- 26 Eylül 2016
- 480
- 251
- 18
- Konu Sahibi rumeysaltan
-
arkana bakmadan kaççç ondanBugun kendimden nefret ettim kizimin boyle bir babasi oldugu icin... ona nasil boylesini layik gordun derseniz,bilmiyodum ki... aksam ustu cikti icmis ki biz abdestli namazliydikkk... eve de getrms 2tane shot beer. Evimizde mi iciceksin yanimizda mi dedim zorla beni yanina oturttu daldan dala konustu sacmaladi agiza alinmayacak kufurler etti bana saga sola.. sonra kuran acti telefondan karsima dikildi uc harflilerden bahsetti..buz dolabinin kosesine skstrdi beni kollarimdan tutup silkeledi.. 2 gun once de icmisti cok kotuydu titreyerek agladim yine karsisinda bana olmayacak seyler soyledi bagirdi..kizim korkup aglayinca suan sana inaniyo sana guveniyo ama gercek yuzunu bilmiyo babasini nasil delirttiginden haberi yok.15yasina geldiginde senden nefret edicek vs... benim ikinci evliligim bu.kizim 9aylik. Ailem almanyada.. plan yapmam lazim bu evden gitmem lazim lutfen dualarinizi esirgemeyin... bana soyledigi herseyi aslinda kendine soyluyo ezik oldugunu bugun kabullendim bugun ilk defa onca mucadeleden sonra pisman oldum iste... psikolojisi bozuk dengesiZ dakikasi dakikasina uymuyo.. ama sevdim annesi yok olsaydi boyle olmazdi ama bende bi annenin babanin evladiyim ve en onemlisi benim de evladim var boyle bi adamla buyumesini kesinlikle istemiyorum... karisik yazmis olabilirim kusura bakmayin.. yumusak sekilde akil verin elestirin basim ustune ama ego tatmini icin yazmayin inanin kaldiramam...
aksam cekmeye baslayinca canilesmeye devam pismanim diyip zirlayacagina gitsin tedavi olsun ruh hastasi bizimkide sabahtan aksama kadar utancindan eve gelmezdi aksam kafayi ceker ceker yine eve gelirdi madde alkol uyusturucunun verdigi cesaretle kendini pilot ilan edenlerde bence hic bir degisim olmaz Allah yardimciniz olsunSalonda yatiodu ben odamdaydim kizimla sabqh yanima gelmis sarildi agladi sen olmazsan ben mahvolurum filan katiydim tepki veremedim.. salona geldik her yaptigini anlattim kipkirmizi oldu hic bukadar utandigini gormedim acikcasi ama pisman oldu ama olmadi Allah bilir pismanim hatirlamiyorum kimse dayanamazdi ben beni mutlu etmeye calisan kadina neler yapmisim dedi.. simdilik bisi demicem cunku planli olmak zorundayim anneme henuz ulasamadim calisiyo telefona bakmadi.. defalarca yalvardi qyaklarimin altini optu af diledi agladi zirladi umrumda mi??? Kas kati kesildim eskiden olsa daynamqz sarilir aglardim ama suan sag salim nasil cikarim bu isten onun hesabindayim..
Salonda yatiodu ben odamdaydim kizimla sabqh yanima gelmis sarildi agladi sen olmazsan ben mahvolurum filan katiydim tepki veremedim.. salona geldik her yaptigini anlattim kipkirmizi oldu hic bukadar utandigini gormedim acikcasi ama pisman oldu ama olmadi Allah bilir pismanim hatirlamiyorum kimse dayanamazdi ben beni mutlu etmeye calisan kadina neler yapmisim dedi.. simdilik bisi demicem cunku planli olmak zorundayim anneme henuz ulasamadim calisiyo telefona bakmadi.. defalarca yalvardi qyaklarimin altini optu af diledi agladi zirladi umrumda mi??? Kas kati kesildim eskiden olsa daynamqz sarilir aglardim ama suan sag salim nasil cikarim bu isten onun hesabindayim..
