maşallahhh 41 kere.. bayıldım çokk çok güzel olmuş.. çok da kullanışlı ellerine sağlık
çok güzel olmuş ellerine sağlık bende istiyorum bebişime anneme gösterecem resimlerini
valla süper olmuş ellerinize sağlık. yaratıcılık ve araştırmacı ruh mükemmel şeyler çıkarmış ortaya.
Çok güzel olmuş ya çok begendim maşallah
zaten görüp isteyen de oluyor ticaretine mi başlasam ne yapsambence bu kadar beğeni toplamışken bunu yapıp satmalısın. çinlilerin yaptığı kıytırıktan oyun halılarına o kadar para verilirken senin yaptığın çok daha değerli. bunu düşün.
eminim yapabilirsin canım çünkü ben de bilerek yapmadım. dikiş nakış anladığım şeyler değildir normalde.Ay süper olmuş harika .. Bende denicem bakalım yapabilecekmiyimvarsa başka calismalariniz bekleriz :)))
nasıl sevmiş minnoş ya keyfe bak olsaydı da biraz sevseydik maşallah rabbim size bağışlasın inşallah nazarlardan korusun
minderine de bayıldım canım ellerine sağlık
kesinlikle çok guzel... ellerine saglik hamarat anne...
eline sağlık süper olmuş...üstteki aparatı nasıl temin ettin..
yengem indirimden 50 tl ye almış o bile çok uyduruktu kumaşı felan çok kötüydü naylon gibi...
kızın çok şanslı senin gibi annesi var...
Eki Görüntüle 503549 Eki Görüntüle 503550 Eki Görüntüle 503551
canım oyun halısının katlanmış halinin ve kullandığım borunun fotoğrafını ekledim. umarım yardımcı olabilmişimdir.
evet canım çok faydalı oldu...analdım bildiğin su borusu...
1 tanesı mı 2 metre?
yoksa tanesı mı 1 metre?
ayyyy canımmm ben bunaa bayıldımm yaaa sen bi harikasın gercekten =) mınderını nasıl yaptım demstn =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?