Hic bir sey ogrenmedigini dusunurseniz sinif tekrari yaptirabiliyorsunuz bu velinin istegiyle olan bir sey. Zorla cocugunuzu 2.sinifa devam ettirmezler. Bu korona donemi haricinde de uygulanabilecek bir yontem. Ama veliler genelde bunu yapmadiklari icin sinif tekrari yok zannediyorlar. Bence siz kaydinizi yaptirin. Cocugunuz zaten yeteri kadar buyuk. Uzaktan egitim olursa cocugunuzun durumuna bakarsiniz ona gore sinif tekrari dusunursunuz. Herkesin cocugu ayni durumda yalniz degilsinizGönder diyen ler bunu düşünmüyor artı sürekli diğer sınıflarda zorlanicak hiç bişey öğrenmeden 2 ye geçicek
Eşofmanlı Şevket Hoca gibi hissediyorum kendimi.Cocuk psikologuna gideceksiniz çocuğum okula başlamasını istemiyorum daha çok küçük okulda kabul etmiyor yazmıyor rapor istiyorum okula vermek için okul yönlendirdi deyin psikolog motor becerisi için bı yere gönderiyor orada eline kağıt kalem veriyorlar boyuna kilosuna bakıyorlar bebek çiz çiçek çiz deyip rapor yazıyorlar gidebilir yada gidemez diye pskologa veriyorsunuz kağıdı onaylıyor sizde okula veriyorsunuz raporu ve kayıt yapmıyorlar 1 sene rahatsiniz
Öğrenemeyecekse hiçbiri öğrenemeyecek.1. sinif cocugu uzaktan egitimle hele ki 1. Donem hic bisey ogrenemez.
Ben de bunu anlamadım.Hic bir sey ogrenmedigini dusunurseniz sinif tekrari yaptirabiliyorsunuz bu velinin istegiyle olan bir sey. Zorla cocugunuzu 2.sinifa devam ettirmezler. Bu korona donemi haricinde de uygulanabilecek bir yontem. Ama veliler genelde bunu yapmadiklari icin sinif tekrari yok zannediyorlar. Bence siz kaydinizi yaptirin. Cocugunuz zaten yeteri kadar buyuk. Uzaktan egitim olursa cocugunuzun durumuna bakarsiniz ona gore sinif tekrari dusunursunuz. Herkesin cocugu ayni durumda yalniz degilsiniz
calisan anne babalar napsin?
Ben suan cocuklarima tek basima bakiyorum, babalari dis gorevde, cok sukur anaokulu cagindalar, 1 hazirandan beri ikisi de anaokuluna gidiyor.
Bu sene oglum 1. Sinif olmali, baba yok anne calisiyor, kizim kres caginda
Ilkogretim kapanirsa hem oglum icin bakici hem kizim icin kres parasi nasil vereyim?
Ben evde yokken bakici mi itekleyecek cocugu? Hic sanmam..
Abi okula gitmiyor diye kizimi da anaokulu dan alip eve tikmak ne kadar adilce?
Yani ailelerin dinamikleri bambaska.
Ayrica 1. Sinifin ilk donemi uzaktan egitimle cocuk helak olur, nasil ogrenecek?
imkansiz..
calisan anne babalar napsin?
Ben suan cocuklarima tek basima bakiyorum, babalari dis gorevde, cok sukur anaokulu cagindalar, 1 hazirandan beri ikisi de anaokuluna gidiyor.
Bu sene oglum 1. Sinif olmali, baba yok anne calisiyor, kizim kres caginda
Ilkogretim kapanirsa hem oglum icin bakici hem kizim icin kres parasi nasil vereyim?
Ben evde yokken bakici mi itekleyecek cocugu? Hic sanmam..
Abi okula gitmiyor diye kizimi da anaokulu dan alip eve tikmak ne kadar adilce?
Yani ailelerin dinamikleri bambaska.
Ayrica 1. Sinifin ilk donemi uzaktan egitimle cocuk helak olur, nasil ogrenecek?
imkansiz..
Cezası var mı bilmiyorum ama belki içinizi rahatlatır diye söyleyeceğim. Eşim öğretmen ve gelecek sene için harmanlanmış eğitim yapılması düşünülüyormuş. Yani bir gün evde bir gün online eğitim. Dolayısıyla çocukların okulda geçirecekleri süre kısalacak ve mevcut azaltılacak.
Virüs uzun bir süre hayatımızda olacak bu gidişle, devlet buna göre düzenleme yapacaktır. Yerinizde olsam, gönderirdim okula,hem eğitim için hemde çocuğun psikolojisini düşünerek.
Sakınan göze çöp batar der hep babaannemUzak tutunca bağışıklığı kuvvetlenmiyecegini bence biliyorum ama diğerlerine göre böyle çocuklar daha çabuk hasta oluyor ve zor geçiriyor bu sıcakta bile şuan grip
Cezası var mı bilmiyorum ama belki içinizi rahatlatır diye söyleyeceğim. Eşim öğretmen ve gelecek sene için harmanlanmış eğitim yapılması düşünülüyormuş. Yani bir gün evde bir gün online eğitim. Dolayısıyla çocukların okulda geçirecekleri süre kısalacak ve mevcut azaltılacak.
