• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizima yaptigim kotulugu nasil telafi edicem simdi...

Vay vay adama bak sen. Bacım o zaman toplucan pılını pırtını ne hali varsa görsün. Adam korku filmi gibi

Peehh ben mi naifim yok kız ne naifi, konuyu okudum ve aldığım enerji boşanmaya niyeti yok.
Yalan yok son 2-3 hafta oncesine kadar yoktu ama bugun ve iki gun once olanlar aklimi basima getirdi

Bana öyle geliyor ki, zaten evlilikten Mutlu değildin, ve alkolü ve getirisini bahane ettin

Ne yazacağımı bilemedim.. Allah yardım etsin sana ve evladına.. Eşine de akıl versin..

Ailene bir an önce anlat yaşadıklarını.. Onlar ile birlikte bir hal çaresine bak.. Gerekirse eşinin ailesine de anlat durumu.. Bilmiyorum eşin ne tepki verir tabi onun ailesine anlatırsan..

Gerçekten yaşadıkların zor.. Allah tez vakitte kurtarsın sizi bu huzursuzluktan.. (AMİN)

Bugun kendimden nefret ettim kizimin boyle bir babasi oldugu icin... ona nasil boylesini layik gordun derseniz,bilmiyodum ki... aksam ustu cikti icmis ki biz abdestli namazliydikkk... eve de getrms 2tane shot beer. Evimizde mi iciceksin yanimizda mi dedim zorla beni yanina oturttu daldan dala konustu sacmaladi agiza alinmayacak kufurler etti bana saga sola.. sonra kuran acti telefondan karsima dikildi uc harflilerden bahsetti..buz dolabinin kosesine skstrdi beni kollarimdan tutup silkeledi.. 2 gun once de icmisti cok kotuydu titreyerek agladim yine karsisinda bana olmayacak seyler soyledi bagirdi..kizim korkup aglayinca suan sana inaniyo sana guveniyo ama gercek yuzunu bilmiyo babasini nasil delirttiginden haberi yok.15yasina geldiginde senden nefret edicek vs... benim ikinci evliligim bu.kizim 9aylik. Ailem almanyada.. plan yapmam lazim bu evden gitmem lazim lutfen dualarinizi esirgemeyin... bana soyledigi herseyi aslinda kendine soyluyo ezik oldugunu bugun kabullendim bugun ilk defa onca mucadeleden sonra pisman oldum iste... psikolojisi bozuk dengesiZ dakikasi dakikasina uymuyo.. ama sevdim annesi yok olsaydi boyle olmazdi ama bende bi annenin babanin evladiyim ve en onemlisi benim de evladim var boyle bi adamla buyumesini kesinlikle istemiyorum... karisik yazmis olabilirim kusura bakmayin.. yumusak sekilde akil verin elestirin basim ustune ama ego tatmini icin yazmayin inanin kaldiramam...

Almanya ya ailenin yanına git

Gitmezsen şmdi olmasa bile 3-5 ay sonra gideceksin bu devran böyle sürmüyor

Arkadaşımın annesinın de kocası aynı böyleydi,onun da 2. Evliliği ve içip içip eve geliyordu ne mi oldu ?
İkıncıden de boşandı

O sonraki adim.. ora dogumluyum hakkim var ama zor bi anda
Adam imzalar mı öyle bir şeyi diye sormak istedim açıkçası. Biliyorsunuzdur zaten çocuğa pasaport çıkartırken anne babayı birlikte istiyorlar ya da muvafakatname olayı

Ne yap biliyomusun, evin bi yerine kamera yerleştr yada telefonunu sizi çekicej şekilde ayarla, o kendi leş rezil halini izlesin belki utanırda insan olur .....
Utanıp insan olmaz hasta çünkü bu adam. Tedaviyi de sallıyor anladığım. Konu sahibini aşar bu durum kaldı ki bebek var ortada onu da düşünmesi koruması lazım.

rumeysaltan rumeysaltan İkinci kez hayal kırıklığı yaşamak çok zordur eminim ama şu şartlarda sen onu iyi edemezsin güvenliğiniz için gitmen lazım ya da ailenden biri gelemez mi yanınıza?

