- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
- Konu Sahibi Lovedreams
Evet canım aslen Samsun evlendikten sonra Trabzonlu oldumhahah Allah kocana sabır verir boş ver
karadenizli misin sen?

Aynen aynen :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım aslen Samsun evlendikten sonra Trabzonlu oldumhahah Allah kocana sabır verir boş ver
karadenizli misin sen?
Evet canım aslen Samsun evlendikten sonra Trabzonlu oldum
Aynen aynen :)
Vay toprağımenee hemşehrim çıktın ya
bende samsunluyum ey gidi 55ine kurban olayım![]()
Vay toprağımneresindensin ben çarşamba
![]()
Vay be benim kuzenim orada ki 19 mayis üniversite hastanesinde asistan doktor dayim da samsun merkez de doktorluk yapıyor :)ben 19 mayıslıyım.
hep de gidiyorum.
Vay be benim kuzenim orada ki 19 mayis üniversite hastanesinde asistan doktor dayim da samsun merkez de doktorluk yapıyor :)
Ah inşaAllah sen istanbulda sin galiba dimi :)aa ne güzel maşallah.
memleketimiz çok güzel ya.
bir gün karşılaşırız belki belli mi olur![]()
Ah inşaAllah sen istanbulda sin galiba dimi :)
Ben insanlarından bunaldım çok kalabalık yoksa İstanbulu çok seviyorum her yerini ayılar bayıla gezdim defalarca ama işte insan yığını var eşim de Trabzona gidelim diyor mantıklı ama ailemi bırakmak istemiyoruz tek torunları var kıyamam kievet istanbuldayım ama birkaç sene sonra memlekete yerleşmeyi düşünüyoruz eşimle.
buradan çok sıkıldım.![]()
Zamanla cnm zamanla. Bizde de var bir dünya kitap sana tavsiyem konuşturmaya çalış. Burada ne yapıyor diye sor. Mesela benimki seninki gibiyken uyuyan kız resmi vardı mesela ben ne yapıyor diye sorunca "uyu" diyebiliyordu. Şimdi "kiz uyuyor" diyor.Kıyamam ona ya yavrum Maasallah canım bebisine baya açılmış keşke benim kizimda açılsakitap aldım orada kavramlar var onları gösteriyor bana misal çocuk bağırıyor resimde o da bağırıyor kız ağlıyor resimde benim sıpa da ağlıyor esneme resminde esniyor ben çözdüm bizim kızda inat var ya işine gelince çok güzel derdini anlatıyor inadı bi biniyor ağzını dahi açmıyor
![]()
İnşaAllah yenecek canım emin ol konuşunca hepsi olacak. Benim kuzu uyuyan bebek görünce anne anne diyip uyuma numarası yapıyor yada ağlayan bebek görünce dudaklarını büzüyorZamanla cnm zamanla. Bizde de var bir dünya kitap sana tavsiyem konuşturmaya çalış. Burada ne yapıyor diye sor. Mesela benimki seninki gibiyken uyuyan kız resmi vardı mesela ben ne yapıyor diye sorunca "uyu" diyebiliyordu. Şimdi "kiz uyuyor" diyor.
Hep konuşturmaya çalış bu ne bu ne diye sor. Eskiden ben ona derdim bu ne bu ne diye bildiği şeyleri söylerdi. Şimdi kitabı getirip o soruyor bana " anne bu ne" diye. Bilmediği şeyleri soruyor. Bildiklerini sormuyor. Inşallah bir an once konuşurlar tek isteğim bu ve çekingenligini yenmesi
Seninki kitaplardan hareketini yapmaya alışmış cnm onu sen konuşturarak öğret mesela o uyuma taklidi yapınca. Uyumus dimi eveeett u-yu-muss de sende soyle annecim ne yapmış uyumuss de öyle öyle öğret.İnşaAllah yenecek canım emin ol konuşunca hepsi olacak. Benim kuzu uyuyan bebek görünce anne anne diyip uyuma numarası yapıyor yada ağlayan bebek görünce dudaklarını büzüyor
Bugün 3 kelime daha öğrendi havuç kova ve portakal :) Aynen dediğin gibi hareketlerini yapmayı öğrendi ben de ona ne yaptığını öğreteceğim anladım canım misal kız bağırıyor resim de benim ki de bağırıyor ona kızım çocuk bağırıyor diye tekrar edeceğim inşaAllah tez öğrenirler :)Seninki kitaplardan hareketini yapmaya alışmış cnm onu sen konuşturarak öğret mesela o uyuma taklidi yapınca. Uyumus dimi eveeett u-yu-muss de sende soyle annecim ne yapmış uyumuss de öyle öyle öğret.
Inşallah cnm insallahBugün 3 kelime daha öğrendi havuç kova ve portakal :) Aynen dediğin gibi hareketlerini yapmayı öğrendi ben de ona ne yaptığını öğreteceğim anladım canım misal kız bağırıyor resim de benim ki de bağırıyor ona kızım çocuk bağırıyor diye tekrar edeceğim inşaAllah tez öğrenirler :)
Senin kuzu 3 yaşına girdi mi canımInşallah cnm insallah
3 yaş 4 aylık cnm senin ki?Senin kuzu 3 yaşına girdi mi canım
Benim ki de 2 yas 2 aylık canim:)3 yaş 4 aylık cnm senin ki?
14 ay var aralarinda:)Benim ki de 2 yas 2 aylık canim:)
Hadi gel baba arada cici ve dede diyor o kadar yani...ses cikararak anlatmaya calisiyor derdiniCanım hiç mi konuşmuyor yoksa tek tük kelimeler varmı anne baba dede mama gibi