- 17 Aralık 2015
- 27.050
- 49.400
- 598
- Konu Sahibi rumeysaltan
-
annenizle konustunuz muBilmeden neden konusuyosunuz?? Ben 28 yasindayim ve 20 yildir burdayim turkiyede buyudum kimse icin kimseyi birakmadim
Uzulmeyelim diye söylememişler nodulden ameliyat olmus girtlak kanseri riski vardi biliyoduk ama parca alindi gonderildi haberimiz vardi ondan da ameliyati bilmiyoduk... ananem biraz pimpiriklidir onun kulagina gider ameliyat ustu moralini bozar diye soylememis teyzem..ozur dilerim birsey sormak istiyorum yanlis anlamazsaniz ailenizle bi kopuklukmu var benim yurt disindaki teyzemin parmagi kesilse bilirim ameliyattan haberiniz yok ailesel bi problemdemi var
anladim gecmis olsunUzulmeyelim diye söylememişler nodulden ameliyat olmus girtlak kanseri riski vardi biliyoduk ama parca alindi gonderildi haberimiz vardi ondan da ameliyati bilmiyoduk... ananem biraz pimpiriklidir onun kulagina gider ameliyat ustu moralini bozar diye soylememis teyzem..
Tesekkurleranladim gecmis olsun
Ailem Almanya da yanlarina gidemiyorum yazan sen değil misinBilmeden neden konusuyosunuz?? Ben 28 yasindayim ve 20 yildir burdayim turkiyede buyudum kimse icin kimseyi birakmadim
Eşin sarhoşmuş anladığım kadarıyla.Bugun kendimden nefret ettim kizimin boyle bir babasi oldugu icin... ona nasil boylesini layik gordun derseniz,bilmiyodum ki... aksam ustu cikti icmis ki biz abdestli namazliydikkk... eve de getrms 2tane shot beer. Evimizde mi iciceksin yanimizda mi dedim zorla beni yanina oturttu daldan dala konustu sacmaladi agiza alinmayacak kufurler etti bana saga sola.. sonra kuran acti telefondan karsima dikildi uc harflilerden bahsetti..buz dolabinin kosesine skstrdi beni kollarimdan tutup silkeledi.. 2 gun once de icmisti cok kotuydu titreyerek agladim yine karsisinda bana olmayacak seyler soyledi bagirdi..kizim korkup aglayinca suan sana inaniyo sana guveniyo ama gercek yuzunu bilmiyo babasini nasil delirttiginden haberi yok.15yasina geldiginde senden nefret edicek vs... benim ikinci evliligim bu.kizim 9aylik. Ailem almanyada.. plan yapmam lazim bu evden gitmem lazim lutfen dualarinizi esirgemeyin... bana soyledigi herseyi aslinda kendine soyluyo ezik oldugunu bugun kabullendim bugun ilk defa onca mucadeleden sonra pisman oldum iste... psikolojisi bozuk dengesiZ dakikasi dakikasina uymuyo.. ama sevdim annesi yok olsaydi boyle olmazdi ama bende bi annenin babanin evladiyim ve en onemlisi benim de evladim var boyle bi adamla buyumesini kesinlikle istemiyorum... karisik yazmis olabilirim kusura bakmayin.. yumusak sekilde akil verin elestirin basim ustune ama ego tatmini icin yazmayin inanin kaldiramam...
Kızını o evde o insanla daha fazla tutmayarak.Bugun kendimden nefret ettim kizimin boyle bir babasi oldugu icin... ona nasil boylesini layik gordun derseniz,bilmiyodum ki... aksam ustu cikti icmis ki biz abdestli namazliydikkk... eve de getrms 2tane shot beer. Evimizde mi iciceksin yanimizda mi dedim zorla beni yanina oturttu daldan dala konustu sacmaladi agiza alinmayacak kufurler etti bana saga sola.. sonra kuran acti telefondan karsima dikildi uc harflilerden bahsetti..buz dolabinin kosesine skstrdi beni kollarimdan tutup silkeledi.. 2 gun once de icmisti cok kotuydu titreyerek agladim yine karsisinda bana olmayacak seyler soyledi bagirdi..kizim korkup aglayinca suan sana inaniyo sana guveniyo ama gercek yuzunu bilmiyo babasini nasil delirttiginden haberi yok.15yasina geldiginde senden nefret edicek vs... benim ikinci evliligim bu.kizim 9aylik. Ailem almanyada.. plan yapmam lazim bu evden gitmem lazim lutfen dualarinizi esirgemeyin... bana soyledigi herseyi aslinda kendine soyluyo ezik oldugunu bugun kabullendim bugun ilk defa onca mucadeleden sonra pisman oldum iste... psikolojisi bozuk dengesiZ dakikasi dakikasina uymuyo.. ama sevdim annesi yok olsaydi boyle olmazdi ama bende bi annenin babanin evladiyim ve en onemlisi benim de evladim var boyle bi adamla buyumesini kesinlikle istemiyorum... karisik yazmis olabilirim kusura bakmayin.. yumusak sekilde akil verin elestirin basim ustune ama ego tatmini icin yazmayin inanin kaldiramam...
ya sen onu kudurtsan ne olur cocugunu dusunse boyle yapmaz nasul aklinda kaliyodur cocugun simdi agziyla icsin dogru duzgun bilmiyosa icmesinOnu kudurtan benmisim aslinda o cok sakinmis benim yuzumdenmis ipinin kopmasi cocuk da buyuyunce bunu gorup benden nefret edicekmis
HAyir asla oyle biaey olmadi.kızına cok iyi cok uysal merhametlikızına davranışları nasıl? kötü davranıyor mu babası kendisi değil diye
Konunun uzerinden baya gecti... suan iyiyiz sukur bayadir iyiyiz sukurler olsun.. eger olay tekrarlanirsa direkt evden gitmesinj soylicem ve biticek.. gardimi almis,planimi yapmis durumdayim.. dualarinizi esirgemeyin lutfen
BEnim annem hayatta esimin degil.. annesizligin cokkk kotu ve zor oldugunu annem varken ogrendim.. annesi hayatta olsaydı o egitir buyuturdu.. babasi saldim cayira mevlam kayira demis hep, sonunda oglunun ipini koparmis.. iyi dilek ve dualarinizi bekliyorum..Umarim yasamazsiniz ama her konunuz benzer sekilde: bir daha olursa bu son. bir daha aynisi olmasa da yine de tatsiz seyler yasamaya devam ediyorsunuz malesef. umarim bu sefer ki son olur ama cok da umudum yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?