Bebek Beslenmesi kızımı sütten keserken...önerim

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Bende 21 aylıkken kesdim bir ay oldu ama kesmem bir ayı bulmuşdu önce limon sürdüm meme acı diye ağladı günlerce herkese gösterip gece emzirmeye devam ettim ama o farkında olmadan 15 gün gece emzirdim sonra gece emzirmeyi azalttım tamamen kesdim çok kalkıyordu gece emmeye birşey değişdimi pekde birşey değişmedi kalkmaya devam ediyor sanırım sebebide benim hatam meme emmeyi kesdim ama memeden kesemedim aslında ağzında emziği memeyle oynayarak yüzünü sürerek başını dayayarak uyuyor gecede uyandığında elini ya yakamdan içeri sokuyor ya aşağıdan tişörtümden yukarı illah memeyi aranıp buluyor mıncıklayarak uyuyor izin vermezsemde kıyameti kopartıyor yani sadece sütten kesmiş oldum birşey değişmedi şimdi bu durumu nasıl çözeceğim onu bilmiyorum başka türlü uyumayı kabul etmiyor ne sallanmayı ne başka birşey illah yanyana yatacağız o ağzında emzik memeyle oynayarak uyuyacak

bebeklerimizi saglik problemi olmadigi surece 2 yasina kadar emzirmemiz gerektigini yillardir basbas bagriyorlar. Uykusuz kaliyorsunuz zor oluyor diye sirf bu yuzden sutten kesmek nedir anlayamiyorum. Hele ki meme ucuna bisey surerek cocugu tiksindirmek ne kadar yanlis. Cocugun uzun zamandir guvendigi baglandigi huzur buldugu tek yeri bir kerede elinden aliyorsun. Benmde 17aylik oglum var ve son uc aydir gogus uclarim yarik, acilar icinde hatta cogu kez agliyorum hala emziriyorum hemde gunduz ayri gecede en az bes alti kere uyaniyor emmek icin. Anne olmak malesef kolay degil ve en guzel tarafida kesinlikle emzirmek. Bebeginle basbasa senin kollarinda en huzurlu anlar bence. Her emzirmemde rabbim sna sukurler diyorum

Kızlar benim kızım da haftaya 2 yaşında olacak ve bant yapıştırmalar, bir şey sürmeler işe yaramadı. Çünkü bandı çıkarıyor, sürdüğüm şeyleri de ıslak mendille siliyor.
Ben iki gündür gündüzleri vermeyi kestim. Çok ağlıyor. Öğlen uykusu öncesi de emiyordu çünkü, 15 dakika ağladı, sonra ağlaya ağlaya sızdı kucağımda ama içim parçalandı.

Sadece gece uyumadan önce veriyorum,
Nasıl dayanıcam, inşallah gerçekten üçüncü günden sonra unutuluyordur. gece verdiğim için mememde henüz mastit oluşmadı, ama haftaya gece vermeyi de kesicem de ağlaması çok kötü oluyor. Gözleri şişti yavrumun

Ben bugün kekik yağı sürdüm ilk günüm değmeden kokusundan tiksindi kapattı biraz mızmızlandı ama günü oynatarak geçirdik az önce emmeden ilk defa uyudu arabadaydık belki ondan ama uyandı deli gb meme istiyor dayanamadım verdim nasıl bırakıcaz ya geceleri çok kalkıyor ağlıyor vermeden nasıl dayanıcam bilmiyorum

Back
X