• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizimi yurt dişina göndermeli miyim

Babası düzgün biri olsa yollayın derdim. Kızınız için büyük bir fırsat bu, ülkenin. Hali malum. Sizin de gitme ihtimaliniz olmaz mı bunu araştırdınız mı? Ne kadar küçük yaşta gitse o kadar çok uyum sağlar.

Kızımı yurt disina gondermemeye karar verdim.Bunu babasına da söyledim.Fakat babası artik Kızımın arayıp sormaz konuşmaz oldu.İleride kızımla ilgili bu konuda sorun yaşar mıyım acaba.Senin yüzünden babam böyle davranıyor onunla ilişkimi bozdun dermi acaba.
Konu sahibi çocuğu basindan atmak gibi bir niyetin mi var ? Çünkü çocuğunu isteyen insan bu konuyu açma gereği duymaz. Gorusturmeyecegini düşündüğü adamın arayıp sormasını umursamaz. Çocuğunuz iki üç yaşında değil hadi diyelim şimdi ergenlikten anlamıyor zaten birkaç yıl sonra sizin onu koruduğunuzu anlar. Evlilik fikriniz falan mı var nedir niye yolluyorsunuz çocuğu bu adama ?

Konu sahibi çocuğu basindan atmak gibi bir niyetin mi var ? Çünkü çocuğunu isteyen insan bu konuyu açma gereği duymaz. Gorusturmeyecegini düşündüğü adamın arayıp sormasını umursamaz. Çocuğunuz iki üç yaşında değil hadi diyelim şimdi ergenlikten anlamıyor zaten birkaç yıl sonra sizin onu koruduğunuzu anlar. Evlilik fikriniz falan mı var nedir niye yolluyorsunuz çocuğu bu adama ?
Çocuğumu göndermeyi düşünmüyorum.Bana koca buldunuz herhalde iki de bir bunu söyleyip duruyorsunuz.Ben çocuğum için ne iyi olursa ona karar vermeye ileride de bu konuda suçlanmamaya çalışıyorum.Evlenmek gibi bir niyetim de yok.Bu konudan nasıl bu çıkarımda bulundunuz onu da anlamadım.

Çocuğumu göndermeyi düşünmüyorum.Bana koca buldunuz herhalde iki de bir bunu söyleyip duruyorsunuz.Ben çocuğum için ne iyi olursa ona karar vermeye ileride de bu konuda suçlanmamaya çalışıyorum.Evlenmek gibi bir niyetim de yok.Bu konudan nasıl bu çıkarımda bulundunuz onu da anlamadım.
Ikide bir bunu söylemiyorum yorumları okumadım ilk yorumum konuya demek ki başka insanlara da bunu dusundurdunuz. çünkü akla yatkın olmayan bir konu yasaklı madde kullanımının yaygın olduğu bir yere bakmayacagini acikkca söyleyen bir afamin yanına yollama konusinda tereddutte olmanız. Bana sonradan kızar mi ne yahu ? Istersen seni üniversite okumaya yollayacağım dil öğren hazırlan deyin. Yani senin yüzünden oldu desin dursun normalde gözünüzun önünde olması yeterli olmalı . Kaybetmekten korkmaniz lazım ya hani çocuğunuzu

Back
X