Bebek Beslenmesi kızımı havuza nasıl sokucam

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sxuxnger53

lokum suratlı kızım
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2007
1.277
6
641
İstanbul
21 aylık kızım var ve her banyo yapışında kıyametler kopuyo bu hafta tatile antalyaya gidiyorum ve kızımı nasıl havuza sokucam nasıl davranmalıyım bilmiyorum suyu hiç sevmiyor bu konuda deneyimi olan arkadaşlar bana birt akıl verin lütfen

ne olursa olsun sakın zorlamayın...bazı anne-babalar çocukların tüm çırpınmalarına rağmen aldırış etmeden çocuğu denize/havuza sokarlar....bunu yaparsanız kızınız tümden tepki duyabilir suya.
ben her ikisinde de sorun çekmedim,oğlumu 6 aylıkken kızımı da 7-8 aylıkken denize soktum,10-15 dakikalığına da olsa bu sefa.ama size şöyle bir önerim olabilir belki işe yarar;denize girecekseniz,kıyıya oturup kumdan kale filan yapın,ayağına dalgalar değidikçe deniz ilgisini çekebilir,baktınız ilgileniyor,bileğine kadar girip 'kum balığı' arayın...varmış ve görmüşsünüz gibi tepki verin 'aaaa bak orda orda gördün mü?' gibilerinden...böyle böyle denize alışabilir.
havuza girecekseniz de,bebek/çocuk havuzuna girin,kimse sizi yadırgamayacaktır,ya da yadırgasalar ne olacak ki?kızınıza kaydıraktan kayarsa onu tutacağınızı söyleyin....ve belki orada yaşıtlarını oynarken görürse,kendiliğinden ikna olabilir...ama her ne olursa olsun zorlamayın,inada bindirebilir ya da dediğim gibi tümden nefret edebilir.

arkadaşın dediğine katılıyorum zorlamak ters tepki yapabilir oynatarak alıştırmak daha mantıklı.kürek kova simit felan alın şimdiden başlayın bak denize gidelim mi ne güzel oynarsın vs. şeklinde anlatın umarım hoşuna gider

arkadaşın dediğine katılıyorum zorlamak ters tepki yapabilir oynatarak alıştırmak daha mantıklı.kürek kova simit felan alın şimdiden başlayın bak denize gidelim mi ne güzel oynarsın vs. şeklinde anlatın umarım hoşuna gider

3 yaş altı kız çocukları havuzda çok kolay enfekte oluyor, girmek istemiyorsa zorlamayın bence.
Deniz daha sağlıklı.

bizim doktorumuz enfeksiyon açısından çocuk havuzları zararlı, sizinle birlikte büyük havuzuna girsin daha iyi dedi. ama o da çok korkutucu geliyorsa sadece denize girsin daha iyi bence.

pardon canımda kızının havuza girmesi şartmıı.bırak o ne istiyorsa onu yapsın bu büyük kayıp eğil.zamanı gelince daha büyüdüğünde kendi ister belkidee kim bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…