Kizimi birakip nasil ise giderim

1 yıl sonra iş bakın. Benek 3 yaşında sosyalleşme zamanında kreşe verirsiniz.

Para ikinci planda olmalı bence.

Ben de çalışan bir annenin çocuğuyum hem de annem anaokulu öğretmeniydi. Her gün okuldan gelmesini camda beklerdim heyecanla. Tabi geldiğinde yorgun olurdu bana çok fazla vakit ayıramazdı. Biraz dinlenip ertesi günün yemeğini yapardı benim de yatma saatim çoktan gelmiş olurdu. Bizim maddi durumumuz gayet de iyiydi. Annemin çalışmasınında etkisi var tabi ama isterdim ki annem yorgun argın eve gelmek yerine benle daha çok vakit geçirebilsin. Okulda öğretmenlik yaptığı çocukları çok kıskanırdım bu yüzden 3 sene ana okula gittim zaten :)

Bence kesinlikle birkaç sene daha idare edin. 2 sene sonra çalışmaya başlasanız çocuğunuzun eğitimi, sağlığı için yapacağınız yatırımdan çok da bir şey eksileceğini düşünmüyorum. Tam tersine evde ona verecekleriniz hayat boyu işine daha çok yarayacaktır.

Olsun 3 ay cok degil yinede iyi kontrol edin cocunuza sorun nasil davraniyor diye anlayacak yastausa tabi ama sizlerde bYildiginizdan birakmiyirsuuz bakiciya anliuorum sadece dikkat diyorum

1 yıl sonra iş bakın. Benek 3 yaşında sosyalleşme zamanında kreşe verirsiniz.
Krese vermicem direkt anaokuluna onda.mecbur diye zaten alacagim uc kirusluk maasi krese verirsem ben bu sikintilari bosa cekicem is ozlem parasizlik yani kazandigimi krese vericem biliyorum.kres cok.masrafli oluyor bide dahada fazla gozum arkada kalir kreste kizim biraz huysz pek anlasamiyo ole herkezle insallah anaokulunda asar bunu

Bende aynı sizin gibiydim.çok kötü oldum kimseye bırakmadım.cocuklarim çok duskunduler bana.3 üniversite bitirmeme rağmen çalışma hayatıma son verdim.onları ben büyütüyorum. Çok mutluyum. Maddi açıdan bir sıkıntım yoktu.fakat önümüzdeki sene kendi işimi kurmayı planlıyorum. En azından çocuklarım da olur.karar sizin.üzüldüm minik kiziniza. Ben yapamadım kızım bana aynisini yaptığında. Birakamadim...

Canim ya ne tatlisindir camda anneyi heyecanla beklemek he ,,, cok duygulandim ve anlattiklarini kizimla canlandirdim kurban olurdum onun camdaki heyecanina ...asiri maddi bunalim olmasa yetiskin genc kiz olana kadar calismazdim

Galiba bende birakmicam
Ama,
Anne danone , anne sut , anne bebek , anne cici (giysi)......
Bu istekleri onun hayalini susleyecek uzun sure

Galiba bende birakamicam
AMA
Anne danone , anne sut , anne cici(giysi)
Anne oyuncak .....bu istekleri hayallerini susleyecek uzun sure

Canim ya ne tatlisindir camda anneyi heyecanla beklemek he ,,, cok duygulandim ve anlattiklarini kizimla canlandirdim kurban olurdum onun camdaki heyecanina ...asiri maddi bunalim olmasa yetiskin genc kiz olana kadar calismazdim

Ben hayal meyal hatırlıyorum ama annem anlatıyor geleceği saati biliyormuşum. Umarım kızınız bu dönemi atlatır kolayca alışır. Sizden tek ricam çalışırsanız, yorgunluktan ölseniz de eve geldiğinizde ve hafta sonları ona bolca zaman ayırın gerekirse ev işi yemek yapmayın ama ilginizi eksik etmeyin. Mutluluklar

Olsun 3 ay cok degil yinede iyi kontrol edin cocunuza sorun nasil davraniyor diye anlayacak yastausa tabi ama sizlerde bYildiginizdan birakmiyirsuuz bakiciya anliuorum sadece dikkat diyorum

Bakıcımla aynı binadyız benden önce iki arkadşımın daha cocuklarına baktı onlarda cok memnunlardı Cok şükür cok iyi bir insan kendi cocugu gibi seviyor kolluyor Allah iyi insanlarla karşılaştırsın gözüm arkada kalmıyor

İmaknın varsa biraz daha bekle yada dediğim gibi hemen başalama cocugun annene ve yeni bir düzene alışana kadar bekle

Hakında hayırlısı olsun

Kim bakiyordu canim sana hatirladina gire buyukmussun heralde
İnsalah eger calisirsam dediklerini uygulicsam saol

