Kizimi birakip nasil ise giderim

Çok aşırı gereksiz duygusallık yapmışsınız.Karşınızdaki çocuk tabiki size gitme der ama 2 gün kaldığı evden keyif alsın unutur gider.Bizde öyleydik.Bende ananemde büyüdüm annem beni sabah ananeme bırakır akşam alırdı. 2 yaşında bırakılmışım bende.Bende ilk bir kaç gün annem nezaman gelicek diye sormuşum sonra unutmuşum gitmiş.Sonrada orda büyüdüm 8 yaşına kadar bu şekilde hiçte mutsuz olmadım annesizliktende ölmedim yani açıkcası. Fazla duygusallık yapmışsınız.

Annem taşınca hemen işe başlama kızınla annenin evinde belli bi süre cocuk o düzene alışana kadar vakit geçir hem senin için rahat eder hemde cocuk yeni düzene alışmış olur

Benimde 3 yaşına girecek ve 1 yaş 3 aylık iki kozım var büyük kızım kreşe gidiyor küçügü bakıcıda ilk başlarda cok zor geliyordu vicdan azabı çekiyordum ama zamanla coxuklar o düzene alıştıgını görünce sizde rahatlıyorsunız

Acaba anneniz isteyken neler hissettiniz neler yapyiniz iicnize atip ozlemi uyuudnuzmu hickirarak ilk aklima gelen yorum bu oldu canim
Evet bu devirde guzel bir helecek maddiyat sart istedigi biseyi alamyinca icim parcalaniyor ama bu duygusal dusuncelerde beni biyiriyor

Bu duygulari anlatamaiyorum ben ne desem bos cok degisik bi yurek burkulmasi ama hersey alisana kadar biliyorum

Oylemi?
Bakalim ne diyecek yawrum benim
Aslinda anneme cok duskun 11 yasinda kardeim var ona da cok duskun ama iste bu duygusal dusunceler beni durduruyor
Evet arkadaşım onun anlayacağı şekilde anlatırsan anlar. gitme dese de ağlasada anlar. En fazla 3 gün ağlar. Bakan kişiyle de mutlu olursa alışır.
Eşimin akrabası torununa bakıyor 4 yaşında kız ve 2 yaşındayken annesi işe başladı. 1 hafta ağlamış. yemek bile yememiş ama şuan anne sen işten geldiğinde neler oynucamızı anlatıcam beraber oynıcaz diyo. çalışmak zorunda olduğunun farkında. Ama alışmış. babannesi bakıyor.

Hayir neden hickirarak aglayim ki sabah annem uyandirdi, aksam annemle yemek yedim. Siz calisan annelerin cocuklarini gormediklerink filan mi dusunuyorsunuz :) Krese gittim, hatta ilk askim kresteydi Normal anne cocuk iliskisi yani. Bence biraz fazla abartiyorsunuz :) Cocugunuz okula gidiyormus gibi dusunun. Annem calismasa ben bugun oldugum konumda olamazdim. Babam da memurdu, duz memur maasi ile bu kadar iyi yerde olamazdim cunku hep servisle iyi kkullara gittim. Ilkokul ozellikle cok onemli. Eger annem calismasaydi ben bugun bu baldankabak olamazdim, evet okurdum ama bu kadar basarili degil. Gunumuzde egitim para olmus saglik para olmus, kocanizin iyi bir geliri yoksa uzgunum ama cocugunuz icin calismak zorundasiniz.

Bnecede dogru diyosunhemen baslamamaliyim alissin eve ortama
Bakici hayatimda yapmak istemedigim ilk seybdiyebilirim yanlis anlama canim ama icim.gider bakiciya birakinca guvenemem nasil dvarabir ya vurursa bagirirsa ben isteyken o uyandiginda yabanci bir kadini gorecek neler hisseder o anda nakadar uzulur boynu bukuk kalmazmi
Lutfen bana tepki gostermesinnkimse bircok anne bakici tercih ediyor ama sorun bende zaten oyuzden bu konuyu actim ya zaten belki fikirlerim degisir diye

Sanki kizimin buyuyince bana soyleyeceklerini gordum yada belli olmaz buyuyince neden senin paran yok neden bana su istedihimi alamiyosun diye isyan edicek bilmiyorum
Biz tahmin edemeyeceginiz kadar maddi sikintilarla bogustuk. Cok sikinti cektik. Turk filmi tadinda olacak ama inanilmaz mutluyuk. Annemin evde olmasindan buyuk haz duyardim.
Endiselerinizi de anliyorum. Maddi olarak ona bisey birakamadiginizda yakinir mi korkusu. Isin en guzel yani da su ki siz bi insan yetistireceksiniz. Bu mukemmel bisey. Ona yasam birikimlerinizi sunacaksiniz, onu bi kuyumcu gibi ince ince isleyeceksiniz. Bu konuda musterih olun.

Ama maneviyatindan alip maddiyatina verdiginizde elbetteki o cocugun degerleri oynar.

Lutfen calismayin. Cocugunuza bilgi birikiminizi, degerlerinizi, yasam tecrubelerinizi, insanlari, aski, sevgiyi, azmi, dustugunde kalkmasini siz ogretin. Anneniz degil. Cocugunuza aktardiginiz tek sey genleriniz olmasin.

Ben kuzenimle bir oyun oynuyorum. Oynumuz legolarla otopark yapiyoruz. Ogoparka kucuk kuzenim arabasini birakmak istiyor. Ben otoparkciyim. Bi diyalog kuruyoruz. Benden bilet aliyor. Sizli konusuyor. Cikarken tesekkur etmeyi unutmuyor. Biz sadece oyun mu oynadik sizce? Hayir... O insanlara nasil hitap edilmesi gerektiginiz nezaket kurallarini da ogrendi.
Bu iletisimi kusak farki olan anneanne ne kadar saglayabilir?

