- 29 Aralık 2015
- 1.074
- 954
- 53
- Konu Sahibi keskelerveben
-
i sizi anlayabiliyorum bende öyleydim, şuan bebeğim 25 aylık.Yarin alisverise gidecegm kizimi da esime birakicagm ama her seferinde vicdan azabi yiyip bitiriyor beni bu esime ikinci kez birakisim bu zamana kadar hic kimseye birakmadim fakat alisveriste durmuyor sıkiliyor malum cocuk esime diyorum sende gel diye gelemem bn diyor alisverisi hic sevmiyor ama kis erken geldi manto almam lazim melegime gecen sene aldigim olmuyor cok cabuk buyuyorlar biraz karisik yazmis olabilirim kusura bakmayin ama szce benim boyle hissetmem normal mi kendime ayirdigim 5 dk icin bile vicdan azabi duyuyorum
Kizim 2.5 yasinda nasil yendiniz peki bu duyguyui sizi anlayabiliyorum bende öyleydim, şuan bebeğim 25 aylık.
İnsan zamanla duygularını dengeliyor.
Çoçuğunuz kaç aylık?
Bence bıraktığınız kişi babası olduğu sürece sorun yok, o da babası çünkü
Yarin alisverise gidecegm kizimi da esime birakicagm ama her seferinde vicdan azabi yiyip bitiriyor beni bu esime ikinci kez birakisim bu zamana kadar hic kimseye birakmadim fakat alisveriste durmuyor sıkiliyor malum cocuk esime diyorum sende gel diye gelemem bn diyor alisverisi hic sevmiyor ama kis erken geldi manto almam lazim melegime gecen sene aldigim olmuyor cok cabuk buyuyorlar biraz karisik yazmis olabilirim kusura bakmayin ama szce benim boyle hissetmem normal mi kendime ayirdigim 5 dk icin bile vicdan azabi duyuyorum
Sanki cami avlusuna birakiyorsunuz :) babasına birakiyorsunuz.Kizim 2.5 yasinda nasil yendiniz peki bu duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?