Evlat güzel şeydir eminim ama eşiniz de çalışmanız gerektiğini düşünüyorsa demek ki bir desteğe ihtiyacı var gerçekten..
O da aynı şekilde düzenim evim çocuğum rahatım diyip çalışmasaydı nasıl geçinecektiniz.
Anneniz yeri gelir sizden daha iyi bakar şüpheniz olmasın. Onun da canı evladınız.
Hem evladınızla araya özlem koymak aslında ikiniz için de daha iyi olacak. Daha sağlıklı bir ilişkiniz olacak.
Siz ona bağımlı o size bağımlı. Bu hiç değil onun da karaker gelişimi için. Hem özlem güzeldir. Kıymet öğretir, saatleri değerli kılar. İçiniz rahat olsun. Herşey daha güzel olacak. Ve miniğinizin geleceği için aslında yanında olarak değil, onun için çalışarak fayda sağlayacaksınız. Yine herşeyi onun için yapacaksınız aslında. O da bunu zamanla anlayacak..

Tabi birileri onerince daha bi iyi oluyordur illaki benim.esimin teyzesi hic tanimadi birinin cocuna bakti 4 sene ve birakti isi tayini cikti anne babanin ve teyze her adi gectiginde baktigi kizin hungur hingur agliyor hala gorusuyirlarbyasadigi sehre gidiyor kaliyor orda kendi cocugum o benim falan diyor cok da sahane bakmis insl sizin bakicinizda oyledir eminim...ama benin duygularim tarifsiz gercekten bakiicya biraktigimda hissettigim aciyi ben buraya yazamam ayni histe olmak.lazim anlamak icin....

Kim bakiyordu canim sana hatirladina gire buyukmussun heralde
İnsalah eger calisirsam dediklerini uygulicsam saol

Öğlene kadar babam öğleden sonra bakıcı bakıyordu. 1 yaşımdan 4 yaşıma kadar böyleydi bu arada tabi bir sürü bakıcı eskittik 4 yaş dönemini hatırlıyorum. Sonra da okula başladım zaten. Okula başlayınca anneye kavuştum ama

Esim.asiri bunaldi destek.olman lazim diyor eskiden kesinlikle karaiydi calismama simdi yalvariyir nerdeyse
Aslinda dogru kizim beni ozlemeli ben onu ozlemeliyim zaten bukadar duskun olmama rahmen bagirip cagiriyorum bazen bunlarda oldukca azalma olucak calisirsambikiyorim

Canim.cok tatlisin ya
Hatirlaman bile cok tatli baya bakici eskitmissin seninkim.yetistirdi hayatim yaa

Keşke benim annem de çalışan bir kadın olsaydı da azıcık kafamı dinleseydim.
Şaka bir yana anneme tapıyorum, ondan daha sıcacık ve düşünceli bir anne hayal edemiyorum ama çalışıyor olmasını tercih ederdim. Yani Fizan'a gitmiyorsunuz işe gidiyorsunuz bu kadar büyütmeyin. Sevgi karın doyurmuyor, o çocuğun kaliteli bir eğitime ve hayat standartına ihtiyacı var.
Yarın bir gün işe girerken ''Eee, yeterli vasıflarım yok ve iyi bir eğitim alamadım... Ama çocukken bana annem bakmıştı.'' demeyecek değil mi?
Ve sizin çocuğunuz yokken de bir hayatınızın olduğunu hatırlamanız lazım, çocuğunuzun da siz gittikten sonra da bir hayatının olduğunu öğrenmesi lazım, bu kadar bağımlılık iyi değil.

Canim.cok tatlisin ya
Hatirlaman bile cok tatli baya bakici eskitmissin seninkim.yetistirdi hayatim yaa

Annem akşama kadar çocuklarla ilgilenip eve geldiğinde oldukça yorgun sabırsız ve sinirli oluyordu maalesef. Benim şansım babamdı aslında onun işi o kadar yoğun ve yorucu olmadığı için öğlene kadar ve akşamları benle oldukça ilgileniyordu. Buna rağmen annesine çok düşkün bir çocuktum işe gideceği zamanlar beni de götür diye kapıda yerlerde yuvarlanarak ağladığımı biliyorum Anneme hala kızıyorum bu konuda çalışmamayı seçebilirdi çünkü maddi olarak bir zorunluluğumuz yoktu.

Anaokuluna başladım anneciğim beni kendi sınıfı yerine götürüp yan sınıfa yazdırdı. Kadın benden kaçıyordu sanki tabi öğretmene tuvalete gidicem falan deyip kaçıp kaçıp yan sınıfa annemin yanına gidiyordum sonunda pes etti kendi sınıfına aldı beni de anneye doydum ilkokula başlayana kadar.

Peki onu sadece aksamlari 3 saat mi gorucem, hayatimdan cikmis gibi , artik yok gibi , sadece 3 saatlik zaman ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…