Lutfen bi yerden alirken diger yeri yikmayin. Ben bi cocugun annesini 3 saat gorerek buyup maddi olarak herseye sahip olmasina karsiyim.

Bu duygulari anlatamaiyorum ben ne desem bos cok degisik bi yurek burkulmasi ama hersey alisana kadar biliyorum
Aslında benim duygularımı dile getirmişsinşz bende aynı durumdayım. ama avutuyoum kendimi. Kızım bilisgiyarda napıyon dedi bugün. İş arıyorum annecim dedim. Ama ben senin çalışmanı istemiyorum. Karnım acıkır ananem gözlü balık yapıyo sen gözsüz yapıyosun. hem ben senin yemeklerini daha çok seviyorum dedi. ben sana yemek yaparım sevdiğin yemekleri ananen yedirir dedim. anlattım konuştuk. Daha çok legom olursa çalışabilirsin belki dedi

Cocuklarini tabiki goruyorlar ama bikac saat sabahtan geceye kadar vakit gecirilmiyorki ozlemle dusunulkyyor is yerinde mesela benim buralarda bulacagim isler genelde 7 yada 8bde kapatiyo isten eve gel derken 9 olur cocugu al.evine gec derken 9 bucuk sonra 10 11 hoopp yawrucak uyudu

N eguzel illaki alisacak ama ben o alisma surecini bukadar takiuorum zaten
Ama calismaliyim onun icn goze almaliuim yada onu hep allahin izniyle dizimin dibinde tutmak icin kit kanaat gecinip ev yuva anne sicaklihini dahada cok hissettimeliyim.ikisinden birini tercih etmek zorundayim

Madallah neguzel.konusuyor
Bu cumleleri benim.kizim kursa ben bu psikolojiylebcalismayi zihnimden silerdim heralde bi ditme lafina bukadar taktiysam ve yine gozumden yaslar dustu DİTME nakadar anlamliydi

Madallah neguzel.konusuyor
Bu cumleleri benim.kizim kursa ben bu psikolojiylebcalismayi zihnimden silerdim heralde bi ditme lafina bukadar taktiysam ve yine gozumden yaslar dustu DİTME nakadar anlamliydi
Maşallah kızımla oturup çok güzel muhabbet edebilirsin. Çok bilmiştir kendileri. Valla kararsizin. Ben çocoğumun daha iyi bir eğitim alması için çalışmak zorundayım. siz neden çalışmak zorunda olduğunuzu düşünün. En kötü ihtimal kreşe başlayana kadar çalışma fikrini erteleyin.

Okurken bile gozlerim doldu. Annelik boyle bir duygu iste.
Eve fazladan maas girmesi ihtiyac degilken bile guzel olacaktir. Ama ihtiyac degilse kesinlikle calismayin. Sizinle doya doya gecirecegi vakitleri ondan calmayin. Nasilsa kres, anaokulu yasina geldiginde ayri kalmis olacaksiniz. Iste o zaman baslayin calismaya . Yani asagi yukari 2 sene daha birikte tadini cikarin herseyin.
Su an sadece konustuklarinizi duyunca bile ne kadar uzulmus. Bunu gore gore nasil ise gidebilirsiniz ki zaten

Can evimden vurdun arkadasim anlatmaknistedigim buydu bunlardan vazmi gecmek yoksa para kazanmakmi?
Cok buyuk ikilemdeyim
Buarada yetistirme.konusunda anneme fazla guvenemiyorum anlattiginiz ornegi verebilirim yada bazi gorgu kullari onlara gittimizde annem onla ilgilenirken gozlemliyorum annemi mesela yakasinazciknislnsa ben degistirim ama annem olsun bise.olmaz.okadarciktan der halbukinoldukca yastir yakasi mesela cocuk balkona ciktiginda anne koss balkona cikmis derim bise olmaz der bakiyo saga sola der sacmalama anne ya derim.cocuk o napcagi belli mi.olur...bu kuskularimi.esime desem tamamen aklindan.cikarir annemin bakmasini

Yarım gün çalısabileceğiniz islere bakın en azından hem para kazanır hemde çocuğunuzla daha çok zaman geçirme imkanı yaratmıs olursunuz bu süreçte kızında çalısıyor olmanıza alısır.Bende suan evdeyim 2 yıl ücretsiz izin kullandım bakacak kimsemiz olmadığı için yine de sanslısınız ki güveneceğiniz ellere teslim edeceksiniz kızınızı...

Ah cani ihtiyac olmasa dusunurmiyim
Esimin maasi yetmiyir cok az 70 tl eketrik geldi adam vurguna dondu morali sifir dusun yani
Ah napicami bilmiyorum

Eşimde bende memuruz ve ailelerden farkılı şehirlerde yaşıyoruz küçük kızıma doğum yaptımgımın 20 günü yanında kimse yoktu ve büyük kıIm 1,5 yaşındaydı cok zorlandım ve bakıcı tutum ben işe başlayana kadar 3 ay birlikte zaman geçirdik bakıcıyı tanıdım ve kızım da alıştı onaa

tabiki gönül isterki hiç bırakmayalım hep yanlarında olalım ama şartlar cok zor ben kızlarımı bakıcıya yada kreştekilere değil Rabbime emanet ediyorum ve inşallah bugünlerde gececek yeterli sağlıklı hızurlu olsunlar

Benimde aklima oyle geliyor ama oyle bi is bulabilcemi zanneymiyorum nasil.bir is olabilirki varmi oneriniz
Neguzel tadini cikarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…