- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.146
- 498
- Konu Sahibi keskelerveben
-
Sonuçta yabancı birinde değil ki eşinin yanında .Seninde dışarı çıkmaya ihtiyacın var.Vicdan yapacak bir durum yok.Yarin alisverise gidecegm kizimi da esime birakicagm ama her seferinde vicdan azabi yiyip bitiriyor beni bu esime ikinci kez birakisim bu zamana kadar hic kimseye birakmadim fakat alisveriste durmuyor sıkiliyor malum cocuk esime diyorum sende gel diye gelemem bn diyor alisverisi hic sevmiyor ama kis erken geldi manto almam lazim melegime gecen sene aldigim olmuyor cok cabuk buyuyorlar biraz karisik yazmis olabilirim kusura bakmayin ama szce benim boyle hissetmem normal mi kendime ayirdigim 5 dk icin bile vicdan azabi duyuyorum
Abartiyorum farkindayim .. babasinada braktim kizimi yoldaym su an cok skur bi ara vazgectim sonra burdaki yorumlari okuyunca cesaret kazandim2,5 yasinda bebek sayilmaz artikcocuk o :)
Ki biraktiginiz kisi de babasi
Cok abartmiyor musunuz?
Evet biliyorum biraktim kizimi zaten burdaki uyelerin cvplarni okuyunca cesaretlendimSonuçta yabancı birinde değil ki eşinin yanında .Seninde dışarı çıkmaya ihtiyacın var.Vicdan yapacak bir durum yok.
Kendime hic zaman ayirmiyordum bu ilk olacakSonuçta yabancı birinde değil ki eşinin yanında .Seninde dışarı çıkmaya ihtiyacın var.Vicdan yapacak bir durum yok.
Kendime hic zaman ayirmiyordum bu ilk olacak
Ah ah yeminli beni anlattığı. Evladımi bırakınca içi kan ağlıyor. Bu yüzden çalışmayı dahi dusunmuyorumYarin alisverise gidecegm kizimi da esime birakicagm ama her seferinde vicdan azabi yiyip bitiriyor beni bu esime ikinci kez birakisim bu zamana kadar hic kimseye birakmadim fakat alisveriste durmuyor sıkiliyor malum cocuk esime diyorum sende gel diye gelemem bn diyor alisverisi hic sevmiyor ama kis erken geldi manto almam lazim melegime gecen sene aldigim olmuyor cok cabuk buyuyorlar biraz karisik yazmis olabilirim kusura bakmayin ama szce benim boyle hissetmem normal mi kendime ayirdigim 5 dk icin bile vicdan azabi duyuyorum
Konu sahibi kusura bakmasin ama alakasiz bi soru soracagim. 25 aylik krese basladiginda zorlandiniz mi cok?ben bir de kıza mont almaya onu nasıl götürmediniz onu anlamadım ya
oğluma sadece ilk montunu, oda 6 aylık idi kendim aldım
ondan sonra her sene götürdüm
kimi markanınki küçük, kimi büyük ya da çocuk içinde rahat edemez vs vs
mesela 25 aylık kreşe başladı
kolu sıkı olmasın kolay giyip çıkarsın okuldakiler diye kaç mağaza gezdik
Konu sahibi kusura bakmasin ama alakasiz bi soru soracagim. 25 aylik krese basladiginda zorlandiniz mi cok?
Yarin alisverise gidecegm kizimi da esime birakicagm ama her seferinde vicdan azabi yiyip bitiriyor beni bu esime ikinci kez birakisim bu zamana kadar hic kimseye birakmadim fakat alisveriste durmuyor sıkiliyor malum cocuk esime diyorum sende gel diye gelemem bn diyor alisverisi hic sevmiyor ama kis erken geldi manto almam lazim melegime gecen sene aldigim olmuyor cok cabuk buyuyorlar biraz karisik yazmis olabilirim kusura bakmayin ama szce benim boyle hissetmem normal mi kendime ayirdigim 5 dk icin bile vicdan azabi duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?