Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları kızıma oyun halısı yaptım sizce nasıl olmuş?

çok güzel olmuş ellerine sağlık bende istiyorum bebişime anneme gösterecem resimlerini

valla süper olmuş ellerinize sağlık. yaratıcılık ve araştırmacı ruh mükemmel şeyler çıkarmış ortaya.

çok güzel olmuş ellerine sağlık bende istiyorum bebişime anneme gösterecem resimlerini

teşekkür ederim canım. eminim annen çok daha güzelini yapacaktır. benim gibi bir acemi bunu yaptıysa.

valla süper olmuş ellerinize sağlık. yaratıcılık ve araştırmacı ruh mükemmel şeyler çıkarmış ortaya.

teşekkür ederim canım. bir teknoloji ve tasarım öğretmeni olarak ilk defa bir şey tasarladım beğenmene sevindim.

Çok güzel olmuş ya çok begendim maşallah

teşekkür ederim canımm

bence bu kadar beğeni toplamışken bunu yapıp satmalısın. çinlilerin yaptığı kıytırıktan oyun halılarına o kadar para verilirken senin yaptığın çok daha değerli. bunu düşün.

Ay süper olmuş harika .. Bende denicem bakalım yapabilecekmiyim varsa başka calismalariniz bekleriz :)))

nasıl sevmiş minnoş ya keyfe bak olsaydı da biraz sevseydik maşallah rabbim size bağışlasın inşallah nazarlardan korusun
minderine de bayıldım canım ellerine sağlık

bence bu kadar beğeni toplamışken bunu yapıp satmalısın. çinlilerin yaptığı kıytırıktan oyun halılarına o kadar para verilirken senin yaptığın çok daha değerli. bunu düşün.
zaten görüp isteyen de oluyor ticaretine mi başlasam ne yapsam .
Ay süper olmuş harika .. Bende denicem bakalım yapabilecekmiyim varsa başka calismalariniz bekleriz :)))
eminim yapabilirsin canım çünkü ben de bilerek yapmadım. dikiş nakış anladığım şeyler değildir normalde.

nasıl sevmiş minnoş ya keyfe bak olsaydı da biraz sevseydik maşallah rabbim size bağışlasın inşallah nazarlardan korusun
minderine de bayıldım canım ellerine sağlık

aminnnn. teşekkür ederim.

kesinlikle çok guzel... ellerine saglik hamarat anne...

teşekkür ederim beğenmene sevindim

canım oyun halısının katlanmış halinin ve kullandığım borunun fotoğrafını ekledim. umarım yardımcı olabilmişimdir.

evet canım çok faydalı oldu...analdım bildiğin su borusu...

1 tanesı mı 2 metre?

yoksa tanesı mı 1 metre?

1 tanesi 2 metre. yüksek yaptım ben biraz çünkü içine yatıp emziriyorum bir de çocuğu içine koymak daha rahat oluyor. dediğim gibi ben sadece oyun halısı olarak değil minder olarak da kullanıyorum. ama sen 150 cm de yapabilirsin yani.

ayyyy canımmm ben bunaa bayıldımm yaaa sen bi harikasın gercekten =) mınderını nasıl yaptım demstn =)

ayyyy canımmm ben bunaa bayıldımm yaaa sen bi harikasın gercekten =) mınderını nasıl yaptım demstn =)

teşekkür ederim canım
minderini yapmak için üç yastık kullandım. iki yastığın kılıfını yan yana diktim birini de diklemesine ikiye kestim ve yan yana diktiğim diğer kılıflara ekledim. sonra içini elyaf doldurup yorgan döker gibi dikiş yaptım. anlatınca pek anlaşılır olmadı fotoğrafını koyayım ben en iyisi. bu şekilde canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…