir ama bu gördüklerin benim değil eşimin kütüphanesi. her odada var kitaplığımız kızım karıştırmaya başlayınca ne yapacağız bilmiyorum.

Canım tebrik ediyorum... kızınıza maşşalah çok tatlı. aslında benimde elimden böyle şeyler gelir ama yaratıcı değilimdir bunu gördüğüm iyi oldu bende 3.5 aylık hamileyim... artık bende yapıcam :))

bence harika olmuş ellerine saglık canım.allah bu huzurunuzu daim etsin kızını sana ve eşine.sizide biricik kuzunuza bağışlasın rabbim.allahım nazarlardan saklasın.AMİİİİİNNNN :)

ellerıne sağlık emeğıne saglık canım :)
teşekkür ederim canım.

teşekkür ederim canım. Allah çocuğunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. insan başlayınca birşeyler katıyor kendinden canım. bitirmenin yarısı başlamaktır

bence harika olmuş ellerine saglık canım.allah bu huzurunuzu daim etsin kızını sana ve eşine.sizide biricik kuzunuza bağışlasın rabbim.allahım nazarlardan saklasın.AMİİİİİNNNN :)

canım ne kadar güzel dua etmişsin Allah razı olsun. ben de bu duaya AMİNNNNNNN diyorum

Harika olmuş! Hazır alınan şeyden kat kat daha değerli. bebeğiniz sizin gibi bir annesi olduğu için çok şanslı.

çok güzel olmuş resmen ba-yıl-dımmmmmmmmmmmmm.

Son düzenleme:
ellerinize sağlık cok şirin olmus
güle güle oynasın

gerçekten çok güzel olmuş çok beğendim ve bende yaptım sizden esinlenerek biraz süngeri ince oldu babasına sipariş verdim bugün biraz daha sünger alacak kalın olsunki yerden soğuk gelmesin oğluma. bide oyuncaklarını çoğaltıcam. Dün yaptım hemen yatırdım oğluşumu çoookk mutlu oldu. Fikir için teşekkürler:))
fotoğrafını ekleyemedim ama

Harika olmuş gerçekten senmi yaptınmaşallah valla...benm sıpam 10 aylık olck parçalar dimi bunu...yürüyor bide geç kaldıkk:97:

sağol canım. oğluşunun mutlu olmasına çok çok sevindim. güle güle oynasın içinde fotoğrafını da koyarsan mutlu olurum merak ettim

Harika olmuş gerçekten senmi yaptınmaşallah valla...benm sıpam 10 aylık olck parçalar dimi bunu...yürüyor bide geç kaldıkk:97:
evet canım ben yaptım 10 aylık çocuk durmaz içinde bir dahakine artık benim kızım şimdi 1 yaşında ona oyun köşesi yaptım oyuncaklarını çok dağıtmasın diye, oyun köşesine halı olarak bu minderi koydum iyi oluyor kalın olduğu için altı soğuk olmuyor ama üstteki aparatı çıkardım tabiki artık. senin sıpa erken yürümüş maşallah benimki hala yürümüyor

Süper olmuş ya bayıldım

teşekkür ederim canım

tahmin etmiştim bir tek. tas.öğrt.ninin yaptığını yaratıcı ve de enn önemlisi el emeği çok güzel, şirin olmuşş :))) bende yapacağım sizinki gibi kızıma hem dikişten de anlarım branşım gereği .. bi sorum var kaç aydan başlıyor oynamaya ve kaçıncı aya kadar oynuyor benim kızım 4 aylık??

çok güzel olmuş çok beceriklisiniz.güle güle kullansın kızınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…