Bugun kendimden nefret ettim kizimin boyle bir babasi oldugu icin... ona nasil boylesini layik gordun derseniz,bilmiyodum ki... aksam ustu cikti icmis ki biz abdestli namazliydikkk... eve de getrms 2tane shot beer. Evimizde mi iciceksin yanimizda mi dedim zorla beni yanina oturttu daldan dala konustu sacmaladi agiza alinmayacak kufurler etti bana saga sola.. sonra kuran acti telefondan karsima dikildi uc harflilerden bahsetti..buz dolabinin kosesine skstrdi beni kollarimdan tutup silkeledi.. 2 gun once de icmisti cok kotuydu titreyerek agladim yine karsisinda bana olmayacak seyler soyledi bagirdi..kizim korkup aglayinca suan sana inaniyo sana guveniyo ama gercek yuzunu bilmiyo babasini nasil delirttiginden haberi yok.15yasina geldiginde senden nefret edicek vs... benim ikinci evliligim bu.kizim 9aylik. Ailem almanyada.. plan yapmam lazim bu evden gitmem lazim lutfen dualarinizi esirgemeyin... bana soyledigi herseyi aslinda kendine soyluyo ezik oldugunu bugun kabullendim bugun ilk defa onca mucadeleden sonra pisman oldum iste... psikolojisi bozuk dengesiZ dakikasi dakikasina uymuyo.. ama sevdim annesi yok olsaydi boyle olmazdi ama bende bi annenin babanin evladiyim ve en onemlisi benim de evladim var boyle bi adamla buyumesini kesinlikle istemiyorum... karisik yazmis olabilirim kusura bakmayin.. yumusak sekilde akil verin elestirin basim ustune ama ego tatmini icin yazmayin inanin kaldiramam...