Virüs uzun bir süre hayatımızda olacak bu gidişle, devlet buna göre düzenleme yapacaktır. Yerinizde olsam, gönderirdim okula,hem eğitim için hemde çocuğun psikolojisini düşünerek.
Hanımlar kafamı çok kurcalayan bir şeyi sizede danışmak istedim internette araştırdım ama net bı bilgi alamadim belki bilenler vardır aranızda kızım okul açıldığında 74 aylık yani zorunlu birinci sınıf oluyo ben coronadan dolayı göndermek istemiyorum çünkü bağışıklığı çok zayıf bı çocuk ve her şeyi elini sürer dışarı çıkarsam bile sürekli uyarıyorum dokunma bir yerlere diye ne yapabilirim bu yıl gönderme mek için bide ne gibi cezalar uygulanir sizce
Ne yapsınlar peki? Her gün okula gitseler o zaman da diyeceksiniz ki, sınıflar çok kalabalık, böyle bir ortamda okul açılır mı vs. Sizin öneriniz nedir?peki o 1 er gün çocuklar evde yalnız mı kalacakmış? meb neden tüm anneleri izin alabiliyor da evdeymiş gibi zannediyor anlamıyorum.
Tabiki cezasi var. Para cezasi var 500 tl yine gondermezseniz hapis cezasi var.Hanımlar kafamı çok kurcalayan bir şeyi sizede danışmak istedim internette araştırdım ama net bı bilgi alamadim belki bilenler vardır aranızda kızım okul açıldığında 74 aylık yani zorunlu birinci sınıf oluyo ben coronadan dolayı göndermek istemiyorum çünkü bağışıklığı çok zayıf bı çocuk ve her şeyi elini sürer dışarı çıkarsam bile sürekli uyarıyorum dokunma bir yerlere diye ne yapabilirim bu yıl gönderme mek için bide ne gibi cezalar uygulanir sizce
Zaten sinif mevcutlari azaltilacak. Okullarda onlem alinacak.Ne yapsınlar peki? Her gün okula gitseler o zaman da diyeceksiniz ki, sınıflar çok kalabalık, böyle bir ortamda okul açılır mı vs. Sizin öneriniz nedir?
Ayrıca yarı yıl tatili ve yaz tatilinde ne yapıyorsunuz, bir çözüm buluyorsunuz değil mi, bunada bulunur bir çözüm. Ki bu sadece bir olasılık, bir kesinlik yok yani.
Hanımlar kafamı çok kurcalayan bir şeyi sizede danışmak istedim internette araştırdım ama net bı bilgi alamadim belki bilenler vardır aranızda kızım okul açıldığında 74 aylık yani zorunlu birinci sınıf oluyo ben coronadan dolayı göndermek istemiyorum çünkü bağışıklığı çok zayıf bı çocuk ve her şeyi elini sürer dışarı çıkarsam bile sürekli uyarıyorum dokunma bir yerlere diye ne yapabilirim bu yıl gönderme mek için bide ne gibi cezalar uygulanir sizce
Bilim kurulu üyelerinden biri açıklama yapmıştı. Aileler gönüllü olarak çocukları göndermezse işimiz kolaylaşır vs diye.Hanımlar kafamı çok kurcalayan bir şeyi sizede danışmak istedim internette araştırdım ama net bı bilgi alamadim belki bilenler vardır aranızda kızım okul açıldığında 74 aylık yani zorunlu birinci sınıf oluyo ben coronadan dolayı göndermek istemiyorum çünkü bağışıklığı çok zayıf bı çocuk ve her şeyi elini sürer dışarı çıkarsam bile sürekli uyarıyorum dokunma bir yerlere diye ne yapabilirim bu yıl gönderme mek için bide ne gibi cezalar uygulanir sizce
Evet o yazıyı bende okudum sanırım bitmezse öyle yapicamBilim kurulu üyelerinden biri açıklama yapmıştı. Aileler gönüllü olarak çocukları göndermezse işimiz kolaylaşır vs diye.
Aynı şeyi düşünüyorum çok aşırı cesaretlendi millet bişey olmaz mantığındaYaz sıcakları vaka sayılarını düşürmüşken cesaretlendik. Göndersek falan diyoruz ama biliyorsunuz Eylül ayı ile birlikte ıklim değişikliğinden dolayı ikinci dalgadan bahsediliyor. Havalar soğumaya başladığında normalleşme de eklenince sonuç kötüye gidebilir. .Bu durumda ben kendim de dahil bir çok ebeveynin çocuğunu okula gönderebiceğini zannetmiyorum. Durum bu sekilde olursa zaten bir cezai yaptirim uygulanacağını da zannetmiyorum. Sonucta ciddi bir salgınla karsi karsıyayız. Hicbir yetkili böyle bir sorumluluk ve vebal almak istemez.
Aynı şeyi düşünüyorum çok aşırı cesaretlendi millet bişey olmaz mantığında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?