Kizima yaptigim kotulugu nasil telafi edicem simdi...

arkana bakmadan kaççç ondan

adamın annesı olması degıl, alkol kullanması bu denlı sorun

Salonda yatiodu ben odamdaydim kizimla sabqh yanima gelmis sarildi agladi sen olmazsan ben mahvolurum filan katiydim tepki veremedim.. salona geldik her yaptigini anlattim kipkirmizi oldu hic bukadar utandigini gormedim acikcasi ama pisman oldu ama olmadi Allah bilir pismanim hatirlamiyorum kimse dayanamazdi ben beni mutlu etmeye calisan kadina neler yapmisim dedi.. simdilik bisi demicem cunku planli olmak zorundayim anneme henuz ulasamadim calisiyo telefona bakmadi.. defalarca yalvardi qyaklarimin altini optu af diledi agladi zirladi umrumda mi??? Kas kati kesildim eskiden olsa daynamqz sarilir aglardim ama suan sag salim nasil cikarim bu isten onun hesabindayim..

aksam cekmeye baslayinca canilesmeye devam pismanim diyip zirlayacagina gitsin tedavi olsun ruh hastasi bizimkide sabahtan aksama kadar utancindan eve gelmezdi aksam kafayi ceker ceker yine eve gelirdi madde alkol uyusturucunun verdigi cesaretle kendini pilot ilan edenlerde bence hic bir degisim olmaz Allah yardimciniz olsun

hic yumusama.
sana ve bebeğine zarar verse poliste de aynı ifadeyi vericek "hatırlamıyorum kendimde değildim" bide rapor alır akli dengesi yerinde değildir diye oh ne ala cezadanda yırtar.
nolur hayatını tehlikeye atma,cıkar o adamı hayatından..

Agziyla icmeyi bilmiyorsa kapinin onune koy bu herifi,insan olsun da oyle gelsin. Pislik

Hatırlamıyorum diyo bende dedimki oldu birimizi kes birimizi parcala sabah olunca hatırlamıyorum de.. hic boyle gormedim onu şoktan şoka girdim dun aynisini soyledim yeter daha fazla utandirma beni dedi bende utan utan da aklin basina gelsin rezilligini gor dedim

alkolle birlikte madde mi kullanıyor ki?
ne yap et kendinizi güvene alın.
ailenin yanına gitme şansın var mı peki?

Böyle bir adamla ömür geçmez adam şeytanlaşmış töbe töbe kaçın lütfen arkanıza bile bakmadan ailenizi biliyormu evini falan aileniz bındurumda size destekmi

Kesinlikle yumuşama, böyle tipleri iyi bilirim, yapar yapar hatırlamıyorum der, sen ses çıkarmadıkça affettikçe, daha da kötüleşir durumlar. Bir an önce ailenle konuş ve kurtulmaya bak, kendine üzülmüyosan yada acımıyosan kızına acı, yazıktır, günahtır kızın böyle bir ortamda büyümesin, varsın ilerde sana kızsın neden babasız büyüdüm ben diye, ilerde illaki bir gün anlayacaktır nedenini. Allah yardımcın olsun.

annenizle gorusebildiniz mi ?

O soylediginiz biranin etkisi koltuktan kalkip tuvalete gidene kadar gecer. Esinizin ruhsal sorunlari var

Ne oldu ki abdestli namazlı adam bu hale geldi?

ben bu Almanya da İngiltere de falan yaşayıp güzelim ülkeleri bu hanzolar için bırakıp gelen kadınları anlamadım anlamıyorum anlamayacağım

konu sahibinin de her şeyden önce koruması gereken bir kızı var uçak paranı ayarla kaç git
değil kendi kızını senden nefret ettirmek tozunu bulamaz

Bilmeden neden konusuyosunuz?? Ben 28 yasindayim ve 20 yildir burdayim turkiyede buyudum kimse icin kimseyi birakmadim

Annemle konustum ama olayi anlatamadim teyzem ameliyat olmus onun yanina baska sehre gitmis morali bozuktu soyleyemedim ama kararim kesin.. simdilik o da sakinlesti zaten varsin affettim unuttum saysin ben yapacagimi bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…