- 26 Nisan 2015
- 1.187
- 939
- 123
- 37
- Konu Sahibi rumeysaltan
-
Onu kudurtan benmisim aslinda o cok sakinmis benim yuzumdenmis ipinin kopmasi cocuk da buyuyunce bunu gorup benden nefret edicekmisHöh bu ne yahu
Ağır saçmalamış bu adam
Çocuk sizden niye nefret etsin manyak mıdır nedir
Sarhos dgildi ayikti ama kafa biraz ucmus tabiBunları sarhoş haliyle mi yaptı? Dolaba sıkıştırıp silkelemesi falan?
Demek ki sarhoştu. Kafa uçmuş dediğinize göre. Evlenmeden bilmiyor muydunuz içki içtiğini?Sarhos dgildi ayikti ama kafa biraz ucmus tabi
Aptala malum olurmus gecen salonda yatti bende yatak odasinda. Disim agridi uyandim bu uyanik masada da kucuk rende kucuk kasik ve bicak bu ne dedim disim agridi ilaci kucultup disime koydum dedi yersennn tabi.. sabah gitti biyerlere yine suratsiZ sekilde bi geldi icmis kokuyo bana hakaretler kizima bana hediye almis paketleri saga sola firlatti cocuk korktu.. ve aslinda ilacini rendelemis olmek istedim dirdirin yuzunden dedi yani her yaptigi halti bana mal etme cabasinda.. aslinda netten arastirmis kokain etkisi yasamak icinİlaçlarını alıyor mu bu adam? Tedaviye devam ediyor mu ya da?
Ruhsal bozukluğu olan biriyle yaşamak çok zor hele bi de küçük bebek var korunması gereken
Hayir asla soylemediAyıkken de aynı şeyleri söylüyor mu?
Apar topar evlenmek istedi ve icmiyodu o sira anlardim yoksaDemek ki sarhoştu. Kafa uçmuş dediğinize göre. Evlenmeden bilmiyor muydunuz içki içtiğini?
Bi kavga da cektim babama gostercem dedim telefonumu kirdi hafiza kartimi aldi icindenNe yap biliyomusun, evin bi yerine kamera yerleştr yada telefonunu sizi çekicej şekilde ayarla, o kendi leş rezil halini izlesin belki utanırda insan olur .....
Kullandığı başka şeyler var mı? Hani biranın böyle saçmalattığını ne gördüm ne duydumAptala malum olurmus gecen salonda yatti bende yatak odasinda. Disim agridi uyandim bu uyanik masada da kucuk rende kucuk kasik ve bicak bu ne dedim disim agridi ilaci kucultup disime koydum dedi yersennn tabi.. sabah gitti biyerlere yine suratsiZ sekilde bi geldi icmis kokuyo bana hakaretler kizima bana hediye almis paketleri saga sola firlatti cocuk korktu.. ve aslinda ilacini rendelemis olmek istedim dirdirin yuzunden dedi yani her yaptigi halti bana mal etme cabasinda.. aslinda netten arastirmis kokain etkisi yasamak icin
Kaç kurtul o Zaman. Ben şunu anlamıyorum ya aileniz Almanya'da siz nerden buluyorsunuz böyle İnsanları. Bugün başka bir konuya da yazmıştım da buraya da yazmak istedim bunu.Apar topar evlenmek istedi ve icmiyodu o sira anlardim yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?