- 23 Ocak 2013
- 1.055
- 865
- 123
- Konu Sahibi herdaimumutlu
-
Evet ilk bebeğim.Çok zorlanıyorum bir daha da çocuk yapmayı düsünmüyorum.Emzirmek benim için çok güzel çok anlamli bir eylemdi bir daha yaşayamayacak olmak vs. çok duygulanıyorumİlk çocuğunuz mu? Geçer üzülmeyin.yeterince emmis zaten kocaman kız olmuş maşallah
Benim kızım da 1.5 ay emmedi ve o zaman bu kadar üzülmüyordum çünkü nasıl bir duygu olduğunu bilmiyordum .Şiimdi 2 senedir o kadar alışmışım ki ondan çok ben etkilendimCanim alışırsın inanki psikolojik bağın kopmuş gibi hissetmen....
Bende 6 yıl sonra evlat sahibi oldum 1 ay erken doğduğu için göğsümü hiç tutamadı ve emziremedim birde beni düşün...
Maşallah emmiş annesi....
Evet benim kizim da hazir cunkü gün icinde hiç istemiyor sadece gece oldumu aklina geliyor.Ben de artik vakti geldigi icin kesmek durumunda kaldim.Bana kalsa daha yillarca emziririm ama annwlik hislerim artik biraktirmam gerektigini söyluyor.Çok karmaşık duygular yasiyorumBen 31 aylık olana sırf emzirmeyi sevdiğim için ve aramızdaki bağ kopmasın diye emzirmiştim.Benzer duyguları yaşadım,aynı duyguları birde ilk kreş günü yaşadım.Memeden kesince o üzülmedi,ağlamadı çok rahat oldu çünkü yaşı büyüktü ve söyleneni anlıyordu.Birkaç güne sizde atlattırsınız .
Doğuma giderken de aglamistim hatta burada konu bile acmistim.Bir daha bu kadar yakin olamayacagiz cok duygulaniyorum diye.Çunkü hamileligim çok güzel gecmisti.onun icimde hareket ettiginde hissettigim duygulari ömrüm boyunca unutmayacagim.İçten mesajiniz için teşekkür ederimNe güzel bu zamana kadar emzirmissiniz kızınız kabullenmiş. Anne kizsiniz siz daha ne güzel zamanlar geçireceksiniz. Çocukla yaşanan her an ayrı kıymetli ayrı özel. En özeli de hamilelik aynı azabı doğumda da yaşamak lazım ona bakarsanız. Kız 9 ay içinizde yaşadı. Daha yakını olur mu:)) sık sık çıkın oynayın farklı aktiviteler yapın bol bol sarılıp öpün Allah başka dert vermesin...
Evet çok başka bir duygu vallahi o istemedi ama ben neredeyse tutup emzirecektim o derece yani Allah başka dert vermesin elbet ama ben çok zorlandım bakalim önümuzdeki günler ne gösterecek.İnşallah hemen adapte olurumBenimde 7aylik bebegim var emziriyorum sutumun bitmesi yada onu kesecek olmak en cok korktugum sey.
Emzirmek cok baska bisey farkli bir duygu annem beni 3 ay kiz kardesimi hic emzirememis ama anneme cok cok bağlıyız biliyorum sizde biliuorsunuz ama karsinizdakinn size ihtiyac duymayacagi anlamina gekir bu biraz da bu uzer insani bende korkuyorum simdiden
Ben aslinda emmek istediği kadar emsin diyordum hep fakat son 2 haftadır hiç gelip istemiyordu sadece geceleri istiyordu ben de artık zamani geldi diye düsündüm cünkü yaş ilerledikçe daha bağımlı olur şuan hazırken bıraksın dedim.Benimkide 17aylık hala emiyor.kendimi 2yasında bıraktıracagıma sartladım.umarım basarabilirim
Son 2 haftadır hiç gelip istemiyordu sadece geceleri uyumak için istiyordu ben de zamani geldi dedim ve bıraktırdım.Ama gece aglayınca çok vicdan yaptım gerçi çok sorun cikartmadı hemen sustu ama emzirmeyi cok seviyorum gerçekten bir daha emziremeyecek olmak beni çok üzüyorEmzirmeyi aylara yayarak azaltip kesmek oneriliyor. Hem bebek hem anne icin. Bebek alissa da anne bazen bosluga dusebiliyor. Sanirim oyle oldu sizde de. Ama bebeginiz cok huysuzlanmadigina gore onun icin iyi bir zamanlamaymis galiba. Bol bol sarilin opun. Eskisinden daha cok vakit ayirin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?