Doğuma Hazırlık Kizimin adina karar veremedik yardim edinnn

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

duygualesya

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2014
23
0
6
Bursa
Selam kizlar Allahin izniyle prensesim olucak ama bz isim konusunda karar veremedik Aden ve Alya arasinda kararsiziz yardimci olun lutfen :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam kizlar allahin izniyle prensesim olucak ama bz isim konusunda karar veremedik aden ve alya arasinda kararsiziz yardimci olun lutfen :))

aden ismi çok değişik ve anlam olarakta güzel bi isim bence aden :29:
Benim alya ismine bi zaafım vaardı ama daha evlenecem de kızım olacakta hepsi tabiki hayırlısıyla..
Ama aden ismini duyunca anlam olarak çok güzel bi anlama sahip bi isim :13:

selam kizlar allahin izniyle prensesim olucak ama bz isim konusunda karar veremedik aden ve alya arasinda kararsiziz yardimci olun lutfen :))

bu arada hayırlı doğumun olsun ve hayırlısıyla kızını kucağına al :16:

Selam kizlar Allahin izniyle prensesim olucak ama bz isim konusunda karar veremedik Aden ve Alya arasinda kararsiziz yardimci olun lutfen :))

Canım iki isim de güzel.Hangisinin anlamı daha iyiyse onu koy derim.İnsanlar isimlerinin özelliklerini ve kaderlerini taşırlar.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım kuzenimin kızı oldu adını Alya koydular.Çok yakıştı ismi bebişe :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Alya ismi çok hoş bence Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin:16:

Bana kalırsa yanlış anlamayın ama daha güzel isimler bulabilirsiniz anlamları güzel olsada söylenişi pek hoş değil tabiki benim fikrim hayırlı olsun ayrıca

İki isim de çok güzel bende kararsız kaldım sizin gibi. Aden in telaffuzu daha kolay alya ya göre.

Back
X