Almanya ya ailenin yanına git

Gitmezsen şmdi olmasa bile 3-5 ay sonra gideceksin bu devran böyle sürmüyor

Arkadaşımın annesinın de kocası aynı böyleydi,onun da 2. Evliliği ve içip içip eve geliyordu ne mi oldu ?
İkıncıden de boşandı
Sanirim bende de boyle olcak

Bu bu kadarla da kalmaz kendini ve çocuğunu düşün, biz burdan yapıyoruz ama sen yaşıyosun o anı hayal ederken bile ürperdim
Karisinda titreyerek aglarken babam olsaydi simdi sagli sollu girisirdi bende aglayarak baba demeye calisirdim bidaha vururdu dedi.. babasi bunu yapmis. O adama hakkimi helal etmiyorum onun paikopatligi ogluna gecmis kizimla bana yazik

Bugun kendimden nefret ettim kizimin boyle bir babasi oldugu icin... ona nasil boylesini layik gordun derseniz,bilmiyodum ki... aksam ustu cikti icmis ki biz abdestli namazliydikkk... eve de getrms 2tane shot beer. Evimizde mi iciceksin yanimizda mi dedim zorla beni yanina oturttu daldan dala konustu sacmaladi agiza alinmayacak kufurler etti bana saga sola.. sonra kuran acti telefondan karsima dikildi uc harflilerden bahsetti..buz dolabinin kosesine skstrdi beni kollarimdan tutup silkeledi.. 2 gun once de icmisti cok kotuydu titreyerek agladim yine karsisinda bana olmayacak seyler soyledi bagirdi..kizim korkup aglayinca suan sana inaniyo sana guveniyo ama gercek yuzunu bilmiyo babasini nasil delirttiginden haberi yok.15yasina geldiginde senden nefret edicek vs... benim ikinci evliligim bu.kizim 9aylik. Ailem almanyada.. plan yapmam lazim bu evden gitmem lazim lutfen dualarinizi esirgemeyin... bana soyledigi herseyi aslinda kendine soyluyo ezik oldugunu bugun kabullendim bugun ilk defa onca mucadeleden sonra pisman oldum iste... psikolojisi bozuk dengesiZ dakikasi dakikasina uymuyo.. ama sevdim annesi yok olsaydi boyle olmazdi ama bende bi annenin babanin evladiyim ve en onemlisi benim de evladim var boyle bi adamla buyumesini kesinlikle istemiyorum... karisik yazmis olabilirim kusura bakmayin.. yumusak sekilde akil verin elestirin basim ustune ama ego tatmini icin yazmayin inanin kaldiramam...

Anlat ailene alsınlar biletini o evden cikinca sende dogru Almanya ya..

Ac ordan bosanma davasini bitsin bu eziyet... Kac kendini kizini kurtar..

Bana öyle geliyor ki, zaten evlilikten Mutlu değildin, ve alkolü ve getirisini bahane ettin
Nekadar mutlu da olsam bu 1 degil 3 degil 5 degil.. bahanem coktu aslinda ama seviodum artik sevsemde onemi yok kizim sozkonusu ona zarar vermedi evet ama alakasi yok ilgisiz sanki sadece benim kizim... ve boyle bi adamla buyumesine goz yumamam

Ne yazacağımı bilemedim.. Allah yardım etsin sana ve evladına.. Eşine de akıl versin..

Ailene bir an önce anlat yaşadıklarını.. Onlar ile birlikte bir hal çaresine bak.. Gerekirse eşinin ailesine de anlat durumu.. Bilmiyorum eşin ne tepki verir tabi onun ailesine anlatırsan..

Gerçekten yaşadıkların zor.. Allah tez vakitte kurtarsın sizi bu huzursuzluktan.. (AMİN)
Babasinin gucu yetmiyo kac defa gittik onlara bela okuyup duruyo ogluna.. baba ogul iliskisi yok zaten

Alkol dışında bir kafa hali bu . Hap alıyor olabilir .

Bi anı bi anına tutmuyor demişsin zaten .

Size zarar vermesinden korkarım en çok . Yoksa her türlü resti hakkediyor .

Adımlarını ani atma . Önce ailenle konuş .

İlk fırsatta ya ailen ya Tr den yakın akraban gelsin .

Seni onlar alsın .

Bu adamdan derhal boşan bile yazmıyorum .. onu zaten yapacağını düşünüp .

Ben gider ayak güvenli bir yol seç , kızın ve sen yalnız olmayın derdindeyim .

Edit:Şimdi okudum hap kullandığını .. evde toz yapan emin ol başka şeylerde içiyordur . Lütfen kendini ve kızını güvene al .

Back
X