alkolle birlikte madde mi kullanıyor ki?Hatırlamıyorum diyo bende dedimki oldu birimizi kes birimizi parcala sabah olunca hatırlamıyorum de.. hic boyle gormedim onu şoktan şoka girdim dun aynisini soyledim yeter daha fazla utandirma beni dedi bende utan utan da aklin basina gelsin rezilligini gor dedim
Salonda yatiodu ben odamdaydim kizimla sabqh yanima gelmis sarildi agladi sen olmazsan ben mahvolurum filan katiydim tepki veremedim.. salona geldik her yaptigini anlattim kipkirmizi oldu hic bukadar utandigini gormedim acikcasi ama pisman oldu ama olmadi Allah bilir pismanim hatirlamiyorum kimse dayanamazdi ben beni mutlu etmeye calisan kadina neler yapmisim dedi.. simdilik bisi demicem cunku planli olmak zorundayim anneme henuz ulasamadim calisiyo telefona bakmadi.. defalarca yalvardi qyaklarimin altini optu af diledi agladi zirladi umrumda mi??? Kas kati kesildim eskiden olsa daynamqz sarilir aglardim ama suan sag salim nasil cikarim bu isten onun hesabindayim..
tmm cnmDu baken konu sabote olmasın ben sana özelden yazen
annenizle gorusebildiniz mi ?Hatırlamıyorum diyo bende dedimki oldu birimizi kes birimizi parcala sabah olunca hatırlamıyorum de.. hic boyle gormedim onu şoktan şoka girdim dun aynisini soyledim yeter daha fazla utandirma beni dedi bende utan utan da aklin basina gelsin rezilligini gor dedim
Ne oldu ki abdestli namazlı adam bu hale geldi?Bugun kendimden nefret ettim kizimin boyle bir babasi oldugu icin... ona nasil boylesini layik gordun derseniz,bilmiyodum ki... aksam ustu cikti icmis ki biz abdestli namazliydikkk... eve de getrms 2tane shot beer. Evimizde mi iciceksin yanimizda mi dedim zorla beni yanina oturttu daldan dala konustu sacmaladi agiza alinmayacak kufurler etti bana saga sola.. sonra kuran acti telefondan karsima dikildi uc harflilerden bahsetti..buz dolabinin kosesine skstrdi beni kollarimdan tutup silkeledi.. 2 gun once de icmisti cok kotuydu titreyerek agladim yine karsisinda bana olmayacak seyler soyledi bagirdi..kizim korkup aglayinca suan sana inaniyo sana guveniyo ama gercek yuzunu bilmiyo babasini nasil delirttiginden haberi yok.15yasina geldiginde senden nefret edicek vs... benim ikinci evliligim bu.kizim 9aylik. Ailem almanyada.. plan yapmam lazim bu evden gitmem lazim lutfen dualarinizi esirgemeyin... bana soyledigi herseyi aslinda kendine soyluyo ezik oldugunu bugun kabullendim bugun ilk defa onca mucadeleden sonra pisman oldum iste... psikolojisi bozuk dengesiZ dakikasi dakikasina uymuyo.. ama sevdim annesi yok olsaydi boyle olmazdi ama bende bi annenin babanin evladiyim ve en onemlisi benim de evladim var boyle bi adamla buyumesini kesinlikle istemiyorum... karisik yazmis olabilirim kusura bakmayin.. yumusak sekilde akil verin elestirin basim ustune ama ego tatmini icin yazmayin inanin kaldiramam...
Bilmeden neden konusuyosunuz?? Ben 28 yasindayim ve 20 yildir burdayim turkiyede buyudum kimse icin kimseyi birakmadimben bu Almanya da İngiltere de falan yaşayıp güzelim ülkeleri bu hanzolar için bırakıp gelen kadınları anlamadım anlamıyorum anlamayacağım
konu sahibinin de her şeyden önce koruması gereken bir kızı var uçak paranı ayarla kaç git
değil kendi kızını senden nefret ettirmek tozunu bulamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?