Kızımı okula gondermesem cezası varmı

hocam peki 1. sınıf sizce evde online eğitim ile okuma yazma işini çözebilir mi? görüşünüzü merak ettim, teşekkürler.
Daha önce hiç on-line okuma yazna öğretme tecrübem olmadı, yüz yüze eğitimin yerini hiçbir şekilde tutmaz ama yine de mecbur kalınırsa verilebilir diye düşünüyorum biz de okulda teknolojiden de yardım alıyoruz okuma yazma öğretirken, belki biraz dikkati daha fazla dağınık olur evde ama er veya geç öğrenir

Çok teşekkür ederim bilgi için

Uzak tutunca bağışıklığı kuvvetlenmiyecegini bence biliyorum ama diğerlerine göre böyle çocuklar daha çabuk hasta oluyor ve zor geçiriyor bu sıcakta bile şuan grip
Hasta ola ola bağışıklılığı güçleniyor çocukların. Keşke anaokulu ya da kreşe göndermekle başlasaydınız, şimdiye kadar çoktan hastalıklar geride kalırdı.

Hasta ola ola bağışıklılığı güçleniyor çocukların. Keşke anaokulu ya da kreşe göndermekle başlasaydınız, şimdiye kadar çoktan hastalıklar geride kalırdı.
Iki sene anakoluna gönderdim bu süreçte sürekli hastalandı ve evdeki küçük kardesinede bulaştırdı malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…