kizimi birakinca vicdan azabi duyuyorum normal mi

Bebeğim daha 9 aylık değil maalesef hergün bırakıyorum. Yapacak birşey yok. Bu duruma alışmalısınız

Sonuçta yabancı birinde değil ki eşinin yanında .Seninde dışarı çıkmaya ihtiyacın var.Vicdan yapacak bir durum yok.

2,5 yasinda bebek sayilmaz artikcocuk o :)
Ki biraktiginiz kisi de babasi
Cok abartmiyor musunuz?

Kendime hic zaman ayirmiyordum bu ilk olacak

Oğlum 10 günlüktü, anneme bırakıp tatlı yemeye gittik ablamla.
2 saat özgür özgür takıldık.
İlk günler çok uyuyordu onun rahatlığı vardı tabi.

Şimdi oğlum 3-4 saat bırakılacak 'ay'a gelse de bi sinema yapsak eşimle diye bakıyorum.
Henüz başladığımız bir filmi bitiremedik 2 aydır.

İhtiyaç olarak görüyorum bu tür şeyleri.

Bıraktığın kişi bir yabancı değil babası ayrica keyfine bırakıp çıkmıyorsunuz ki çocuğunuzun ihtiyacı olan birşey için çıkıyorsunuz rahat olun bence

konuyu okurken bebeğiniz 2 3 aylık sandım.
ben kızm 2 3 aylıkken sütümü sağar eşime ya da anneme bırakır bi nefes alır gelirdim.
o zaman bile bu kadar çok vicdanım sızlamazdı ne yalan söyleyeyim.
zira ben mutlu olamazsam o da olamaz.kendimi dinlemek için bi kahve içer,eşimle bi sinemaya giderdim ve süper bir enerjiyle de kızıma daha verimli annelik ederdim.
şuan benim kızımda 2,5 yaşında ama hiç böyle bir duygu yaşamıyorum.
sadece şu oluyor.mesela yalnız çıkıyorum ya alışverişe ya da arkadaşlarla?hava güzelse içimden geçiyor ''ayy hava çok güzel eve gidince kızımla da çıkayım da o da nasibini alsın bu güzel havadan'' diye.
ve ya eşim geliyor kızımıda alıp ya da ben gidiyorum onları alıp geziyoruz.
bunun dışında sizinki kadar derinden hisler yaşamadım bu mevzuda.

Ben duymuyorum.
Ama birini alir birini birakirsam duyuyorum. Ya ikisini birakir ya ikisini alirim.
Esime, anneme ve kayınvalideme birakirim sadece.

Benim kızımda 2 buçuk yaşında ve ben eskiye göre biraz daha düzeldim canım.kimselere bırakmazdım şimdi.eşimle birlikte babaannee falan gidiyorlar bende çarşıda gezdim.mesela geçende...pek.vicdan da yapmadım..çünkü bende kafa dinlemeliyim.galiba yaa...bende kızımın gözünde daha değerli oluyorum sanki beni özlediğinde ve bende ona daha bi itinayla bakıyorum eve gelince....ama.malesef şu çalışma meselesini beceremiyorum hemde inanılmaz ihtiyacım varken....neler düşünüyorum.bir bilsen....umarım.bu duyguyu da atlatırım...demem o ki babaya bırakıp alışveriş yapmak bunlar arada olmalı asla vicdan yapma onlar babalarıyla da çok mutlu canim

ben bir de kıza mont almaya onu nasıl götürmediniz onu anlamadım ya

oğluma sadece ilk montunu, oda 6 aylık idi kendim aldım

ondan sonra her sene götürdüm

kimi markanınki küçük, kimi büyük ya da çocuk içinde rahat edemez vs vs

mesela 25 aylık kreşe başladı

kolu sıkı olmasın kolay giyip çıkarsın okuldakiler diye kaç mağaza gezdik

Bebeğim dediğiniz çocuk 2.5 yaşında. Bağımsız olmaya başlamalı bir çocuk 2 yaşından sonra. Ondan önce de kısa ayrılıklar olmalı. Babası ile kalabilir elbette. Anneannesi, teyzesi , dedesi ile de kalabilir. Kreste 1-2 saat bile kalabilir. Çocuğunuzun bagimsizligina engel oluyorsunuz

Ah ah yeminli beni anlattığı. Evladımi bırakınca içi kan ağlıyor. Bu yüzden çalışmayı dahi dusunmuyorum

Konu sahibi kusura bakmasin ama alakasiz bi soru soracagim. 25 aylik krese basladiginda zorlandiniz mi cok?

daha önce kimseye bırakmadığınız için bu endişe çokta şey yapmamak lazım o yüzden hem bıraktığınız kişi babası bırakında baba kız biraz baş başa vakit geçirsinler

Konu sahibi kusura bakmasin ama alakasiz bi soru soracagim. 25 aylik krese basladiginda zorlandiniz mi cok?

biz çok zorlanmadık

başka konularda uzun uzun anlatmıştım

25 aylık yarım gün başladı

2,5 olunca tam gün oldu

üç çocuk 2 öğretmen vardı sınıfta

benimki uyumayı oturmayı bilmezdi öğrendi

Normal değil. Bir kere yedi kat yabancıya değil babasına bırakıyorsunuz, eşinizin yerinde olmak istemezdim. Kızımla başbaşa bir kaç saat geçirmeye layık görülmüyorum, yiyecek miyim sanki diye baya kırılırdım.

İnsanlar doğum izni sonunda 8 haftalık bebekleri yabancıya bile bırakıp işe gidiyor, ekmek derdiyle. Bir an önce destek alın ve bu huyunuzdan vazgeçin, ilerde çocuğun sosyal ilişkilerde sıkıntı yaşaması çok muhtemel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…