valla ben oyun halını da bebısınıde cok begendım ama kutuphanene bayıldııımmm
teşekkür ederim canım.ellerıne sağlık emeğıne saglık canım :)
teşekkür ederim canım. Allah çocuğunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. insan başlayınca birşeyler katıyor kendinden canım. bitirmenin yarısı başlamaktırCanım tebrik ediyorum... kızınıza maşşalah çok tatlı. aslında benimde elimden böyle şeyler gelir ama yaratıcı değilimdir bunu gördüğüm iyi oldu bende 3.5 aylık hamileyim... artık bende yapıcam :))
bence harika olmuş ellerine saglık canım.allah bu huzurunuzu daim etsin kızını sana ve eşine.sizide biricik kuzunuza bağışlasın rabbim.allahım nazarlardan saklasın.AMİİİİİNNNN :)
Harika olmuş! Hazır alınan şeyden kat kat daha değerli. bebeğiniz sizin gibi bir annesi olduğu için çok şanslı.
güzel olmuş.bebeğinizde pek tatlı maşallah
evet çok güzel olmuş güle oynya kullansın bebişiniz
çok güzel olmuş eline emeğine sağlık...
şahane bayıldım...
çok güzel olmuş resmen ba-yıl-dımmmmmmmmmmmmm.
gerçekten çok güzel olmuş çok beğendim ve bende yaptım sizden esinlenerek biraz süngeri ince oldu babasına sipariş verdim bugün biraz daha sünger alacak kalın olsunki yerden soğuk gelmesin oğluma. bide oyuncaklarını çoğaltıcam. Dün yaptım hemen yatırdım oğluşumu çoookk mutlu oldu. Fikir için teşekkürler:))
fotoğrafını ekleyemedim ama
evet canım ben yaptımHarika olmuş gerçekten senmi yaptınmaşallah valla...benm sıpam 10 aylık olck parçalar dimi bunu...yürüyor bide geç kaldıkk:97:
Süper olmuş ya bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?