• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızımı doktoru götürsem mi?

herseyduzelirmi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2010
3.356
2.255
173
Ankara
merhabalar herkese.

kızım dün sabah hafif ateşle uyandı muhtemelen benden grip bulaştı. ateşi gün içinde yükseldi, halsizleşti. dün doktordan randevu almıştım. randevumuz bugün 2:30 da. en son ateş düşürücüyü gece 4'te verdim. ateşi bir daha çıkmadı. neşesi de iyi. doktora götürsem mi çok kararsız kaldım. bu durumda ne yapmak gerekiyor ki?

önce sakin olun,

kızınız kaç yaşında ya da kaç aylık ?

ateş düşürücüyü 4 saatte bir verebilirsiniz.. kendi hali iyi ise neşesi yerinde ise bir süre daha bekleyebilirsiniz..

ama benım kızımda genelde hasta büyüdü ve bu ön ateşler doktorsuz bitmedi illa enfeksıyona döndü ama her çocukta böyle olacak diye bişey yok

önce sakin olun,

kızınız kaç yaşında ya da kaç aylık ?

ateş düşürücüyü 4 saatte bir verebilirsiniz.. kendi hali iyi ise neşesi yerinde ise bir süre daha bekleyebilirsiniz..

ama benım kızımda genelde hasta büyüdü ve bu ön ateşler doktorsuz bitmedi illa enfeksıyona döndü ama her çocukta böyle olacak diye bişey yok

kızım 2 yaşında. ön ateş derken? önce geçip sonra tekrar mı başlıyor

muhtemelen bir enfeksiyon başlangıcı oluyor ateş , yani ateşin geçmesi hastalığın geçmesi anlamına gelmiyor

çok küçük değil hal hareketlerini kontrol edin ateşini kontrol altında tutun hemen gitmeyebilirsiniz ama ..

bakabiliyorsanız boğazına bakın dıycem ama o yaşta zor bakabılırsınız kızarıklık varsa götürün

Götürmenizi tavsiye ederim.
Çok şükür biz hiç ateşle ilgili sıkıntı yaşamadık ama eltimin 1,5 yalında kızı var onlar çok sık karşılaşıyorlar bu durumla.
Daha geçen hafta oldu, çocuk düzeldi diye ihmal etti kontrole gittiğinde kulağında iltihap olduğu ortaya çıktı.
Buna rağmen çocuk gayet neşeli ve iyi görünüyordu, şimdi antibiyotik kullanıyor.

Back
X