- 26 Nisan 2015
- 1.187
- 939
- 123
- 37
- Konu Sahibi rumeysaltan
-
Aminnnnn insallahhhTabi canım artık sabrın taşmıştır İnşaAllah bi yol gösterir Allah kızının yüzü suyu hürmetine
Annene de babanada oldugu gibi anlat üzülürler tamam ama onlarında bence bilmeye hakkı var sana sahip çıkarlar doğruyu gösterirler. Onlar üzülür diye anlatmamazlık yapma yoksa sen ve kızın hergün üzüleceksiniz..Oyle bi durumda beni ezdirmezler asla.. babam da kotu niyetli degil de bi iki kerelik sandi oyle dedim diye.. anlatamadim uzulmesin diye ama anneme anlatirim bikac seye sahit oldu cunku
Cok tesekkur ederim hepsini tekrar tekrar okudum aklimda kalmasi icin.. olay oraya gelirse kuzenlerim esleri beni birakmazlar hemen alirlar nerdeysem ama birine bisey olmasindan korkuyorum gozunu karartir kaybetme korkusu var ama kaybediyo kendi yapiyo gormuyokapini kilitle kriz ani yonetimini planla panikleme ufak bi canta hazirla kizina ve sana acil durum cantasi sokakta olursan sakin taksiye binme parani harcama polisi ara yerini soyle gelip alirlar
Annem zaten bikac sey gordugu icin bekliodur bu hamlemi...Annene de babanada oldugu gibi anlat üzülürler tamam ama onlarında bence bilmeye hakkı var sana sahip çıkarlar doğruyu gösterirler. Onlar üzülür diye anlatmamazlık yapma yoksa sen ve kızın hergün üzüleceksiniz..
Canım cesaretlen ve yap kızın için. Yoksa Allah korusun daha kötü şeyler olabilir. Korkma.. Allah yar ve yardımcın olsun o daima bizimledir..Annem zaten bikac sey gordugu icin bekliodur bu hamlemi...
madde bagliligina bagli sizofreni patlamaya hazir bir bomba gibi benim annem beni dusunup yaniba alip cekip gitmedi icimden hic cikmaz bu kiziniza yapacaginiz en buyuk kotuluk onu o adamla buyutmek babali yetim olmak daha zorCok tesekkur ederim hepsini tekrar tekrar okudum aklimda kalmasi icin.. olay oraya gelirse kuzenlerim esleri beni birakmazlar hemen alirlar nerdeysem ama birine bisey olmasindan korkuyorum gozunu karartir kaybetme korkusu var ama kaybediyo kendi yapiyo gormuyo
Kendi sucunu hatasini benim gibi soyluyo.. kiizm benden nefret edicekmis akli erdigi zaman.. kendi soylediklerini bile bana mal ediyo.. gercekten asiri derecede hasta!!madde bagliligina bagli sizofreni patlamaya hazir bir bomba gibi benim annem beni dusunup yaniba alip cekip gitmedi icimden hic cikmaz bu kiziniza yapacaginiz en buyuk kotuluk onu o adamla buyutmek babali yetim olmak daha zor
onun seni sokaga atmasini bekleme ki zaten boyle hastalar yalniz kalma korkusuda yasarlar sokaga atmaz kolay kolay atsada ayikinca pesinden ayrilmaz aglar zirlar yeminler ederler cocuklarinin uzerine sonra bir bakmissin bir gece uykunda seni bogmaya kalkiyo kurtulabilirsen baska bir gece uzerine sigara sondurmeye calisiyo annem sansliydi benim yasim buyuktu bize bunlar oldugunda bogazini sikarken elinden alan ben vardim sizinki daha cok kucuk eger size bisey olursa yetimhanelerde surunur lutfen felaketi beklemeyin en buyuk felaketiniz beklemekKendi sucunu hatasini benim gibi soyluyo.. kiizm benden nefret edicekmis akli erdigi zaman.. kendi soylediklerini bile bana mal ediyo.. gercekten asiri derecede hasta!!
imzasi olmadan cocugu yurt disina cikaramazAlmanya ya gitmezsen kurtulamazsın bu adamdan. Izmire gidersen bulur seni.
Şimdilik kızdırmayın onu. Ayıkken konuşun güzelce. Cocuğunuzu ondan uzak tutun.
imzasi olmadan cocugu yurt disina cikaramaz
adam hapci bilemiyorum hersey daha kotuyede gidebilir proseduru daha teferruatli olabilir yoksa herkes herkesin yerine imza atabilir imza olayi kisa bir ozet sadeceAcaba imza attirabilir mi sarhoşken ?
İmzasina gerek kalacagini sanmiyorum acile tasidim bikac defa kandirarak. İs oraya gelsin ben zaten butun yesil kirmizi receteli ilaclari cikarttiririm hastanelerden de evrak isterim. Bu durumda da imza istenmez heralde?!Acaba imza attirabilir mi sarhoşken ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?